- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.941
Canım dha cok erken 6.gun gayet guzel bence ıkı katına 10.gune hesapla normal degerlerde cıkar6. Gün 15.4 çıktı
Onu ancak iki gün sonraki artışa göre anlayabiliriz. Siz gebeymişsiniz gibi dikkat edin bence, fazla düşünmemeye çalışın. İki gün sonra değer katlarsa seviniriz5. Gün embriyosu 9. Gün değerim 5.7 kimyasal mı sanki değer çok duşük sizce?
Idrar testı yaptınmı eskı konusmakara baktım ama hatırlayamadım bulamadım6. Gün 15.4 çıktı
60 Lara falan geliyor 10. Gün 100 ün üzerinde olması gerekmiyor mu canm kafam çok karıştı sevinemedim bileCanım dha cok erken 6.gun gayet guzel bence ıkı katına 10.gune hesapla normal degerlerde cıkar
AminnnGeçmiş olsun sağlıklı embriyolar olsun inşallaahh
Yok yokk 100e ulasır o merak etme sen 60da kalmaz tam ıkı kat artmıyo dha fazla artıyo bıraz 90.100lerde olur ıns korkma sen tutunmus ıns mınıgın ıdrar yap hergun koyulastıkca anlarsın yukseldgını60 Lara falan geliyor 10. Gün 100 ün üzerinde olması gerekmiyor mu canm kafam çok karıştı sevinemedim bile
Yaptım canm zaten bu değerde nasıl çıktı idrarda onuda anlamadımIdrar testı yaptınmı eskı konusmakara baktım ama hatırlayamadım bulamadım
Atar mısın nasıl cıktı bakayımYaptım canm zaten bu değerde nasıl çıktı idrarda onuda anlamadım
Amin inşallah canm çok sağol moral oldun bana idrarda koyulasiyor git gide ama halen çok silik sadece eskiye göre daha netYok yokk 100e ulasır o merak etme sen 60da kalmaz tam ıkı kat artmıyo dha fazla artıyo bıraz 90.100lerde olur ıns korkma sen tutunmus ıns mınıgın ıdrar yap hergun koyulastıkca anlarsın yukseldgını
Nasıl atılıyor canm dur deneyim bi yarım saat önce yine yaptımAtar mısın nasıl cıktı bakayım
Eeee daha ne bı kac kez yapıp koyulastıysa guzel haber bu ıns sen kotu duusunme olurmu yukselecek ıns tutunmus mınıgın kac gun ne kalıteydı embrıyo tek mıydıAmin inşallah canm çok sağol moral oldun bana idrarda koyulasiyor git gide ama halen çok silik sadece eskiye göre daha net
Nasıl atılıyor canm dur deneyim bi yarım saat önce yine yaptım
Dosya ekleden canım kolay at hepsını ılk yaotgını sonrakılerıNasıl atılıyor canm dur deneyim bi yarım saat önce yine yaptım
5. Gün aa kalite tek embriyo canmEeee daha ne bı kac kez yapıp koyulastıysa guzel haber bu ıns sen kotu duusunme olurmu yukselecek ıns tutunmus mınıgın kac gun ne kalıteydı embrıyo tek mıydı
Bu en son5. Gün aa kalite tek embriyo canm
Tutmus ıns canım bence sen kn degerındekı artısa bak ıkı gun snra tekrarla bence yanı bır gun bekleyıp ertesı gun yıne ver kesınlesır5. Gün aa kalite tek embriyo canm
Ilkını kacıncı gun yaptın ona bakayımBu en son
Bu en son
Kızlar bu arada ben de ilk kez yaptırıcam da süreçle ilgili korkum var birazyumurta toplanırken genel anestezi altında mı toplanıyor bilginiz var mı ?
Dün sabah diğerleri erken gebelikti bunda daha dün çıkmaya başladı cnmIlkını kacıncı gun yaptın ona bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?