- 14 Mayıs 2025
- 129
- 282
- 18
- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #2.021
bebiş kendine yer açıyor benceKızlar iyi akşamlar benim ıkı gündür sağ kaşığımda batma oluyor hareket ettikçe doktor randevumda 2 Haziran endişelendim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebiş kendine yer açıyor benceKızlar iyi akşamlar benim ıkı gündür sağ kaşığımda batma oluyor hareket ettikçe doktor randevumda 2 Haziran endişelendim![]()
ay ne demek rica ederim bugün çok güzel haberler aldık gözden kaçmıştır arkadaşların yoksa herkes herkese dönmeye çalışıyorTeşekkür ediyorum, döndüğün için mesajıma burda herkes birbirine benzer durumlarda diğerine cevap veriyor sanırsam. Senden başka dönen olmadı
Amin inşallah sende sağlıklı bir şekilde bebeni kucaklarsın
![]()
rabbim hepimize mutluluk gözyaşları nasip etsin
![]()
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunYaaa hikayeni bilmiyordum. Allah kolaylaştırsın arkadaşım. Bu sefer oldu biiznillah seninle yavrun![]()
İnşallah öyledir. Gerçekten biz eşimle bunu çok olumlu hissediyoruz. Rabbim tekrar aratmasın inşallahEvet çok şükür. En garanti öğrenme şekli sizinki olmuş o zaman. Evde test falan filan uğraşmaya gerek yokbenim de iki embriyom oluşmuştu birincisi negatif oldu sonuncu da altınmış gerçekten ben inanıyorum sizinki de öyle olacak
![]()
İnşallah benim bebiklerde görünürallah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin. Ultrason fotoğrafı veriliyor mu peki
![]()
Aynen dinlenmek en güzeliAy elhamdülillah darısı benim başıma. İlk iki peçete de fazla lekelenme vardı korktum son ikisi az oldu bir de yatınca olmuyor ayağa kalkınca oluyor. Yattım ben de
Amin aminPozitif olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla sıhhatle hamilelik geçirip sağlıkla sihatle doğum olup sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin Allah'ımben biraz sizden çok sonrayım kısmetse yarın saat bir de transferim gerçekleşecek bebeklerime kavuşacağım
çok fazlasıyla heyecanlıyım. Sanırım grubun son transferi olacak. Allah'ım bana da nasip etsin pozitifligi
hamileyim diye size duyurmayı
![]()
Bende de oluyor canım sol belimden kasığıma kadar bir ağrı dikey şekilde vuruyor. Bazen sağ kasık karın kısmı.Aynı tür ağrı mı bilemiyorum tabi ama bence doğal bir süreç bu ağrılarKızlar iyi akşamlar benim ıkı gündür sağ kaşığımda batma oluyor hareket ettikçe doktor randevumda 2 Haziran endişelendim![]()
yarın sana bol şanslar canım.Sevgiyle,mutlulukla karşıla yarın bebeğiniPozitif olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum sağlıkla sıhhatle hamilelik geçirip sağlıkla sihatle doğum olup sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin Allah'ımben biraz sizden çok sonrayım kısmetse yarın saat bir de transferim gerçekleşecek bebeklerime kavuşacağım
çok fazlasıyla heyecanlıyım. Sanırım grubun son transferi olacak. Allah'ım bana da nasip etsin pozitifligi
hamileyim diye size duyurmayı
![]()
Amin inşallah canım sonu kucağına aldığın bir süreç olur inşallah.Peki neden kimyasal tekrarlıyormuş sürekli.Niçin böyle olurmuş? Bir çare bir tedavi ya da sebep verildi mi bu konuda?Aslında benim hikayem biraz uzun ama kısaca bahsedeyimsebepsiz bizim. evlat imtihanı diyip her yolu deniyoruz işte.
Benim ilk opuda 5 yumurtam döllenmişti 2 2 1 denemiştik çift embriyolar hep kimyasal oldu 1 embriyom da gebelik oluştu oda maalesef bi korku yüzünden gebeliğim sonlandı. Bu sefer de 2 embriyom döllendi 1 1 deneyelim dedik doktora. Geçen ay 1 denedik oda kimyasal oldu. Buda son embriyom inşallah altın yumurtamdır.
çünkü transfer için kontrole gittiğimde doktorum çok güzel 8 yumurtamın oluştuğunu istersek bu ay da toplama yapabileceğimizi söyledi. Ama biz neden se bu son kalan yumurtamın transfer olmamız yönünden hissettik ve tercihimizi tek kalan embriyodan yana kullandık. İnşallah bebeğim bizimledir..
Alacaksın inşallah canım.Ağrılar o kadar normal ki.Yürüyüş yaparken mesela dinlenmem gerekiyor benim.belim ağrıyor uzun süre ayakta duruncaGelmeyeceğim dedim ama geldimbugün transfer+4.gün bugün duş aldım çok şükür. Yalnız Salı gününden itibaren ara ara bel ağrılarım var dün önden giren kaşık ağrılarım vardı o transfer öncesi de vardı belki ilaçlardandır. Bu sabah da adet sancılarım oldu. Korkuyorum. Stres olmayım diye rapor aldım ama aklım onda ağrılarda. Perşembe günü mutlu haberi alırım inşallah
![]()
Üzerine akşamdan beri baş dönmesi başladı yarın yazayım hemşiremeBende de oluyor canım sol belimden kasığıma kadar bir ağrı dikey şekilde vuruyor. Bazen sağ kasık karın kısmı.Aynı tür ağrı mı bilemiyorum tabi ama bence doğal bir süreç bu ağrılaryine de doktoruna yaz istersen
Bende de oluyor onlar canım. Normal Bir süreç Allah sağlıkla tamamlayıp bebeklerimizi sağlıkla konumuza almayı nasip etsinÜzerine akşamdan beri baş dönmesi başladı yarın yazayım hemşireme![]()
bende de var iğnelerden sanırım şiştimKızlar benim 2 gündür karnım şiş gibi hissediyorum. Sizdede öyle oldu mu ? Salı günü transfer oldum
Ben iğne oksapar kullanıyorum bide fitil var progestan bunlar yapar mı şişlik ? Canım sıkılıyorbende de var iğnelerden sanırım şiştim![]()
Benim de biteli 5 gün oldu ama maşallah iştah açıklığı etkisi full devam. Yani şu tedavi süreçlerinde o kadar iğne ilaç kullandım böyle olmamıştı hiç :/ bi an önce regl olsam diye bakıyorumYok ben daha hala kullanıyorum. İlaç 10 Haziranda biticek 15 i gibi de regl olurum en geç diye düşünüyorum inşallahh