- 27 Aralık 2020
- 67
- 171
- 13
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.821
Bence korkacak bir şey yok. Benim de doktorum küçük lekelenmeler olabilir telaş yapmayın kanamaya dönerse haberleşelim demişti. Tüm kalbimle diliyorum ki bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsunKızlar benim transferimin bugün 6.günü sabah lavaboda kendimi sildigimde çok açık kahverengi leke vardı pecetede doktorumu aradım miktarını rengini sordu ve coraspini bırak progestan estrofem ve prolutex iğneye devam et yarın tekrar konuşalım dedi. Akşam az önce lavaboya gittiğimde camasirima bulaşmamış ama peceteye sildiğimde renk pembeye dönmüştü çok endişelendim şimdi tutunma belirtisimi yoksa adetmi oluyorum ama bu ilaçları kullanırken de adet olurmuyuz ki bilgisi olan bu durumu yaşayanlar lütfen bilgi verirmisiniz
Inşallah canım bukadarla kalır daha fazla artmazBence korkacak bir şey yok. Benim de doktorum küçük lekelenmeler olabilir telaş yapmayın kanamaya dönerse haberleşelim demişti. Tüm kalbimle diliyorum ki bebeklerimiz bize sımsıkı tutunsun
Elinizde test varsa deneyin istersenizInşallah canım bukadarla kalır daha fazla artmazacaba kan testinde çıkarmı şimdi gidip yaptirsammi diye düşünuyorum en azından pozitif mi degilmi belli olsun
Elimde yok ama yarın alıp cumartesi deneyeceğim muhtemelen yada gidip kan verecegimElinizde test varsa deneyin isterseniz
Embriyo kalıtenız nasldı acaba? Benımde 6. Gün merak ettimKızlar merhabalar
Bende dün transfer oldum.
6.gün dondurulmuş embriyo transferi
Sizler transfer süresince nelere dikkat ettiniz? Ne kadar dinlenilmeli? Çok yatmak mı yoksa arada kalkıp yürümekmi lazım ilk günler¿
Bilgilendirirseniz sevinirim
Herkese sabırlı bekleyişler, sonunda pozitifli haberler dilerim
Umarım bu denemenizde pozitif sonucu alırsınızKızlar merhaba 10 mayısta iki adet 5. Gün transferım oldu fakat negatıf sonuc aldım malesef yenıden transfer hazırlıklarına başladık bir tane 6. Gün 5BC embrıyom var sıkıntı çıkmazsa onu transfer edıcez inşallah merak ettiğim maşallah bu topikte baya hamilemiz var onların 5. Veya 6. Gün embrıyo kalıtelerı nasıldı hadi bana umut olun
Kan verin isterseniz net emin olmuş olursunuzElimde yok ama yarın alıp cumartesi deneyeceğim muhtemelen yada gidip kan verecegim
Ben de hiç bilmiyorum. Her gittiğimde sorayım diyorum ama doktoru görünce hebele hübele kalıyorum hiçbir şey sormadan çıkıp eve geliyorumUmarım bu denemenizde pozitif sonucu alırsınız2. Denemeniz mi olacak?
Benim 2.denememdi bu. Kaliteleri hakkında hastane de doktorum da hiç bilgi vermedi, konusu bile acilmadi. Sadece bir hastaneden baska bir hastaneye embriyoları taşırken kâğıtta bir şeyler yazıyordu şu an hatırlamıyorum tam. Teslim alan kişiye bunlar nedir dedim. Biri iyi kalite biri biraz altı- orta gibi demek dedi. Burada herkesin kalitesini bildiğini görünce şaşırıyorum
Benim 5. Gün embriyosu 4ab idi pozitif gördüm şükürKızlar merhaba 10 mayısta iki adet 5. Gün transferım oldu fakat negatıf sonuc aldım malesef yenıden transfer hazırlıklarına başladık bir tane 6. Gün 5BC embrıyom var sıkıntı çıkmazsa onu transfer edıcez inşallah merak ettiğim maşallah bu topikte baya hamilemiz var onların 5. Veya 6. Gün embrıyo kalıtelerı nasıldı hadi bana umut olun
Bu benim 4. Transferım olacak cok yoruldum ve embriyo kalıtemde düşük olunca aklımdan çıkmıyor açıkçasıUmarım bu denemenizde pozitif sonucu alırsınız2. Denemeniz mi olacak?
Benim 2.denememdi bu. Kaliteleri hakkında hastane de doktorum da hiç bilgi vermedi, konusu bile acilmadi. Sadece bir hastaneden baska bir hastaneye embriyoları taşırken kâğıtta bir şeyler yazıyordu şu an hatırlamıyorum tam. Teslim alan kişiye bunlar nedir dedim. Biri iyi kalite biri biraz altı- orta gibi demek dedi. Burada herkesin kalitesini bildiğini görünce şaşırıyorum
Maşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah benım 3 ab ve 3 bb tutmadı malesef şimdi elimde bir tane 6. Gün var korkuyorum o yuzdenBenim 5. Gün embriyosu 4ab idi pozitif gördüm şükür
Korkma herşeyde bir hayır vardır bol dua etMaşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah benım 3 ab ve 3 bb tutmadı malesef şimdi elimde bir tane 6. Gün var korkuyorum o yuzden
Dışarıda ne kadar uzun kalabilirse o kadar iyi olduğunu anlamıştım ben de. Yanı 6.güne gelebilmişse inşallah bu sefer tutunur ve pozitif sonuç alırsınız. Allahım gönlünüze göre versin, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahMaşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah benım 3 ab ve 3 bb tutmadı malesef şimdi elimde bir tane 6. Gün var korkuyorum o yuzden
Ya inşallah öyledir Allah razı olsun güzel dileklerin için Allahım kimseyi aratmasın çok zorDışarıda ne kadar uzun kalabilirse o kadar iyi olduğunu anlamıştım ben de. Yanı 6.güne gelebilmişse inşallah bu sefer tutunur ve pozitif sonuç alırsınız. Allahım gönlünüze göre versin, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah Allah razı olsunKorkma herşeyde bir hayır vardır bol dua etRabbim inşallah sana da yaşatsın bu güzel duyguyu
Canım stres yapma bence eğer böyle stres yapıyorsan ya idrar testi erken gebelik testi ya da kan ver bir nebze olsun rahatlarsın benceInşallah canım bukadarla kalır daha fazla artmazacaba kan testinde çıkarmı şimdi gidip yaptirsammi diye düşünuyorum en azından pozitif mi degilmi belli olsun
Hayırlı olsun canım çok Sevindim kanaman kesildi mi ne iğnesi yapıldıKızlar saat 17:30 da kanamam oldu baya vardı hemen hastaneye gittik hcg değerim 10.000 çıktı doktor sorun yok dedi gelip bakmadı bile kalçadan iğne atıp eve yolladı yarın ultrosana gel dedi özel hastane burası. Sonra orada çıktık tüp bebek doktorumu aradım ultroson baktır dedi devlet hastanesine gittik doktor güzelce baktı daha çok küçük dedi kese güzel dedi pıt pıt hareket vardı gördüm gözümle büyük ihtimalle kalp atışı dedi içim rahatladı şükür Rahim görüntü çok güzel kalınlığı çok iyi dedi ama çok korktum bu sebeple keseyide görmüş oldukoksaparı kesti doktorum progestan fitil göbekten ve kalçadan atılıyorum
Rabbim kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?