- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.921
Benim transferim Pazartesi günü olmuştu transferden önceki Perşembe bir kere kalçadan iğne olmuştum ve sonuç öğrenene kadar her hafta perşembe 1 taneydi ama kimininki 3 günde bir olabiliyor. Sonu güzel olsun da herşeye katlanılıyor. Kasılmayın bu yolda yaptıklarımıza bakınca bir çoğumuzun asla yapamam dediği şeyler ama bi şekilde gelip geçiyorAllah yardımcınız olsun
Çok teşekkürler. Alternatifi sorarım mutlaka. Hepimiz için hayırlısıMerhaba, benim transferim de yarın.. transfer sonrası kan sulandırıcı Oksapar ve progestan üretimini sağlayıp tutunmaya yardımcı Proluton iğnelere başlayacağım. Kan sulandırıcı iğneyi karın/kol/bacak istediğimiz yere yapıyoruz. Prolutonu 4 günde bir kalçadan vurduracağım. Proluton yerine progestan iğnesi kullanan da var, bu iğnelerin temeli aynı, vucudun üretmediği hormonu üretip embriyponun tutunmasını sağlıyormuş.. bazıları hergün oluyor, kanama bs oldumu arttırıyorlar.. transfer sonrası 12. Haftaya kadar kullanılıyor ama çoğu doktor daha erken kesiyor.. göbekten vurulanı da var bildiğim, sizi çok zorlayacaksa doktorunuza mutlaka alternatif sorun
Dün akşam kan verdim değer biraz düşük geldi bana bilmiyorum kafam karıştıYarın yıne yapacak mısın canım
Kayısı denedin mi? Benim de yarın transferim, bugün diyetisyenime sordum kabızlık için birşey öneriyor mı diye, sabah kahvaltıdan önce bol suyla 3 kayısı 2 kuru erik ye dedi.. Duphalac’ında sorun olacağını düşünmüyorum ama bu seferde ishal olursa o da zorlar, doktoruna bir sor benceKızlar yarın transferim var ve 2 gündür çıkamadım lavaboyaDuphalac kullansam sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum. Bu süreçte kullanan oldu mu?
Kac cıktı kacıncı gunun canımDün akşam kan verdim değer biraz düşük geldi bana bilmiyorum kafam karıştı
Canım nasılsınKanda da çıkar inşallah bayaa belli oluyor çizgi çünkü
Canım hayırlı olsun benmde 5.gün embriyom 6.gün yaptım aynı testte çıktıKızlar dün çok ağrım olunca şüphelendim ve dayanamayıp test yaptımBen buradaki tüm arkadaşların sonucunu heyecanla bekliyorum. O yüzden silik de olsa bir çizgi görünce sizinle de paylaşmak istedim. İdrar testine pek güvenmiyorum hamilelik var mı yok mu onu da pek anlamadım. Test transfer günü hariç 6. ve 7. günlere ait. Sizin de yorumlarınızı alayımEki Görüntüle 2858712
Şükürler olsun.aman diyim canım çok önemli sakın ıkınma bebeği aşağıya itiyorsun çünkü o zaman.birde belki yine söylememişlerdir yukarıya uzanmaya çalışma sakın.Bu aralar kendine dikkat et canım benim.Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.Bizlere de dua et emi.hamilelerin duası kabul olurmuş. rabbim bizlere de bu mutluluğu yaşatsın.Söylemedi canım kimse. Ben ıkınmanın zararlı olduğunu biliyordum ama ilk günler sanıyordum. Zaten reflex olarak ıkındım bilmeden boş bulundum. 7.gününde kanama açıldı 1 gün sürdü bitti Allah'tan şimdi yok
Teşekkür ederim canım. Düzenli olarak kayısı yiyorum aslında, hep var bu bağırsak problemim transfer olacağı için gerildim. Bir ilaçtan destek almam gerekecek gibi görünüyor. Haklısın hemşireye bi sorayım kullanmadan tabiKayısı denedin mi? Benim de yarın transferim, bugün diyetisyenime sordum kabızlık için birşey öneriyor mı diye, sabah kahvaltıdan önce bol suyla 3 kayısı 2 kuru erik ye dedi.. Duphalac’ında sorun olacağını düşünmüyorum ama bu seferde ishal olursa o da zorlar, doktoruna bir sor bence
