- 5 Aralık 2015
- 395
- 419
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirlisi olsun cnm ins bidahakine olur cok uzulmeyin her serde bi hayir vardir mutlaka
Bugece Meryem suresini okudum, dua edicem hepimiz icin. insallah hepimizin dualarina hayirli mujdeler verir Allahim bu guzel gunlerin gecelerin yuzu suyu hürmetine. Birbirimize dua edelim kizlar.
Günaydınlar herkese. Salı gününe aşılama günü verdi doktor bize de. Hayırlısı Allahtan inşallah..[/QUOTE
Günaydın.Allah yardımciniz olsun.
selam kızlar...bende 2. aşılamama başladım...bu kez iğneli oluyor...Rabbim hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin...
Aminn...umarim hayirli haberlerinizi aliriz...Hayırlı uğurlu olsun. Benim ilk asilama donemim, benimki de igneli oldu. Dungece catlatma ignemi vurdum. Yarin asilama islemi yapilacak, dinlenmeyi mumkun oldugunca uzanmayi dusunuyorum. Insallah hayirlisi olur hakkimizda.
ayy canim.. coook gecmis olsun doktorun iyi anlayamadi heralde cunku benim doktor cok hassasti igneler konusunda boyle bisey basimiza gelir diye
cnm gecmis olsun tekrar benim doktorumda uyardi fakat dediki yukseltilen doz dusurulemez ben tam 4 unite aldim igneden 75 ml di hep en son112 den yaptim igneyi bayagi ugrastim yum. gelistrmek icin ins bebegin tutunur bizimkide 7 haftalik oldu gecen hafta kalp atisini alamadik stresle bekliyoruztedaviye başlamadan önce böyle bişi olabilir diye uyardı canım göbekten yapılan ilk 100 ml sonrada 75 ml e düşürdü
ama açıkçası bu kadar sıkıntılı olabileceğini tahmin etmemiştim.bu arada bugün tekrar gittim keseyi görmek için çok çok minik 1mm kadar ancak görebildi 2 hafta sonra tekrar gidicem bakalım inşallah tutunur da bütün bunlara değer işide bugün bırakmak zorunda kaldım 2 hafta dinlenmen lazım dedi![]()
cnm gecmis olsun tekrar benim doktorumda uyardi fakat dediki yukseltilen doz dusurulemez ben tam 4 unite aldim igneden 75 ml di hep en son112 den yaptim igneyi bayagi ugrastim yum. gelistrmek icin ins bebegin tutunur bizimkide 7 haftalik oldu gecen hafta kalp atisini alamadik stresle bekliyoruz
ayy sagolasin yaa umut oldu bu yazdiklarin banacanım benim sağol iyi dileklerin için...sen sıkma o tatlı canını benim de bi akrabam 7.haftada anca kesesini görüp kalp atışlarını ancak 10.haftada duyabilmişti..biraz nazlıydı annesini uğraştırdı epey 1 hafta sonra doğumu var nasipse:)kızı olacak
dualarım seninle kötü düşünmek yok o sıpalar bu kucaklara gelecek![]()
ayy sagolasin yaa umut oldu bu yazdiklarin bana
gonal f doktorunuza danisin o sizi yonlendirirHangi igneyi kullandiniz??
Fostimon 75 lik kullaniyorum ben...yarin son ignemi vurup ertesi gun gidicem...herkes icin herseyin hayirlisini diliyorum...gonal f doktorunuza danisin o sizi yonlendirir
Hakkinizda hayirlisi olsun insaAllah...hayirli haberler verirsiniz umarim...Bugun asilama islemim yapildi benim. Hicbir sey hissetmedim ya, daha once rahim filmi de cekilmisti onda az agri aci olmustu asilamada agri aci resmen sifirmis. Ilk asilama denememiz, insallah sonucu da guzel olur..
Hakkinizda hayirlisi olsun insaAllah...hayirli haberler verirsiniz umarim...