- 17 Mayıs 2021
- 82
- 151
- 43
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.341
İnsallah rabbim size de en yakın zamanda hayırlı evlad nasip etsin. Hüzünleriniz sevinçlere dönsünMerhaba kızlar, maalesef 3 opu ve 2.transfer denememin sonucu negatif oldudoktoruma henüz ulaşamadım ama ilaclari bırakıyoruz değil mi ?
Allah en hayırlı zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah
Allah en kısa zamanda gönlüne göre versin canım. Allah emeklerini mükafatlandırsınMerhaba kızlar, maalesef 3 opu ve 2.transfer denememin sonucu negatif oldudoktoruma henüz ulaşamadım ama ilaclari bırakıyoruz değil mi ?
Inşallah canım bir de erken gebelik buldurabilirsem nöbetçi eczaneden, yarın ondan yapayım diyorumCıkar canım ınş cıkar yarın tekrarla koyulasır ınş ıkız belkıde
Amin canım .İnsallah rabbim size de en yakın zamanda hayırlı evlad nasip etsin. Hüzünleriniz sevinçlere dönsün
Ben de kalp atışından sonra biraz hareketlenirim inşallahBende hala yatıyorum bugun 9.gunum yemek bulasık ev hepsı esımdeama kalkmak yemegımı olsun yapmak ıatıyorum aslında ıns kalp atısını duymak nasıp olurda snrasında yavas yavas artık kalkarm heralde
Amin canım .Allah en kısa zamanda gönlüne göre versin canım. Allah emeklerini mükafatlandırsın
Allah Allah bana bi kaç defa aç kullanilacak mutlaka diye belirttilerAc tok fark etmez canım hormon hapı ya ben saatı gelınce toksam tok acsam ac alıyorım
O zaman prilam bana farz olduGebelıktendır canım benım ılkı 5haftalıkken baslamıstı ıkıncıde 7de basladı hapla dha ıyıydım
Benim midemi rahatsız etmesin diye tok alıyordum belirtilmedi banaAllah Allah bana bi kaç defa aç kullanilacak mutlaka diye belirttiler
Amin insallah canım. Dualarımız karşılıklıKafana gore yınede bırakma canım bırakılıyor evet dua edecegım sana Rabbım bu yolda kımseyı koymasın hepımıze yardım etsın ıns
Ben bi onceki transferimde turkiyeden almanyaya arabayla dönmustum 3. Gün dönüs... hareket edilmesi lazim yatma uzanma eski dusunceydi ve oylede cogu insanda kaldi ama suan normal hayatiniza dönun diyor doktorlar kan akisi olmuyor uzanildigi zaman rahime kan gitmesi lazim yuruyerek... işe giden arkadaslarim bile oldu pozitif sonuc aldik hepimizde ... kese kalp atisi icin sadece kendimi yorgun uykusuz hissettigim zaman yattim oda hamilelikden dolayi uyku istegi... YASAK OLAN: BİRYERE UZANMA ELİNLE, EGİLME ,AGİR BSY KALDİRMA YORUCU İS YAPMA ... sen sürekli yatmam lazim harekat etmemem lazim algisi verirrsen kendine farkinda bile olmadan stresss yapar bebegin rahat ol guzel dusun istedigin herseyi yap..Pozıtıf haberı alan arkadaslarım hala ful yatıyor musunuz kese kalp atısı olana kadar yatacak mısınız bıraz bılgı verır mısınız
Bol bol erik yiyorum ben tam mevsimi Allah'tan. Aman ekmekler ufacık zatenAy tartıldım almamısım valla hıcte az deıl gunluk bır ekmek yıyorum meyvenın zaten sınırı yok kabız olmayayım dıye sukur
Cok rahat edersın canım ben kullandım cok hafıflettı daha rahattım onlaO zaman prilam bana farz oldu
Allah razı olsun canımAmin insallah canım. Dualarımız karşılıklı
bende erık benı kabızlıktan koruyor sukur gunluk bı kase yıyorum valla oyle yada ben cok yıyorum erkek gıbı yemek yıyorumBol bol erik yiyorum ben tam mevsimi Allah'tan. Aman ekmekler ufacık zatenhemen bitiyo
Günaydın canım ben de henüz bir ağrı olmadı ilaç ile ilgili, öyle aç tok oluyim diye bir durumum yok saatleri kurdum içiyorumKızlar günaydın . Estrofemi ikinci kez içtim sabah . İctikten sonra bir saat boyunca mide ağrım oldu ikisinde deağır geldi sanki inşallah alışırız çünkü nerdeyse bir ay daha icicez inşallah transfere kadar sonrasında da pozitif olursa
Çok üzüldümMerhaba kızlar, maalesef 3 opu ve 2.transfer denememin sonucu negatif oldudoktoruma henüz ulaşamadım ama ilaclari bırakıyoruz değil mi ?
Cok hakkısın aslında merkezdede yatma dedıler ıste bu aldı bıze nası geldıyse yatarsak bısey olmayacak sanıyoruz halbukı oyle degılBen bi onceki transferimde turkiyeden almanyaya arabayla dönmustum 3. Gün dönüs... hareket edilmesi lazim yatma uzanma eski dusunceydi ve oylede cogu insanda kaldi ama suan normal hayatiniza dönun diyor doktorlar kan akisi olmuyor uzanildigi zaman rahime kan gitmesi lazim yuruyerek... işe giden arkadaslarim bile oldu pozitif sonuc aldik hepimizde ... kese kalp atisi icin sadece kendimi yorgun uykusuz hissettigim zaman yattim oda hamilelikden dolayi uyku istegi... YASAK OLAN: BİRYERE UZANMA ELİNLE, EGİLME ,AGİR BSY KALDİRMA YORUCU İS YAPMA ... sen sürekli yatmam lazim harekat etmemem lazim algisi verirrsen kendine farkinda bile olmadan stresss yapar bebegin rahat ol guzel dusun istedigin herseyi yap..
Aç tok farketmez dedi canım ama saat çok önemliymiş saati hiç kacirma dediestrofem ilacını aç karnına kullanmam söylendi. Sizlerin ki nasıl tok mu aç mi içiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?