- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Tamam teşekkür ediyorum adet gecikmemi bekleyeceğimBu test negatif gibi doktorum benimkine bile silik dedi yukarıda görüntüleri var bence bir kaç gün daha bekleyin evet ikinci çizgi car gibi ama hayalet resmen çok zor görünüyor o yüzden iğne etkisi devam ediyor olabilir
Bu pikler iğnenin etkisinden şu an hamilelik testi yapsanız o da pozitif verir iğne etkisi geçene kadar. Doktor yumurtanızın çatlayıp çatlamadığına bakıcaktır.Arkadaşlar merhaba, 22 mayıs adet oldum ve 27 mayısta klomen kullandim 4 gun boyunca. 31 mayısta doktora gittim kontrole 16mm yumurtam olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi yazdi. Başta ovitrelle yazdi ama hicbir eczanede bulamayinca 2 tane gonapeptyl igneyi yazdi onu aldım. 2 haziranda onları vurdum. Ovulasyon testinde 2 gün üst üste pik gördüm değerlendirdik. 4 veya 5 Haziranda kontrole gel dedi. Bugün gideceğim. Acaba bügün neye bakacak doktor. Bu durumu yaşayan oldu mu? Eki Görüntüle 3601094
Merhaba canım artıyor çok şükür çok sevindim. Girmiyordum birkaç gündür, iyi gidiyo dimi verdin mi tekrar kanSelam kızlar bugün tekrar kan verdim değerim 75 olmuş iki kat artmış inşallah artmaya devam eder normalde bugün regl gümümdü
Evet canım 4 deda verdim hep arttı doktorum artık verme iki hafta sonra gel dedi beklemedeyim şuan çok şükürMerhaba canım artıyor çok şükür çok sevindim. Girmiyordum birkaç gündür, iyi gidiyo dimi verdin mi tekrar kan
Çok şükür canım çok sevindimEvet canım 4 deda verdim hep arttı doktorum artık verme iki hafta sonra gel dedi beklemedeyim şuan çok şükür
İnşallah canımÇok şükür canım çok sevindiminş sağlıkla kucağına alırsın
Bu gün tekrar iğne vurulacağım
Sonucum pozitif canım çok şükür darısı sana olsunBu gün tekrar iğne vurulacağımsizin sonucunuz ne oldu
Ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sefer 21 mm yumurtamSonucum pozitif canım çok şükür darısı sana olsun
İyi canım maşallah benimde 20mm di ertesi gün yapmıştım iğneyiYa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sefer 21 mm yumurtam
Canım şöyle zaten 16mm ulaştıktan sonra iğne yap diyor çoğu doktor onyumurtana bağlı doktora değilde bak ben 3 defa iğne oldum ilki 17mm idi ikincisi 18 3.sü 20mm idi yani hepsine aynı zamanda gittim ama büyümeleri farklıydıSosyallanne sizi tebrik ediyorum öncelikle :) benim daha 18 mm iken iğne yi yaptı doktor, aynu gecesine ilişki önerdi, anlamıyorum bazen geröekten ger doktorun ayrı uygulama yapmasına
Hayırlı olsun canım tebrikler benimde test pozitif oldu bakalımEvet canım 4 deda verdim hep arttı doktorum artık verme iki hafta sonra gel dedi beklemedeyim şuan çok şükür
Yaaa sonradan mı oldu kız anlatHayırlı olsun canım tebrikler benimde test pozitif oldu bakalım
Canım bende anlamadım sürpriz oldu dedim ya seninle daha önce ki yazışma da kan verdim çıkmadı diye işte o kan verdiğim gün âdet oldum iki gün sonra bitti aradan bir hafta falan geçti işte göğüslerim sızlamaya başladı uçları acıyor falan bende dün akşam test yaptım pozitif görünüyor salı Kan vereyim bakalım ne çıkacakYaaa sonradan mı oldu kız anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?