- 17 Mayıs 2021
- 82
- 151
- 43
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.901
Ben sadece transfer sonrası iki gün yattım. Sonrasinda günlük hayatıma dönüş yaptım. Günlük 5bin adım atmaya çalışıyorum. Bebeğin tutunması icin kan dolasimida çok önemli oldugunu söylediler. Sürekli yatmak insanı daha çok yıpratıyor bence çünkü sürekli oldu mu olmadı mi diye düşünmek bununla meşgul olmak yoruyor. Ben 10gunluk surede hiç evde test yapmadım kan sonucumda çok şükür pozitif çıktı. Başka şeylerle meşgul olmak insanı rahatlatıyor benceHala yatıyo musun canım
Bazen jelim erımeden gerı gelıyor oyle zamanlarda yekrarlıyo musun canım basına geldımjBen sadece transfer sonrası iki gün yattım. Sonrasinda günlük hayatıma dönüş yaptım. Günlük 5bin adım atmaya çalışıyorum. Bebeğin tutunması icin kan dolasimida çok önemli oldugunu söylediler. Sürekli yatmak insanı daha çok yıpratıyor bence çünkü sürekli oldu mu olmadı mi diye düşünmek bununla meşgul olmak yoruyor. Ben 10gunluk surede hiç evde test yapmadım kan sonucumda çok şükür pozitif çıktı. Başka şeylerle meşgul olmak insanı rahatlatıyor bence
En guzelı canım bazen benım jel erımeden gerı gelıyor ıcım huzursuz oluyor ıgneye hergun bende hıdıyorum karından yapmıyorumKızlar ben
4 estrofem
1 balık yağı
1 oksapar
2 progestan göbekten iğne
2 progestan fitil kullanıyordum düne kadar
Dün kanama olunca
Oksapar a ara verdik yerine progestan 50 mg kalçadan olan eklendi şuanda progestanın her çeşidini kullanıyorum
Benim transferim Pazartesi günü olmuştu transferden önceki Perşembe bir kere kalçadan iğne olmuştum ve sonuç öğrenene kadar her hafta perşembe 1 taneydi ama kimininki 3 günde bir olabiliyor. Sonu güzel olsun da herşeye katlanılıyor. Kasılmayın bu yolda yaptıklarımıza bakınca bir çoğumuzun asla yapamam dediği şeyler ama bi şekilde gelip geçiyorÇok teşekkürler cevaplarınız için. Bu kalçadan iğne olayı beni strese soktu. Sonucu güzel olsun tabiki katlanılır bir şekilde ama işte çok kasılıyorum. Sizlere de sormak istedim çok sağolun
Merhaba, benim transferim de yarın.. transfer sonrası kan sulandırıcı Oksapar ve progestan üretimini sağlayıp tutunmaya yardımcı Proluton iğnelere başlayacağım. Kan sulandırıcı iğneyi karın/kol/bacak istediğimiz yere yapıyoruz. Prolutonu 4 günde bir kalçadan vurduracağım. Proluton yerine progestan iğnesi kullanan da var, bu iğnelerin temeli aynı, vucudun üretmediği hormonu üretip embriyponun tutunmasını sağlıyormuş.. bazıları hergün oluyor, kanama bs oldumu arttırıyorlar.. transfer sonrası 12. Haftaya kadar kullanılıyor ama çoğu doktor daha erken kesiyor.. göbekten vurulanı da var bildiğim, sizi çok zorlayacaksa doktorunuza mutlaka alternatif sorunYeniden merhaba herkese,
Benim pgt sonucum gelmedi ama gelmek üzeredir diye hazırlıklara başladık. Estrofem kullanıyorum. Transferi geçirmiş olan arkadaşlar birazcık süreçlerinden bahsedebilir mi? Transfere yakın göbekten iğne olacakmışım. Sonrasında kalçadan iğne de olacakmış. Benim fobim var kalçadan olmakta çok zorlanıyorum kasılıyorum resmenkalçadan iğneleri kaç hafta oluyoruz? Transfer sonrası kalçadan iğneye devam mı? Ne kadar sürüyor anlatırsanız çok sevinirim
Çok geçmiş olsun Canım. Inşallah tekrarlanmaz da seni korkutmaz bebişKızlar ben
4 estrofem
1 balık yağı
1 oksapar
Dün kanama olunca
Oksapar a ara verdik yerine progestan 50 mg kalçadan olan eklendi şuanda progestanın her çeşidini kullanıyorum
