- Konu Sahibi Sade frappe
- #4.021
İnşaallah canımKana da az kalmış canım olsuninşaallah pozitifi görürsün
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah canımKana da az kalmış canım olsuninşaallah pozitifi görürsün
![]()
Benim de hemen hemen öyle. Hayırlı olsun şimdidenYARın tedaviye başlıyorum artık toplam rahim dinlendirme embriyo dondurma 16650 ilaçlar totalde aşağı yukarı ne kadar verdiniz Hazan’lara şimdiden teşekkürler
Sükür canım transferim olduAyseee1987 canım ne yaptın oldun mu transfer gitcektin bugün ??
Hayırlı uğurlu olsun. Nasıl geçti? Kalitelerini öğrenebildiniz mi?Sükür canım transferim oldu2 tane transfer ettiler.
3 embriyo döllenmiş, 1 tanesi 3. gün iptal olmuş, geriye kalan 4ab ve 4bc transfer edildi. Bu arada ben 5. Gün transfer oldum bunlar nasıl 4ab 4bc olabiliyor?Ben de merak ediyorumAyseee1987
kaç embriyo oluşmuş, transfer yaptılar mıı? Hayırlı haberlerinl bekliyoruz canım
Hayırlı olsun canım inşallah ikisi de sıkı sıkı tutunur sanaSükür canım transferim oldu2 tane transfer ettiler.
Başındaki 4 ifadesi gününü mü ifade ediyor?3 embriyo döllenmiş, 1 tanesi 3. gün iptal olmuş, geriye kalan 4ab ve 4bc transfer edildi. Bu arada ben 5. Gün transfer oldum bunlar nasıl 4ab 4bc olabiliyor?
Resimleri bunlar.
Eki Görüntüle 2859493
İnşallah canım.sağolasınAnladım kuzum, opu dan önce saf arı sütü bul biraz pahalıdır ama onu mutlaka tüket insallah kaliteli yumurtaların olur![]()
Ayyy çok sevindim çok şükür hadi gözün aydınn pozitif haberini de alalım inşallah canım benimSükür canım transferim oldu2 tane transfer ettiler.
Canım vardır bir bildikleri hayırlısı ile tutunsun artık düşünme kalitesini onu bunuu kendine dikkat etmeye bak3 embriyo döllenmiş, 1 tanesi 3. gün iptal olmuş, geriye kalan 4ab ve 4bc transfer edildi. Bu arada ben 5. Gün transfer oldum bunlar nasıl 4ab 4bc olabiliyor?
Resimleri bunlar.
Eki Görüntüle 2859493
Sağol canım benim, şimdi bekleme zamanıHayırlı olsun canım inşallah ikisi de sıkı sıkı tutunur sana
Peki ab neyi ifade ediyor cnm? 4 kalitesiz mi oluyor?Başındaki 4 ifadesi gününü mü ifade ediyor?
Günler su gibi akıp geçsin inşallah canım gittin mi evine yatıyor musun şu an ilk üç gün kalkma özellikleSağol canım benim, şimdi bekleme zamanı![]()
Canım ben hiç ondan anlamıyorum yaPeki ab neyi ifade ediyor cnm? 4 kalitesiz mi oluyor?
Yok canım malesef dondurulmuş embriyo kalmamış. Zaten sadece 3 tane döllenebilmş. Ve 1 tanesi geç gelişmiş erken ölmüş. Bu ikisi olması gereken şekilde gelişmiş ve ikisini beraber transfer ettiler.Ayyy çok sevindim çok şükür hadi gözün aydınn pozitif haberini de alalım inşallah canım benimgeriye embriyo kaldı mı şimdii
![]()
Evdeyim, İlk gün dinlen sonra normal hayatına dön dedi doktor. Hoş burda zaten hep evde sayılırım.Günler su gibi akıp geçsin inşallah canım gittin mi evine yatıyor musun şu an ilk üç gün kalkma özellikle
Hiç bilmiyorum ben ne yazık ki o ifadeleri. İnşallah sımsıkı tutunurlarPeki ab neyi ifade ediyor cnm? 4 kalitesiz mi oluyor?
Sen yine 3 gün dikkatli ol. Bebek ortalama 48 saatte tutunuyormuş.wc hariç uzan hepEvdeyim, İlk gün dinlen sonra normal hayatına dön dedi doktor. Hoş burda zaten hep evde sayılırım.
Kaç yumurta toplanmıştı canım inşallah sana sıkı sıkı tutunurlarYok canım malesef dondurulmuş embriyo kalmamış. Zaten sadece 3 tane döllenebilmş. Ve 1 tanesi geç gelişmiş erken ölmüş. Bu ikisi olması gereken şekilde gelişmiş ve ikisini beraber transfer ettiler.