- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Evet zaten iki hafta sonra gel dediDediğim gibi ultrasona agmrğnen hafta önemli adete göre derler önce ama ultrasonda farklı çıkabiliyor yumurtlama döllenmeye baglı olarak yani kötü bişey deil bu bence iki hafta sonra gidin kalp atışı için
Adetim 3 gün geçti predictor early böyle geçen ay iğne etkisiyle böyle çıkmıştı gittim kanda yoktu bu ay hiçbir şey kullanmadım var mı sizce hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumDediğim gibi ultrasona agmrğnen hafta önemli adete göre derler önce ama ultrasonda farklı çıkabiliyor yumurtlama döllenmeye baglı olarak yani kötü bişey deil bu bence iki hafta sonra gidin kalp atışı için
Çizgi var canım kan ver derimAdetim 3 gün geçti predictor early böyle geçen ay iğne etkisiyle böyle çıkmıştı gittim kanda yoktu bu ay hiçbir şey kullanmadım var mı sizce hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
KorkuyorumÇizgi var canım kan ver derim
Kısmet bu işler canımKorkuyorumBu ay hiç bir şeyi önemsememiştim ne doktora gittim ne bir şey yaptım
2 gün daha bekleyeceğimKısmet bu işler canım
Değer çok düşük ve şu an kanamam var yine olmadıKısmet bu işler canım
Keşke o gün verseydin canım yazacaktım ama işte sırf bu yüzden beklenilmesine karşıyım testte göründüğü gibi hemen kan vermek gerekir ama kısmet tabi muhtemelen kimyasal gebelik olmuş Allahım inşallah sağlıkla tekrar nasip etsinDeğer çok düşük ve şu an kanamam var yine olmadı
Amin inşallah sizin ilk değeriniz 16 küsürlerde çıkmıştı değil miKeşke o gün verseydin canım yazacaktım ama işte sırf bu yüzden beklenilmesine karşıyım testte göründüğü gibi hemen kan vermek gerekir ama kısmet tabi muhtemelen kimyasal gebelik olmuş Allahım inşallah sağlıkla tekrar nasip etsin
Doktorum değer şüpheli gebelik başlangıcı olabilir kanamam varsa gel dedi ama bugün idrar testi yaptı çok slik çıktı değer düşüyor demek bu da gitmeyi düşünmüyorumKeşke o gün verseydin canım yazacaktım ama işte sırf bu yüzden beklenilmesine karşıyım testte göründüğü gibi hemen kan vermek gerekir ama kısmet tabi muhtemelen kimyasal gebelik olmuş Allahım inşallah sağlıkla tekrar nasip etsin
Evet canım galiba pazartesi baya koyuydu direk kan verseydin bence kimyasal olmuş daha önce çok yaşadımDoktorum değer şüpheli gebelik başlangıcı olabilir kanamam varsa gel dedi ama bugün idrar testi yaptı çok slik çıktı değer düşüyor demek bu da gitmeyi düşünmüyorum
18 değerdi ama ben öğrendiğimde adetime 3 4 gün vardıAmin inşallah sizin ilk değeriniz 16 küsürlerde çıkmıştı değil mi
Çok üzüldüm çok düştüm bu defa ama sonra dedim ki bu güzel haberin müjdecisi demekki rahim artık hazırlıyor kendiniEvet canım galiba pazartesi baya koyuydu direk kan verseydin bence kimyasal olmuş daha önce çok yaşadımbu hamileliğimde 18 değerle öğrendim ama ben çok silik gördüm hemen ertesi gün kan vermiştim seninki gibi belirgin deildi testim
Yok benim adetim 3 gün geçmişti yaptığımda18 değerdi ama ben öğrendiğimde adetime 3 4 gün vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?