- 19 Ocak 2016
- 647
- 245
- 23
- 36
ya varya soon gunume kadar yani 10 gunumde ogrendim ben kesinlikle olumsuz dusunuyodum bende hatta sonuca cok sasirmistimInsan anlar kendinden cnm.ne biliyim
Biliom sonucu ben aslinda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya varya soon gunume kadar yani 10 gunumde ogrendim ben kesinlikle olumsuz dusunuyodum bende hatta sonuca cok sasirmistimInsan anlar kendinden cnm.ne biliyim
Biliom sonucu ben aslinda
ya varya soon gunume kadar yani 10 gunumde ogrendim ben kesinlikle olumsuz dusunuyodum bende hatta sonuca cok sasirmistim
cikmaz diye yapmadimAma senin gene belirtin olmustur cnm.bende hic yok;(sadece sol kasik biraz hassas.sen peki 10.gun idrar testi yaptinmi kandan once
cikmaz diye yapmadim
Bende ne bir kasik agrisi ne akinti ne vel agrisi oldu.insan anliyo birazda ne bilim![]()
ya varya soon gunume kadar yani 10 gunumde ogrendim ben kesinlikle olumsuz dusunuyodum bende hatta sonuca cok sasirmistim
Tamam belki dedigin gibi insan kendini anlar ama takip ediyorum hep olumsuz dusunuyosun canim ya biliyosun bu isler biraz da stres ve gonul isleri, az olumlu dusunsen daha iyi olacak bence. Ihtimal dusuk olsun, testte cikmamis olsun, belirti olmasin vs vs bunlar Allah istedikten sonra viz gelir. Dua edelim hep birlikte.
Kesinlikle umudunu kaybetme.Biz çokmu umitliydik doktor bile şansın çok düşük demişti bana.Ama ben hep olumlu dusundum.Bak hic umudum yokken Rabbim bana nasip etti.Bugün kontrole gittim ikiz olabilir dedi.Doktor bire bile ihtimal veremezken.Allah belki de iki tane nasip edecek.Olmuş bitmiş birşey yok daha umutsuz olma.Haklisin(Rabbim istesin yeter ki...
Kesinlikle umudunu kaybetme.Biz çokmu umitliydik doktor bile şansın çok düşük demişti bana.Ama ben hep olumlu dusundum.Bak hic umudum yokken Rabbim bana nasip etti.Bugün kontrole gittim ikiz olabilir dedi.Doktor bire bile ihtimal veremezken.Allah belki de iki tane nasip edecek.Olmuş bitmiş birşey yok daha umutsuz olma.
Boşver belirtiyi olması şart diye birşey yok.Sıkma sen canını.Allah büyük.Haklisin cnmya insan belirti olmayinca umudunu yitiriyo
Boşver belirtiyi olması şart diye birşey yok.Sıkma sen canını.Allah büyük.
Amin cnm.6 haftalikmis kalbi atmaya başlamış çok şükür.2 hafta sonra tekrar gitcem ikiz olup olmadgni söyleyecek.Saol cnim.moral verdigin icin.insallah sende evladina yada evlatlarina saglikla kavusursun.ne dedi doktor bugun kalp atisi nezaman
Amin cnm.6 haftalikmis kalbi atmaya başlamış çok şükür.2 hafta sonra tekrar gitcem ikiz olup olmadgni söyleyecek.
Dinletmedi cnm ekrandan gösterdi.Belki 2 hafta sonra dinletir.Allah size de yaşatır inşallah bu güzel duyguyu.Ay cnm benim.duydunuz demek kalp atislarini masallah.Allahim bizede duyurur ins.
Dinletmedi cnm ekrandan gösterdi.Belki 2 hafta sonra dinletir.Allah size de yaşatır inşallah bu güzel duyguyu.
aa ikiz oldugu belli degilmi daha kese bir taneyse ikiz degildirki tabi sonradan bolunme olmassa doktorunuz nasil dedi sizeAmin cnm.6 haftalikmis kalbi atmaya başlamış çok şükür.2 hafta sonra tekrar gitcem ikiz olup olmadgni söyleyecek.
Bir tane daha kese gorunuyor ama doktor içinde bebek olup olmadığı belli değil belki o gelişmemiş olabilir dedi cnm 2 hafta sonra tam belli olur dedi.aa ikiz oldugu belli degilmi daha kese bir taneyse ikiz degildirki tabi sonradan bolunme olmassa doktorunuz nasil dedi size
Adet olacak gibi agrilar benimde oldu.İnsallah guzel haberler verirsin.Allah yardimcin olsun.Neden bekliyosun ki 15 günde belli oluyor.Kan tahlili yaptirsana.Benim de bugün aşılamadan sonraki 16.günüm. sanki adet olacakmışım gbi korkuyorum. Ağrılarım var.. bugünde olmazsam artık bekleyemeyip test yaptırcam. Dua edin![]()