MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Benimde bugün 13 .günüm adet olacak gibi ağrılarım var dün idrar testi yaptım çıkmadı benim de

Bende ne bir kasik agrisi ne akinti ne vel agrisi oldu.insan anliyo birazda ne bilim:KK43:

Tamam belki dedigin gibi insan kendini anlar ama takip ediyorum hep olumsuz dusunuyosun canim ya biliyosun bu isler biraz da stres ve gonul isleri, az olumlu dusunsen daha iyi olacak bence. Ihtimal dusuk olsun, testte cikmamis olsun, belirti olmasin vs vs bunlar Allah istedikten sonra viz gelir. Dua edelim hep birlikte.

Tamam belki dedigin gibi insan kendini anlar ama takip ediyorum hep olumsuz dusunuyosun canim ya biliyosun bu isler biraz da stres ve gonul isleri, az olumlu dusunsen daha iyi olacak bence. Ihtimal dusuk olsun, testte cikmamis olsun, belirti olmasin vs vs bunlar Allah istedikten sonra viz gelir. Dua edelim hep birlikte.

Haklisin :((Rabbim istesin yeter ki...

Haklisin :KK43:(Rabbim istesin yeter ki...
Kesinlikle umudunu kaybetme.Biz çokmu umitliydik doktor bile şansın çok düşük demişti bana.Ama ben hep olumlu dusundum.Bak hic umudum yokken Rabbim bana nasip etti.Bugün kontrole gittim ikiz olabilir dedi.Doktor bire bile ihtimal veremezken.Allah belki de iki tane nasip edecek.Olmuş bitmiş birşey yok daha umutsuz olma.

Kesinlikle umudunu kaybetme.Biz çokmu umitliydik doktor bile şansın çok düşük demişti bana.Ama ben hep olumlu dusundum.Bak hic umudum yokken Rabbim bana nasip etti.Bugün kontrole gittim ikiz olabilir dedi.Doktor bire bile ihtimal veremezken.Allah belki de iki tane nasip edecek.Olmuş bitmiş birşey yok daha umutsuz olma.

Haklisin cnm :( ya insan belirti olmayinca umudunu yitiriyo

Benim de bugün aşılamadan sonraki 16.günüm. sanki adet olacakmışım gbi korkuyorum. Ağrılarım var.. bugünde olmazsam artık bekleyemeyip test yaptırcam. Dua edin :dua::110:
Adet olacak gibi agrilar benimde oldu.İnsallah guzel haberler verirsin.Allah yardimcin olsun.Neden bekliyosun ki 15 günde belli oluyor.Kan tahlili yaptirsana.

Back
X