- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 41
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Aaa kan vermeye mi gidecekti. Hemde bana söylemeden. Ama o testte çizgiyi görmeden gitmeyecektiki . Kız rabiş çık ortayaKızkanvermeye gttnmi sonndaRabisscyln
Dünn ben onu ikna ettm o da beni ikna etti cnm anlcnAaa kan vermeye mi gidecekti. Hemde bana söylemeden. Ama o testte çizgiyi görmeden gitmeyecektiki . Kız rabiş çık ortaya
Ay iyi inşallah gitmiştir çıkar bebişi, evet çok silik çıktı ama hala emin olamadım yarın bir daha test yapıcamDünn ben onu ikna ettm o da beni ikna etti cnm anlcnbrlki gitmiş olablr brlli olmaz cnm senn cktmı peki idrrda
inşallah olur canım ay çok güzelKız intrnette bkyrm adetten önce gelmesi yerlşmeymiş cnm ya:)) bsk olmz defm bu ay olursa muczm olur
Yapmadımmm yapmayı da düşünmüyorum inşallah bebişin vardırRabiş test yaptın mı ben yaptım çok inçe bir çizgi vardı
Yok kızzzz korktummmmKızkanvermeye gttnmi sonndaRabisscyln
Kızzz olacak dedim ben sana olcakKız intrnette bkyrm adetten önce gelmesi yerlşmeymiş cnm ya:)) bsk olmz defm bu ay olursa muczm olur
İnşallah vardır canım. Yarın yine yapıcamYapmadımmm yapmayı da düşünmüyorum inşallah bebişin vardır
İnşallaahhh yarın kini kesi.çn yolla bak kız çatlarım benİnşallah vardır canım. Yarın yine yapıcam
Ajahhh kız niye korkcam sence ya negatifi görürsem diye kapıdan çıkamam benRabis niye korkuyon ya ben dayanamazdim suan senin gibi ben bile heyecanluyim
Tamam canım bu gece çok sıkıştım 4 te uyandım çok silikti zaten resimde zor görünürdü. Bıraktım gittim sonra baya koyulaşmış. Bakalım yarın nasıl olacak. Gece çok sıkılınca çok bekleyemiyorum uykumda kaçmasın die.İnşallaahhh yarın kini kesi.çn yolla bak kız çatlarım beninşallaahh hanileyiz hepimiz toplu "baby şhower yaparıkkkk" ne yaparın ne amma ahahahhh
Hadi insallah cnm foto yollasanaTamam canım bu gece çok sıkıştım 4 te uyandım çok silikti zaten resimde zor görünürdü. Bıraktım gittim sonra baya koyulaşmış. Bakalım yarın nasıl olacak. Gece çok sıkılınca çok bekleyemiyorum uykumda kaçmasın die.
canım testin beklemiş halinin fotosu var amaHadi insallah cnm foto yollasana
Rabis 13. Günün müydü bugünAjahhh kız niye korkcam sence ya negatifi görürsem diye kapıdan çıkamam ben
Yarın veririm yaaaaa
Olsun yolla cnmcanım testin beklemiş halinin fotosu var ama
Bence hamilesin kuzum Tebrikler keşke bugün kan verseydin iğnenin etkisi bu kadar net olmazdiBeklemiş hali bu canım. İğne etkisi geçmişmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?