• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kızlar iyi akşamlar benim ıkı gündür sağ kaşığımda batma oluyor hareket ettikçe doktor randevumda 2 Haziran endişelendim 😞
bebiş kendine yer açıyor bence 😅 benim de dün kasıklarımda ağrı oldu bugün ağrı yok mesela ilk 2-3 ayda böyle ağrı batma normal diye okumuştum

Teşekkür ediyorum, döndüğün için mesajıma burda herkes birbirine benzer durumlarda diğerine cevap veriyor sanırsam 🥹. Senden başka dönen olmadı 🤭🤭 Amin inşallah sende sağlıklı bir şekilde bebeni kucaklarsın ✨🙏🏼 ❤️ rabbim hepimize mutluluk gözyaşları nasip etsin 🤲🏼
ay ne demek rica ederim bugün çok güzel haberler aldık gözden kaçmıştır arkadaşların yoksa herkes herkese dönmeye çalışıyor 🤭😅 amiinn aminn inşallah nasip olur 💓💗🙏🏻

Evet çok şükür. En garanti öğrenme şekli sizinki olmuş o zaman. Evde test falan filan uğraşmaya gerek yok😇 benim de iki embriyom oluşmuştu birincisi negatif oldu sonuncu da altınmış gerçekten ben inanıyorum sizinki de öyle olacak 💓
İnşallah öyledir. Gerçekten biz eşimle bunu çok olumlu hissediyoruz. Rabbim tekrar aratmasın inşallah 🙏 güzel sonuçlar alırım. Bu yüzden ben evde hiç kaset test yapmaya cesaret edemedim çünkü kimyasallarımda hep pozitifi görecektim sonra üzülecektim. En iyisi kanda görmek.🙏

Pozitif olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla sıhhatle hamilelik geçirip sağlıkla sihatle doğum olup sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin Allah'ım 🤲🏻🤲🏻 ben biraz sizden çok sonrayım kısmetse yarın saat bir de transferim gerçekleşecek bebeklerime kavuşacağım 🤲🏻 çok fazlasıyla heyecanlıyım. Sanırım grubun son transferi olacak. Allah'ım bana da nasip etsin pozitifligi 🤲🏻🤲🏻 hamileyim diye size duyurmayı 🤲🏻🤲🏻

Pozitif olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla sıhhatle hamilelik geçirip sağlıkla sihatle doğum olup sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin Allah'ım 🤲🏻🤲🏻 ben biraz sizden çok sonrayım kısmetse yarın saat bir de transferim gerçekleşecek bebeklerime kavuşacağım 🤲🏻 çok fazlasıyla heyecanlıyım. Sanırım grubun son transferi olacak. Allah'ım bana da nasip etsin pozitifligi 🤲🏻🤲🏻 hamileyim diye size duyurmayı 🤲🏻🤲🏻
Amin amin 🥹

Kızlar iyi akşamlar benim ıkı gündür sağ kaşığımda batma oluyor hareket ettikçe doktor randevumda 2 Haziran endişelendim 😞
Bende de oluyor canım sol belimden kasığıma kadar bir ağrı dikey şekilde vuruyor. Bazen sağ kasık karın kısmı.Aynı tür ağrı mı bilemiyorum tabi ama bence doğal bir süreç bu ağrılar🌸 yine de doktoruna yaz istersen

yarın sana bol şanslar canım.Sevgiyle,mutlulukla karşıla yarın bebeğini🌸yarın tamamen pozitif ol,bebişte benim anne kadın ne kadar neşeli birisi diyip sana tutunsun😇💝 inşallah 12 gün sonra sana da güzel haberi bize vermek nasip olur🙏🏼🫂

Aslında benim hikayem biraz uzun ama kısaca bahsedeyim 🥹 sebepsiz bizim. evlat imtihanı diyip her yolu deniyoruz işte. 🥺 Benim ilk opuda 5 yumurtam döllenmişti 2 2 1 denemiştik çift embriyolar hep kimyasal oldu 1 embriyom da gebelik oluştu oda maalesef bi korku yüzünden gebeliğim sonlandı. Bu sefer de 2 embriyom döllendi 1 1 deneyelim dedik doktora. Geçen ay 1 denedik oda kimyasal oldu. Buda son embriyom inşallah altın yumurtamdır. 🤲 çünkü transfer için kontrole gittiğimde doktorum çok güzel 8 yumurtamın oluştuğunu istersek bu ay da toplama yapabileceğimizi söyledi. Ama biz neden se bu son kalan yumurtamın transfer olmamız yönünden hissettik ve tercihimizi tek kalan embriyodan yana kullandık. İnşallah bebeğim bizimledir..
Amin inşallah canım sonu kucağına aldığın bir süreç olur inşallah.Peki neden kimyasal tekrarlıyormuş sürekli.Niçin böyle olurmuş? Bir çare bir tedavi ya da sebep verildi mi bu konuda?

Gelmeyeceğim dedim ama geldim 😅 bugün transfer+4.gün bugün duş aldım çok şükür. Yalnız Salı gününden itibaren ara ara bel ağrılarım var dün önden giren kaşık ağrılarım vardı o transfer öncesi de vardı belki ilaçlardandır. Bu sabah da adet sancılarım oldu. Korkuyorum. Stres olmayım diye rapor aldım ama aklım onda ağrılarda. Perşembe günü mutlu haberi alırım inşallah 🙏
Alacaksın inşallah canım.Ağrılar o kadar normal ki.Yürüyüş yaparken mesela dinlenmem gerekiyor benim.belim ağrıyor uzun süre ayakta durunca🥲kasık ağrıları zaten sürekli oluyormuş gebelikte de regl sancısı gibi😂 güzel haberi alırsın inşallah sende🙏🏼💝

Bende de oluyor canım sol belimden kasığıma kadar bir ağrı dikey şekilde vuruyor. Bazen sağ kasık karın kısmı.Aynı tür ağrı mı bilemiyorum tabi ama bence doğal bir süreç bu ağrılar🌸 yine de doktoruna yaz istersen
Üzerine akşamdan beri baş dönmesi başladı yarın yazayım hemşireme 🌺

Kızlar benim 2 gündür karnım şiş gibi hissediyorum. Sizdede öyle oldu mu ? Salı günü transfer oldum

Yok ben daha hala kullanıyorum. İlaç 10 Haziranda biticek 15 i gibi de regl olurum en geç diye düşünüyorum inşallahh
Benim de biteli 5 gün oldu ama maşallah iştah açıklığı etkisi full devam. Yani şu tedavi süreçlerinde o kadar iğne ilaç kullandım böyle olmamıştı hiç :/ bi an önce regl olsam diye bakıyorum

Back
X