Mayıs ayı Çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım 🌸

Sosyallanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
5.294
1.815
123
Selamlar kızlar çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım istedim ben femara kullandım ve adetin 14 günü olan 15 Mayıs perşembe günü doktor kontrolüne gittim yumurta bir tane oluşmuş 20mm dedi çatlatma iğnemi de bir gün sonra oldum yani dün akşam 10 gibi inşallah bu ay hepimiz tutturmuş oluruz

sen daha önce de bir kaç kez denemiştin hatırlıyorum, bende 3 kere denedim ilk kez cuma günü sağda 2 solda 1 olmak üzere 3 var dedi. Normalde hep bir yumurta oluyordu, yada doktor 1 tanesini söylüyordu bilmiyorum ama. Ümitlenmelimiyim bilemedim

Kasım ve aralıkta denedim bu 3.oldu canım temmuza kada denerim temmuzda tüp e başlarız artık

benim kafam cok karısıyor, yani ben bu ilaçları kullanmasam hiç yumurtam gelişmicek mi. Tamam düzensizim ama hiç regl olmuyor da değilim.
Fazla yumurta olsa hepsi döllense ne olacak mesela

Benim kasımda da tek yumurtaydı o 17mm di tutmadı aralıkta iki yumurtaydı biri 18mm biri 15mm di bu kez de bir tane dedi o da 20mm di doktora sordum amh çok iyi neden hep bir yumurta diye bu bir sorun deil deil tam tersi tek yumurta olsun isteriz çoğul gebelik riskine karşı dedi yani az çok yumurta önemli deil dedi

anladım canım. İnşallah hayırlısı olsun bakalım

benim kafam cok karısıyor, yani ben bu ilaçları kullanmasam hiç yumurtam gelişmicek mi. Tamam düzensizim ama hiç regl olmuyor da değilim.
Fazla yumurta olsa hepsi döllense ne olacak mesela
Hepsi döllense çoğul gebelik olur canım o da risklidir yani yumurta tembelliği mi var acaba pcos varmıydı sende amh kaçtı?

pcos demiyor bana pcos yok sende diyor ama hiç kan falan almadı eski değerlerime bakıyor belkide bilmiyorum ama

pcos demiyor bana pcos yok sende diyor ama hiç kan falan almadı eski değerlerime bakıyor belkide bilmiyorum ama
Tek doktorla kalma canım bazıları gerçekten bişey anlamıyor farklı doktorlara görün ben bir sene önce rahim filmi çektirmiştim çeken doktor gayet normal dedi ama bariz t rahimdi farklı 3 5 doktora attım hepsi t rahim dedi ve histeroskopi oldum yani dediğim gibi bazı doktorların bişeyden anladığı yok sen kendin iste tahlillerini hormon değeri için de ben demiştim baktırmak istiyorum öyle baktılar kan veriyorsun sadece bişey yok ordan anlaşılır ne durumda olduğun

Nasıl yani yumurta iki üç olduğu zaman çoğul gebelikler mümkün mü acaba

Merhabalar nerden buldunuz iğneyi banada yapılacaktı her yerde aradık bulamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…