Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Aminn insallah 2.transfer durumunu konustunuzmu canım hemen olmuyormuymış birdaha ki aya

Kızlar bu gün kan verdim eşimin ısrarıyla. Değerim 23.9 çıktı. Transferden sonraki 8. Gün. Doktorum hamilesin ilaçlarına devam et dedi. Sizce normal mi bu değer.
Erken yapılmış bi test için iyi gibi inşallah düzenli artış olur, sağlıklı bir bebiş olarak gelir size

Teşekkür ederim canım. Bu gün kan verdim 8. Gün. Değerim 23.9 çıktı. Doktorum hamilesin 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ama içim pek rahat değil
Canım geç tutunmustur. Ben tahlilimi doktoruma sölediğimde erken tutunmus demekki demişti. Bazılarının geç artıyormus betası sonradan fırlıyormus üzülme stres yapma %60 artarsa sıkıntı yok demektir

Geçmiş olsun. Sağlıklı embriyolar olsun inşallah

Kızlar ben hp gun asırı verdm oyle bılıyorum ıkı gun durup sız uçüncü gun dıyorsunuz hangısı dogru olan

Teşekkür ederim canım. Bu gün kan verdim 8. Gün. Değerim 23.9 çıktı. Doktorum hamilesin 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ama içim pek rahat değil
Herkesin değeri farklı oluyor. Hatta her hamileliğin değeri de farklı olurmuş. Olumsuz düşünmemeye çalışın. Şu anda gebesiniz

Allah sana da pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…