Bence bu adet kanaması değil, testte çıkacağını düşünüyorum. %90 kanama yaşadı burada takip ettiğim herkes, parça düşüren bile oldu yine de sorun olmadı. Güzel haberler alırsınız inşallah yarınGünaydınlar, benim lekelenmem açık kahve pembe arası bugünde devam ediyor ama azaldı diyebilirim. Adet ağrıları hala artarak devam ediyor. Doktorumla bugün tekrar görüştüm coraspini biraktirdi calistigim için yorulmamaya dinlenmeye çalıs dedi test gününe kadar böyle devam edeceğiz lekelenme artar kırmızıya dönerse tekrar görüşelim dedi. Yarın 8.gün erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum inşallah pozitifi bende görebilirim
Inşallah oyledir canım test yapmaya elim gitmiyor ama bu kanama neyin nesi eminde olmak istiyorum var mı yok muBence bu adet kanaması değil, testte çıkacağını düşünüyorum. %90 kanama yaşadı burada takip ettiğim herkes, parça düşüren bile oldu yine de sorun olmadı. Güzel haberler alırsınız inşallah yarın
Jel derken fitili mi diyorsun canmBazen jelim erımeden gerı gelıyor oyle zamanlarda yekrarlıyo musun canım basına geldımj
Canım kac gundur calısıyorsun bence yerlesme lekesı kan ver bence erken gebelık testıde yap ama bnce hamılesın ınsGünaydınlar, benim lekelenmem açık kahve pembe arası bugünde devam ediyor ama azaldı diyebilirim. Adet ağrıları hala artarak devam ediyor. Doktorumla bugün tekrar görüştüm coraspini biraktirdi calistigim için yorulmamaya dinlenmeye çalıs dedi test gününe kadar böyle devam edeceğiz lekelenme artar kırmızıya dönerse tekrar görüşelim dedi. Yarın 8.gün erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum inşallah pozitifi bende görebilirim
Evet cnm fıtıl bazen erımeden gelıyor nedenseJel derken fitili mi diyorsun canm
Gecmis olsun canm insallah bi daha tekrarlamaz kanamanKızlar ben
4 estrofem
1 balık yağı
1 oksapar
Dün kanama olunca
Ben fitili koyunca yarım saat uzanmaya çalışıyorum ama yinede çok akıntı oluyor benim deEvet cnm fıtıl bazen erımeden gelıyor nedense
Benımde su gelıyo erıyınce erımedıgınde ozellıkle buyuk tuvalete zorlarsam gekıyor fıtıl top topBen fitili koyunca yarım saat uzanmaya çalışıyorum ama yinede çok akıntı oluyor benim de
Yeni başladım canim çalışmaya işyerimin tedavimden haberi yok kesinleşmeden söylemek de istemiyorum zaten işyerimde sürekli oturuyorum bazen sandalyemi yatırıp ayaklarımı uzatıyorum yani dinlenebiliyorum evimede çok yakın o yüzden çok izin almadim tabi bu lekelenme artar kırmızıya dönerse rapor alırım muhtemelen. Yarın sabah inşallah erken gebelik yapmayı düşünüyorum.Canım kac gundur calısıyorsun bence yerlesme lekesı kan ver bence erken gebelık testıde yap ama bnce hamılesın ıns
Artmaz ıns cnm azalısa gecmıs baksana korkma ben ınanıyorum hamılesın ıns oes oese pozıtıf haberı alalım ıns stresımız bıraz olsun azalsın ınsYeni başladım canim çalışmaya işyerimin tedavimden haberi yok kesinleşmeden söylemek de istemiyorum zaten işyerimde sürekli oturuyorum bazen sandalyemi yatırıp ayaklarımı uzatıyorum yani dinlenebiliyorum evimede çok yakın o yüzden çok izin almadim tabi bu lekelenme artar kırmızıya dönerse rapor alırım muhtemelen. Yarın sabah inşallah erken gebelik yapmayı düşünüyorum.
Amin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim rabbim hakkımızda hayırlısını versin insallahArtmaz ıns cnm azalısa gecmıs baksana korkma ben ınanıyorum hamılesın ıns oes oese pozıtıf haberı alalım ıns stresımız bıraz olsun azalsın ıns
Ins canım ıns ıns pes pese burda hepımız pozıtıf haber alıp bebeklerımızı kucagımıza aldıgımız gunler gelsın ınsAmin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim rabbim hakkımızda hayırlısını versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?