- 3 Ocak 2021
- 5.296
- 1.816
- 123
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Aysana testini bakalım merak ettim çatlatma iğnesi sonrası dimi baya mucize olmuş maşallahCanım bende anlamadım sürpriz oldu dedim ya seninle daha önce ki yazışma da kan verdim çıkmadı diye işte o kan verdiğim gün âdet oldum iki gün sonra bitti aradan bir hafta falan geçti işte göğüslerim sızlamaya başladı uçları acıyor falan bende dün akşam test yaptım pozitif görünüyor salı Kan vereyim bakalım ne çıkacaküstüme gördüm galiba çünkü iki günde bitti
Aysana testini bakalım merak ettim çatlatma iğnesi sonrası dimi baya mucize olmuş maşallah
Misafirlikte olduğum için kusura bakma anca geldimAysana testini bakalım merak ettim çatlatma iğnesi sonrası dimi baya mucize olmuş maşallah
Burda pek belli olmaya bilir ama baya belirgin ilk anda böyle oldu kuruma değilAysana testini bakalım merak ettim çatlatma iğnesi sonrası dimi baya mucize olmuş maşallah
Canım baya çizgi var bunda markası nedir testin?? Eee neden bekliyorsun madem kan verseneBurda pek belli olmaya bilir ama baya belirgin ilk anda böyle oldu kuruma değil
Artı med vericem yarın kasıklarım falan batıyor hepCanım baya çizgi var bunda markası nedir testin?? Eee neden bekliyorsun madem kan versene
Hadi inşallah vardır canımArtı med vericem yarın kasıklarım falan batıyor hep
İnşallahHadi inşallah vardır canım
Merhaba canım sana birşey sormak istiyorum sen biliyorsundur diye düşündüm. Bu ay Femara kullanmadım doğal yolla deniyoruz. Ovulasyon testide yapmadım. Dün beyaz yumurtlama akıntısı oldu birkaç kere, bel ve kasık ağrıdı da oldu. Bugün akıntım sarımsı az oldu. Yani dün yumurtlama çatlama oldu ve bugün bitti mi?İnşallah canım
Merhaba Canım bu şekilde bilemeyiz ki ben akıntı görmezdim yani ovalüsyonla anlardım yumurtlamayı ağrım da olmazdı Oyüzden bunu bilemeyiz bence ovalüsyon dene kötü bişey deilMerhaba canım sana birşey sormak istiyorum sen biliyorsundur diye düşündüm. Bu ay Femara kullanmadım doğal yolla deniyoruz. Ovulasyon testide yapmadım. Dün beyaz yumurtlama akıntısı oldu birkaç kere, bel ve kasık ağrıdı da oldu. Bugün akıntım sarımsı az oldu. Yani dün yumurtlama çatlama oldu ve bugün bitti mi?
Tamamdır canım yarın alıp bi deniyim teşekkür ederimMerhaba Canım bu şekilde bilemeyiz ki ben akıntı görmezdim yani ovalüsyonla anlardım yumurtlamayı ağrım da olmazdı Oyüzden bunu bilemeyiz bence ovalüsyon dene kötü bişey deil
Canım senin son durum nedir ben hiçbirşey kullanmadım ve şuan hamileyim 4 haftalık kese yi de gördük ama doktor dedi kese yanında hafif kanama alanı var korkulacak birşey değil dedi yerleşme kanaması biz yinede önlemimizi alalım dedi pergestrn yazdı fitil iki hafta uzun yolculuk ilişki ve ağır kaldırma yasakladı sorun olur mu aceba Allah isteyen herkese nasip etsin sizin için dua edecemSelam kızlar bugün tekrar kan verdim değerim 75 olmuş iki kat artmış inşallah artmaya devam eder normalde bugün regl gümümdü
Ben hamileyim canım 8 haftalık dikkat et bol bol dinlenCanım senin son durum nedir ben hiçbirşey kullanmadım ve şuan hamileyim 4 haftalık kese yi de gördük ama doktor dedi kese yanında hafif kanama alanı var korkulacak birşey değil dedi yerleşme kanaması biz yinede önlemimizi alalım dedi pergestrn yazdı fitil iki hafta uzun yolculuk ilişki ve ağır kaldırma yasakladı sorun olur mu aceba Allah isteyen herkese nasip etsin sizin için dua edecem
Darısı olmayanlara olsun dinleniyorum ağır iş yapmıyorum folik asitte verdi kazasız belasız şu iki haftayı atlatayım inşallahBen hamileyim canım 8 haftalık dikkat et bol bol dinlen
8 9 haftalık olunca da evhamlar geçmiyor canım ne yazık ki kese göründü mü bebek var mı kalp atışı derken sonrasında iyi mi acaba nasıl diye geçiyor seni korkitmim deDarısı olmayanlara olsun dinleniyorum ağır iş yapmıyorum folik asitte verdi kazasız belasız şu iki haftayı atlatayım inşallah
Bu arada aramızda bir ay varBen hamileyim canım 8 haftalık dikkat et bol bol dinlen
Şuan öyleyim evet keseyi de gördük hatta doktor dedi şimdi kese görünmez kan verirsin bir baktı kese var dedi hayırlı olsun kana gerek yok iki hafta sonra kontrol kalp atışını ne zaman duyacaz8 9 haftalık olunca da evhamlar geçmiyor canım ne yazık ki kese göründü mü bebek var mı kalp atışı derken sonrasında iyi mi acaba nasıl diye geçiyor seni korkitmim deAllah sağlıkla ilerletsin keseyi gördünüz mü??
Kaç haftalık dedi doktor tam size ultrasonda görünen önemli adetle aynı çıkmayabiliyor ben 5+5 haftalıktı gittim hem kese hem kalp atışı duymuştuk kalp atışı kişiden kişiye değişir kimi 6.haftada kimi 7.haftada yada 8.hafta da duyan da varBu arada aramızda bir ay var
Şuan öyleyim evet keseyi de gördük hatta doktor dedi şimdi kese görünmez kan verirsin bir baktı kese var dedi hayırlı olsun kana gerek yok iki hafta sonra kontrol kalp atışını ne zaman duyacaz
Evet doktor da söyledi ultrason 4 haftalık gösteriyor dedi 4 haftalık dediKaç haftalık dedi doktor tam size ultrasonda görünen önemli adetle aynı çıkmayabiliyor ben 5+5 haftalıktı gittim hem kese hem kalp atışı duymuştuk kalp atışı kişiden kişiye değişir kimi 6.haftada kimi 7.haftada yada 8.hafta da duyan da var
Unuttum yazmayı son adet 3 Haziran ve bazen 25 bazen 27 günde bir oluyordumKaç haftalık dedi doktor tam size ultrasonda görünen önemli adetle aynı çıkmayabiliyor ben 5+5 haftalıktı gittim hem kese hem kalp atışı duymuştuk kalp atışı kişiden kişiye değişir kimi 6.haftada kimi 7.haftada yada 8.hafta da duyan da var
Dediğim gibi ultrasona agmrğnen hafta önemli adete göre derler önce ama ultrasonda farklı çıkabiliyor yumurtlama döllenmeye baglı olarak yani kötü bişey deil bu bence iki hafta sonra gidin kalp atışı içinUnuttum yazmayı son adet 3 Haziran ve bazen 25 bazen 27 günde bir oluyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?