Çok geçmiş olsun canım sağlıklı embriyolar oluşsun inşallahKızlar opu olacak olanlar hiç korkmasın. Nasıl girdim çıktım belli değil, ağrım desen çok çok minimal düzeyde. 1 saat sonra fln çıkaracaklar hastaneden. Daha doktorum gelip bilgi vermedi umarım her şey yolunda gider, dualarınızı eksik etmeyinEki Görüntüle 2859387
Amin canım, çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun canım sağlıklı embriyolar oluşsun inşallah
Çok sağol canm benim dikkat ediyorum annem geldi o bana bakıyor mecbur eşim işe gidiyor olmuyor hiç . Uzanmıyorum hiç ıkınmıyorumda ıkındığıma bin pişman oldum nasıl vicdan azabı varyaŞükürler olsun.aman diyim canım çok önemli sakın ıkınma bebeği aşağıya itiyorsun çünkü o zaman.birde belki yine söylememişlerdir yukarıya uzanmaya çalışma sakın.Bu aralar kendine dikkat et canım benim.Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.Bizlere de dua et emi.hamilelerin duası kabul olurmuş. rabbim bizlere de bu mutluluğu yaşatsın.
Öğrencez inşallah hepsini yavaş yavaş daha olmadan panik yapmaaTeşekkürler canım. Göbekten olan değil de kalçadan olanı çok merak ediyorum. Her gün mü oluyoruz. Transferden önce 1 defa olursun dediler. Transfer sonrasını sonra anlatacaklar. Ben kalçadan iğneyi duyunca panik oldum tabi hemen.
Gecmıs olsun canım hayırlı haberler alalım hep ınsKızlar opu olacak olanlar hiç korkmasın. Nasıl girdim çıktım belli değil, ağrım desen çok çok minimal düzeyde. 1 saat sonra fln çıkaracaklar hastaneden. Daha doktorum gelip bilgi vermedi umarım her şey yolunda gider, dualarınızı eksik etmeyinEki Görüntüle 2859387
Geçmiş olsun sağlıklı embriyolar olsun inşallaahhKızlar opu olacak olanlar hiç korkmasın. Nasıl girdim çıktım belli değil, ağrım desen çok çok minimal düzeyde. 1 saat sonra fln çıkaracaklar hastaneden. Daha doktorum gelip bilgi vermedi umarım her şey yolunda gider, dualarınızı eksik etmeyinEki Görüntüle 2859387
Canım hiç korkma inşallah keseyi de kalp atışını da göreceksin.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.Ben ümitsiz değilim.Allah var gam yok birde doğru zamana bende çok inanıyorum .hayırlı ve doğru zamanda gelsin inşallah.Çok sağol canm benim dikkat ediyorum annem geldi o bana bakıyor mecbur eşim işe gidiyor olmuyor hiç . Uzanmıyorum hiç ıkınmıyorumda ıkındığıma bin pişman oldum nasıl vicdan azabı varyaders oldu bana da. Rabbim tez zaman da sana nasip etsin insallah canım benim sakın ümidini kaybetme ben geçen yıl bu zamanlarda dış gebelikten ameliyat geçirdim tüpüm alındı diğer tüpüm kapalı çıktı tam 1 yıl uğraştım sonunda nasip etti rabbim tabii ki şuan sevinmem icin cok erken bakalım keseyi kalp atışını göreyim de o zaman sevinicem. Herseyin vakti zamanı var onu anladım
Canımcımm ay az kalmış transferine daha hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini verirsin bizePazartesi transferim. Erken test yapmıştınız. Bir daha yaptınız mı yakın zamanda?
6. Gün 15.4 çıktıKac cıktı kacıncı gunun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?