- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
ya git al hadi söylemezsin kocana biz sevinirizPortakalı bulur avakodo felan aşeririmuyuz oldum dışarı çıktı belki test alırda gelir....
Burnundan billahi getircem inşallah hamileyimdirde petibör çektiydi canım geçen oda ön tedavi olur iyi günlerinde haberi yokmoralim bozuk amaa kızlaaar bilmiyorum ya of of bu erkek milletini bi güzel ıslak odunla dövcen
Kan için ne zmn gtcksn cnm ya ne gzl artk hamlesn maşallah size:)))olabilir canım hadi inşallah.
öğle yemeği yerine kan vermeye gidicem uzak baya yürüyeceğim.Kan için ne zmn gtcksn cnm ya ne gzl artk hamlesn maşallah size:)))
Anasağlığa gidiyorum kan vercem bitanede test aldırırım buna şimdi yaparım dua edin kızlarya git al hadi söylemezsin kocana biz seviniriz
inşallah hadi canım bak ben dua etmeye başladım senin içinAnasağlığa gidiyorum kan vercem bitanede test aldırırım buna şimdi yaparım dua edin kızlar
Bebegn içn deger cnm ya ben szddn daba heyecnlym inann:)öğle yemeği yerine kan vermeye gidicem uzak baya yürüyeceğim.
Ayy hadı hayrlısı kuzm brklyrm iyi habrrlerni:)) kesn ckck bak grAnasağlığa gidiyorum kan vercem bitanede test aldırırım buna şimdi yaparım dua edin kızlar
evet canım. inşallah o tarafa giden birini bulurum şirketten.Bebegn içn deger cnm ya ben szddn daba heyecnlym inann:)
İnş blrsn cnm :)evet canım. inşallah o tarafa giden birini bulurum şirketten.
Sorma ya ben de öyle oldum gece 3 lere kadar oturan ben 8de 9da uykuya yatar oldumbenimde öyleydi inşallah vardır. ben cuma günü işyerinde çalışamadım hep esnedim eve gittim 7,5 ta bir yattım sabah kalktım.
Barkod numarasını alsaydin sabah erkenden ogrenirdinVerdim kanı yarın telefonla öğrenicem bi tanede test aldım
canım ben 3-3,5 gibi gidebilicem sanırım.Verdim kanı yarın telefonla öğrenicem bi tanede test aldım
sabaha da gerek kalmaz gün içinde çıkıyor zaten barkod laBarkod numarasını alsaydin sabah erkenden ogrenirdin
Almış eşim saolsun onu düşünmüşBarkod numarasını alsaydin sabah erkenden ogrenirdin
Ayy verdn mi cnm yaaa dua edcm inş dgern yksrk ckr cnm ya idrarda yp bklm ne ckck kesn poztf olck gbk atp oynyacnVerdim kanı yarın telefonla öğrenicem bi tanede test aldım
Aç karnına oluyormuş idrarda verdimcanım ben 3-3,5 gibi gidebilicem sanırım.
Gün içinde çıkmadı sağlık ocağına verdiğim kan gece 12yi geçmişti hala yoktu dakika başı baktığım için biliyorumsabaha da gerek kalmaz gün içinde çıkıyor zaten barkod la
İdrarda verdim anasağlığa bu saatde yapsam mı yapmasam mıAyy verdn mi cnm yaaa dua edcm inş dgern yksrk ckr cnm ya idrarda yp bklm ne ckck kesn poztf olck gbk atp oynyacn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?