- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #3.981
Vardır ıns canım hadı ıns guzel haberler verelım bırbırımıze duanı eksık etme Allah razı olsunDualarimdasiniz canm inşallah hepimizin pozitif çıkacak dün akşam verdim bu gün akşamda verecek inşaallah artış vardır
Aminn insallahCanım hiç korkma inşallah keseyi de kalp atışını da göreceksin.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.Ben ümitsiz değilim.Allah var gam yok birde doğru zamana bende çok inanıyorum .hayırlı ve doğru zamanda gelsin inşallah.
Erken yapılmış bi test için iyi gibi inşallah düzenli artış olur, sağlıklı bir bebiş olarak gelir sizeKızlar bu gün kan verdim eşimin ısrarıyla. Değerim 23.9 çıktı. Transferden sonraki 8. Gün. Doktorum hamilesin ilaçlarına devam et dedi. Sizce normal mi bu değer.
İnşallah sende duanı eksik etme seninde inşallah güzel bi değerle pozitif çıkacak inanıyorumVardır ıns canım hadı ıns guzel haberler verelım bırbırımıze duanı eksık etme Allah razı olsun
Canım geç tutunmustur. Ben tahlilimi doktoruma sölediğimde erken tutunmus demekki demişti. Bazılarının geç artıyormus betası sonradan fırlıyormusTeşekkür ederim canım. Bu gün kan verdim 8. Gün. Değerim 23.9 çıktı. Doktorum hamilesin 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ama içim pek rahat değil
7. Gün beklemedeyizNasılsınız arkadaslarım nasıl gıdıyor kacıncı gununuzdesınız neler yapıyorsunuz
Ins canım ıns oyle olur deger dusuk cıkmaz ıns cunku sızınkıne bakarak dha sılık cıkıyorİnşallah sende duanı eksik etme seninde inşallah güzel bi değerle pozitif çıkacak inanıyorum
Benımde 8.ıns hepimiz pozıtıf sonuc alalım test yaptınmı sende hoc cnm7. Gün beklemedeyiz
2gun sonra vereceginiz kan ile sonucunuz netleşir insallah hamilesinizdirKızlar bu gün kan verdim eşimin ısrarıyla. Değerim 23.9 çıktı. Transferden sonraki 8. Gün. Doktorum hamilesin ilaçlarına devam et dedi. Sizce normal mi bu değer.
Ins canım ıns tutunurlar dualarım senınlekızlar birazdan transferim yapılacak dua edin nolur tutunsun bana bebişlerim inşallah
Geçmiş olsun. Sağlıklı embriyolar olsun inşallahKızlar opu olacak olanlar hiç korkmasın. Nasıl girdim çıktım belli değil, ağrım desen çok çok minimal düzeyde. 1 saat sonra fln çıkaracaklar hastaneden. Daha doktorum gelip bilgi vermedi umarım her şey yolunda gider, dualarınızı eksik etmeyinEki Görüntüle 2859387
İnşallah çok güzel olacak. Sıkı sıkı tutunur annesine bol şanslarkızlar birazdan transferim yapılacak dua edin nolur tutunsun bana bebişlerim inşallah
5. Gün embriyosuydu. İnşallah sağlıkla ilerler.Kaçınco gün embriyosuydu? 10. Gün 50’lerde 12. Gün 100lerde olur, 12. Gün istiyorlar genelde 5. Günse, tam o değere gelmiş oluyor.. içinizi ferah tutun kötü bir değer diil
Herkesin değeri farklı oluyor. Hatta her hamileliğin değeri de farklı olurmuş. Olumsuz düşünmemeye çalışın. Şu anda gebesinizTeşekkür ederim canım. Bu gün kan verdim 8. Gün. Değerim 23.9 çıktı. Doktorum hamilesin 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ama içim pek rahat değil
Amin inşallahErken yapılmış bi test için iyi gibi inşallah düzenli artış olur, sağlıklı bir bebiş olarak gelir size
Bence her aşaması ayrı zor ya. Şu zihni bir problem olmadığına ikna etmek o kadar zor ki :)Amin inşallahDüzenli artışı görene kadar beklemek sonucu beklemekten daha zormuş.
Teşekkür ederim canımHerkesin değeri farklı oluyor. Hatta her hamileliğin değeri de farklı olurmuş. Olumsuz düşünmemeye çalışın. Şu anda gebesiniz
Allah sana da pozitifi görmeyi nasip etsin inşallahIns cnın ıns benımde yuksek cıkar pozıtıftır çooook haklısın cooook bıtermı tabıkı bıtmıyo kesesı kalbı sonrası uc bebegımı kaybettım cok zor bı surec Rabbım bır daha yasatmasın ıns sevındırsın hepımızı banada dua edın ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?