- 22 Mayıs 2016
- 139
- 77
- 13
- 36
İnsallah cnm.Kesinlikle canim cok iyi beklemssinsallah yarin guzel haberler verrsn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah cnm.Kesinlikle canim cok iyi beklemssinsallah yarin guzel haberler verrsn
o zaman güzel haberlerini bekliyoruzBen iyi beklemisim ozaman.Bugün 14. günüm.Hic test yapasim yok.Ama yarin gitcem hastaneye :)
İnşallah dua edin benim icin.o zaman güzel haberlerini bekliyoruz
Cnm takılma sen adet sancisina.Bende hep adet olacak gibiydim hep korkuyordum bugün 14. Günüm olmadım daha.Öyle sancılar olabiliyormus.Stres yapmamaya çalış.Kızlar batıyor soldan soldan belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor sanki adet olucam 5.günüm aşılamanın geçer mi zaman yaa çok mutsuzum tutsun ne olurr yarabbiimm
Benim 6 günüm olmadı hiç Ağrım öyle yorma kendini başka şeylerle ilgilen:)Kızlar batıyor soldan soldan belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor sanki adet olucam 5.günüm aşılamanın geçer mi zaman yaa çok mutsuzum tutsun ne olurr yarabbiimm
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz:)Cnm takılma sen adet sancisina.Bende hep adet olacak gibiydim hep korkuyordum bugün 14. Günüm olmadım daha.Öyle sancılar olabiliyormus.Stres yapmamaya çalış.
figennnn senden bugün güzel haber bekliyorum rabbim duysun sesimizi inşallah hamilesindirCnm takılma sen adet sancisina.Bende hep adet olacak gibiydim hep korkuyordum bugün 14. Günüm olmadım daha.Öyle sancılar olabiliyormus.Stres yapmamaya çalış.
canım benim 6.günüm benimde ara sıra oluyor batmalar adet sancıları gibi ve gaaz :) nasip beklicez ve görücez bende bi gögüs ağrısı yokMerhaba Arkadaşlar,
Bende sizlerle aynı sürecteyim. Regl tarihimin 4. günü Doktorumun verdiği menogon 75 lik iğneden 8 adet oldum ve kontrol için gittiğimde sol tarafımda 2 adet yumurta oluştuğunu ve çatlatma iğnesini olmamı söyledi. Çatladan sonra 1 gün geçti ve aşılamam oldu.. Bugün 7.günüm. Her gün sol tarafımda bir kasık ağrısı gibi regl ağrısı gibi bir sancı olur ara ara geçerdi bugün malesef o ağrım yok, göğüslerde ilk günki gibi şişlik ve uçlarınd ellediğimde acı hissi var. Bunu dışında gaz sorunum devam ediyor, şişlik de varacaba sizlerde bu sorunlar oldu mu? aşılama tuttu mu? Ağrıların olması normal mi, bugün 7.günde neden olmadı ?
beklemek çok zor Allahım bizlere yardım etsin.
Hamileyim Allah sizlere de nasip etsin kızlar dua ediyorum hepinize :)figennnn senden bugün güzel haber bekliyorum rabbim duysun sesimizi inşallah hamilesindir
aayyyy çok sevindiiimm vaalla sanki ben hamileyim okadar sevindim yaaaHamileyim Allah sizlere de nasip etsin kızlar dua ediyorum hepinize :)
hayırlı olsun canım. kan testımı yaptırdın . kac cıktıHamileyim Allah sizlere de nasip etsin kızlar dua ediyorum hepinize :)
Hayırlı olsun ne güzel haber. Keyifli bir hamilelik diliyorumHamileyim Allah sizlere de nasip etsin kızlar dua ediyorum hepinize :)
Ağrıya vs çok takılmayın. sonuçata vücuda ciddi bir hormaon takviyesi yapıldı normaldir bence. 14 gün geçsin öyle test yapın. İnanın anlıyorum sizi beklemek zor ama stress yapmak daha zorcanım benim 6.günüm benimde ara sıra oluyor batmalar adet sancıları gibi ve gaaz :) nasip beklicez ve görücez bende bi gögüs ağrısı yok
Sağol cnm yaptırdım bugün 15. günüm 138 çıktı hcghayırlı olsun canım. kan testımı yaptırdın . kac cıktı