Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy yok bi daha bat geçmeden test yok bana cezalıyımHADİ KIZLAR BI TEST YAPALIM BU HEYACANLI BEKLEYISIMIZ ORTAK OLSUN
ayy sorma bende sabah yaptım çatlatma ıgnesınden sonra bugun 12. gunum ama negatif cok kafama taktım ama yınede umut ıste karnım her an adet olacakmısım gıbı agırıyor lavabnoya gıdıyorum afedersın su gıbı akıntı varAyyy yok bi daha bat geçmeden test yok bana cezalıyım![]()
HADİ KIZLAR BAT BIRLIKTE BEKLEYELIM
pardon cnm valla aceledenCanim 10 mayisa kadar var benim 14 mayis![]()
Hayırlısı inşaAllah canım ama hamile olma ihtimalin bizden yüksek su gibi akıntı iyiye işaret testide erken yapmışsın tatlım daha döllenme tamamlanmamıştır benceayy sorma bende sabah yaptım çatlatma ıgnesınden sonra bugun 12. gunum ama negatif cok kafama taktım ama yınede umut ıste karnım her an adet olacakmısım gıbı agırıyor lavabnoya gıdıyorum afedersın su gıbı akıntı var
valla cnm sabah negatıfı gorunce umudum azaldı adet sancısı gıbı sancım var heran olabılırıkm dıye dusunuyorum ama ınsallah olmamHayırlısı inşaAllah canım ama hamile olma ihtimalin bizden yüksek su gibi akıntı iyiye işaret testide erken yapmışsın tatlım daha döllenme tamamlanmamıştır bence
Nisanda senin de olmadı mı cnmHayırlı olsun topiğimiz uğur getirsin inşallah :)
büyük ihtimalle olmadı canım yumurtlama gününde beraber olamadık eşimle çatladıktan birgün sonra ilişki oldu umudum yok hiç bu aydanNisanda senin de olmadı mı cnm![]()
bat ne zamanvalla cnm sabah negatıfı gorunce umudum azaldı adet sancısı gıbı sancım var heran olabılırıkm dıye dusunuyorum ama ınsallah olmam
5 mayıs cnm ama iğne olalı bugun 12. gunbat ne zaman
evlendıkten sonra degısmesı normal cnm yınede döngün ıyıbenimde 7 mayıs geçen aya göre
önceden 27-28 günde bir oluyordum evlendikten sonra iki aydır her ayın 7 sinde geliyor çözemedim değişti adet düzenim
çatlatma iğnesi 12. gün sonrası betahcg baktır az cok belli olur5 mayıs cnm ama iğne olalı bugun 12. gun
korkuyorum cnm negatıf cıkar dıyeçatlatma iğnesi 12. gün sonrası betahcg baktır az cok belli olur