Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Inşallah canım bukadarla kalır daha fazla artmaz acaba kan testinde çıkarmı şimdi gidip yaptirsammi diye düşünuyorum en azından pozitif mi degilmi belli olsun
Belki cumartesine kadar beklesen daha iyi sonuç alabilirsin. Ben de salı günü test günüm ama pazar yapmayı düşünüyorum.

Korkulacak bir şey yok bence. Ben keşke bu kadar beklemeseydim bile diyorum. Belki kendiliginden olur diye diye bu zamana kadar bekledim, bilmiyorum belki de hayırlısı budur tabi orasını Allah bilir. Tabi beklememdeki bir diğer sebep de tüp bebek tedavisinin aşırı zor bir süreçmiş gibi anlatılmasından kaynaklı. Yarın opu günüm ve şu zamana kadar yaklaşık 1 ayda (uzun protokol) 40'a yakın iğne oldum ama gerçekten bana hiç bir külfeti olmadı. Anlık acı tabiki illa oluyor ama sizin de dediginiz gibi aşılama yaptirirkende ayni seyi yasiyorsunuz zaten. Arada hic bir fark yok ha günde bir igne olmussunuz ha üç ne fark eder ki. Ben de acaba göbegim morarır mı? Cogu insanin morarmiş demek ki zor bir süreç demek ki agrili sancili bir süreç diye düsünürken o kadar iğneye rağmen (günde 3 iğne) Allahtan ne bir morarma yaşadım ne de başka bir şey. Ayrica morarma yasansa bile bu orasinin agriyacagi anlamina gelmiyor ki. Bazen bacagimizi gorup allah allah burasi niye morarmis acaba, bi yere mi carptim dedigimiz bile cok oluyor ama o morartiya dokununca agri sizi oluyor mu? Yooo. Neyse iste isin özeti korkulacak bir durum yok. Şahsen ben böyle böyle opu gününe kadar geldim. Yarın yumurta toplama günüm var. Inanın ne bir heyecan var ne de bir korku. Daha önce yaşadıgım bir düşük sebebiyle kürtaj olmuş insanım. Ne zaman bayıldıginizi ne zaman ayildiginizi anlamiyorsunuz bile. Sonrası da zaten transfer asamasi. Transfer = asilama arada hic bir fark yok. Ne diyeyim Allah hic birimizin cabalarini boşa çıkartmasın inşallah

Birilerinin dualarında olmak ne güzel.. birbirini tanımadan başkası için dua etmek Rabbim benim için istediklerinin kat kat fazlasını versin inşallah,, Rabbim hepinizden razı olsun
Çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda tekrardan pozitifi görürüsünüz Biz tüp bebek anne adayları olarak güclü olmak zorundayız. Elde avuçta ne kadar embriyomuz varsa bu yolda tüketene kadar deneyeceğiz artık yapacak bir şeyimiz yok. Benim de dualarım ve güzel dileklerim sizinle

Amin inşallah, bel ağrısı oldu bende bugün. Ama normal diyorlar

Doktorunuzun bir bildiği vardır. Rahmin fazla ince ya da kalın olması problem. Ne kadar kalın olursa o kadar iyi diye bir şey yok. 8-14mm diye biliyorum. Bireysel farklılıklar olabilir.
Doğrudur,Çünkü estrofem için hep duydum ama ben kullanmadım, bi an merak etmiştim. Teşekkür ederim canım

Benim önceki transferimde anlattığınız şekil olmuştu. İlaçları kullanmak engellememişti yani adet başlangıcıymış, 3 gün sonra negatifi görüp ilaçları bıraktım 2.günün sonunda da adetim söküldü. İnşallah sizinki yerleşme kanamasıdır.

Allah emeğini boşa çıkartmasın Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin. İnşallah en kısa zamanda güzel haberini alırız seninde, Allah yardımcın olsun canım

Yeniden merhaba herkese,
Benim pgt sonucum gelmedi ama gelmek üzeredir diye hazırlıklara başladık. Estrofem kullanıyorum. Transferi geçirmiş olan arkadaşlar birazcık süreçlerinden bahsedebilir mi? Transfere yakın göbekten iğne olacakmışım. Sonrasında kalçadan iğne de olacakmış. Benim fobim var kalçadan olmakta çok zorlanıyorum kasılıyorum resmen kalçadan iğneleri kaç hafta oluyoruz? Transfer sonrası kalçadan iğneye devam mı? Ne kadar sürüyor anlatırsanız çok sevinirim

Merhaba canım çok sevindim inşallah genetik te temiz çıkar hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın ben de estrofem kullanıyorum henüz iğne olaylarını bilmiyorum ve ben de de felç kalıcakmışım diye bir korku var resmen ama sanırım o iğneler mecbur okuduğum kadarıyla bir de fitil olarak bişiler varmış 10.hafta 12.haftaya kadar böyle devam eden şeyler var diye biliyorum

Teşekkürler canım. Göbekten olan değil de kalçadan olanı çok merak ediyorum. Her gün mü oluyoruz. Transferden önce 1 defa olursun dediler. Transfer sonrasını sonra anlatacaklar. Ben kalçadan iğneyi duyunca panik oldum tabi hemen.

Ayy amin cümlemize inşallah .Hangi hastanede teddavi olmuştun canım sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…