Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim 5.gün embriyosuydu. Bana iyi kalitede dendi abc diye kodlanmadı canım

Ay çok şükür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bi daha olmaz inşallah

Dr’um genart’ın doktoru değil. Kendi muayenehanesi var, işlemlerini genart’ta yapıyor
Ahhh. Aynı benim gibi o zaman. İskender Başer benim drum. Gerçekten bana çok iyi geldi genart. 3 kere transfer oldum. İlkinin kalbi durdu. İkincisinde kızım oldu. Şimdi 2 kese gördük kalp için bekliyoruz

Geçmiş olsun canım. Yeter ki bebek iyi olsun gerisi ilaçla halloluyor. Çok şükür. Dinlen bol bol.

Cok üzüldüm canım ya rabbım bır daha yasatmasın son olsun ıns duamdasın hep aklımdaydın duamdaydın
Birilerinin dualarında olmak ne güzel.. birbirini tanımadan başkası için dua etmek Rabbim benim için istediklerinin kat kat fazlasını versin inşallah,, Rabbim hepinizden razı olsun

Allah razı olsun duan ıcın canıııım Rabbım hepımızın yuzunu güldğrsğn inş

Birilerinin dualarında olmak ne güzel.. birbirini tanımadan başkası için dua etmek Rabbim benim için istediklerinin kat kat fazlasını versin inşallah,, Rabbim hepinizden razı olsun
Ayyyy canım benım ıns hepımıze sana bana hepımıze kımseyı evlatsızlıkla ımtıhan etmesın Rabbım her zaman duamdasın çünkü bizi birtej birbirimiz anlıyoruz yasayan bilir canım ne zor oldugunu

Sevgili mayıs ayı anne adayları benim değerim düştü bu denemede olmadı.. hepinize desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.. Rabbim hepinizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inşal
Çok üzüldüm. Hepimiz için hayırlısı olsun

Amin canım. Allah en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah dualarımız karşılıklı

Ahhh. Aynı benim gibi o zaman. İskender Başer benim drum. Gerçekten bana çok iyi geldi genart. 3 kere transfer oldum. İlkinin kalbi durdu. İkincisinde kızım oldu. Şimdi 2 kese gördük kalp için bekliyoruz
Ayy inşallah bana da uğurlu gelir pek yorum yok hakkında, hikayenizi duymak çok mutlu etti beni, çok sevindim sizin adınıza

Umarım bir sonraki denemeniz son denemeniz olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız. Şimdş olmadıysa sonrasında daha güzeli daha hayırlısı olacağı içindir. İnşallah çok bekletmeden olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…