Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Çok teşekkürler. Alternatifi sorarım mutlaka. Hepimiz için hayırlısı

Kızlar yarın transferim var ve 2 gündür çıkamadım lavaboya Duphalac kullansam sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum. Bu süreçte kullanan oldu mu?

Kızlar yarın transferim var ve 2 gündür çıkamadım lavaboya Duphalac kullansam sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum. Bu süreçte kullanan oldu mu?
Kayısı denedin mi? Benim de yarın transferim, bugün diyetisyenime sordum kabızlık için birşey öneriyor mı diye, sabah kahvaltıdan önce bol suyla 3 kayısı 2 kuru erik ye dedi.. Duphalac’ında sorun olacağını düşünmüyorum ama bu seferde ishal olursa o da zorlar, doktoruna bir sor bence

Canım hayırlı olsun benmde 5.gün embriyom 6.gün yaptım aynı testte çıktı

Şükürler olsun.aman diyim canım çok önemli sakın ıkınma bebeği aşağıya itiyorsun çünkü o zaman.birde belki yine söylememişlerdir yukarıya uzanmaya çalışma sakın.Bu aralar kendine dikkat et canım benim.Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin.Bizlere de dua et emi.hamilelerin duası kabul olurmuş. rabbim bizlere de bu mutluluğu yaşatsın.

Teşekkür ederim canım. Düzenli olarak kayısı yiyorum aslında, hep var bu bağırsak problemim transfer olacağı için gerildim. Bir ilaçtan destek almam gerekecek gibi görünüyor. Haklısın hemşireye bi sorayım kullanmadan tabi

Çok geçmiş olsun canım sağlıklı embriyolar oluşsun inşallah

Çok sağol canm benim dikkat ediyorum annem geldi o bana bakıyor mecbur eşim işe gidiyor olmuyor hiç . Uzanmıyorum hiç ıkınmıyorumda ıkındığıma bin pişman oldum nasıl vicdan azabı varya ders oldu bana da. Rabbim tez zaman da sana nasip etsin insallah canım benim sakın ümidini kaybetme ben geçen yıl bu zamanlarda dış gebelikten ameliyat geçirdim tüpüm alındı diğer tüpüm kapalı çıktı tam 1 yıl uğraştım sonunda nasip etti rabbim tabii ki şuan sevinmem icin cok erken bakalım keseyi kalp atışını göreyim de o zaman sevinicem. Herseyin vakti zamanı var onu anladım

Öğrencez inşallah hepsini yavaş yavaş daha olmadan panik yapmaa İyi şeyler düşün

Gecmıs olsun canım hayırlı haberler alalım hep ıns

Geçmiş olsun sağlıklı embriyolar olsun inşallaahh

Canım hiç korkma inşallah keseyi de kalp atışını da göreceksin.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.Ben ümitsiz değilim.Allah var gam yok birde doğru zamana bende çok inanıyorum .hayırlı ve doğru zamanda gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…