- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
- #4.381
Anladım canım agırlasmadan gez bol bolVallahi bir şey demedi. Yatamam zaten 26 aylık da bir kızım var yerimizde duramıyoruz biz ya. Bazen parka da indiriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım agırlasmadan gez bol bolVallahi bir şey demedi. Yatamam zaten 26 aylık da bir kızım var yerimizde duramıyoruz biz ya. Bazen parka da indiriyorum
estrofem ilacını aç karnına kullanmam söylendi. Sizlerin ki nasıl tok mu aç mi içiyorsunuz?
Aynen bence de aç tok farketmez ama belki doktorunuzun tercihi olarak söylemiştir. Benimki birini unutursan hatırladığında diğerini de iç dedi. Saate de hic bakmıyorum o yüzden. Uyanık zamanımda günde 3 tane içtiysem sıkıntı yok diyorum :)Aç tok farketmez dedi canım ama saat çok önemliymiş saati hiç kacirma dedi
Canım gözün Aydın çok sevindim sağlıkla doğsunlar inşallahBana da az önce prilam yazdı. Çıktım drdan ikisinin de kalbi atıyor ama dinletmedi. Biri 6+5,diğeri 6+4 dedi. Gayet iyiler dedi 4 hafta sonra tekrar çağırdı. 4 hafta nasıl dayanacaksam
Adet sancısı bugün yatarken çok yok ayaktayken daha çok belirgin sancı oluyor,Ben doktoruma 2kez yazdım hocam adet gbi ağrım var napıcaz diye. Tutunmaya calısıyor suan dedi. Hatta kendisi de tüp bebek yaptırmıs bende de oldu dedi öyle rahatladım.Hala oluyor canım ara da bi vuruyo sanıyorum adet olucam korkuyorum Allah korusun ama iiyiye işaret gelişim ağrısı olucak ilerde de
![]()
Agızdanmı alıyosunkı progestanj agızdan alırsan yan etkısı cok olurAdet sancısı bugün yatarken çok yok ayaktayken daha çok belirgin sancı oluyor,
Canım şaka gibi ama sürekli başımda dönüyor ve sürekli uyku halindeyim. Progestanı 2 ye çıkartık bundan mı yoksa tutunmaya çalıştığı içinmi, inşallah iyi şeyler oluyordur içerde![]()
![]()
Çok güzel ben çok sevdim her çeşidinden alicam her gün 1 tane içicemBen de simdi bundan sipariş edicem
Hayırlı olsun canım benim de bugün adetin 4. Günü 10 haziranda çağırdı kontrole transfer tarihini söylemedi henüz belki o civarlarda olur bilemiyorumKızlar hepinize selamlar şimdi kontrolden geldim kanlar istenilen seviyeye gelmiş transfer sürecim bu gün itibariyle başladı şükür
Allahın izniyle 14 haziran da transfer olacak her şey güzel giderse
Var mı bu tarihler de transfer olacak
Yok canım iğne olarak kalçadan 2 tane yani 100 mg vurdurdum dün. Beni fena sarstı.Agızdanmı alıyosunkı progestanj agızdan alırsan yan etkısı cok olur
Fıtılını kullanıyo musun canım kapsul sıfa olsun canım ınsYok canım iğne olarak kalçadan 2 tane yani 100 mg vurdurdum dün. Beni fena sarstı.
Benim de regliden 20 gün sonra transfer yaprız demişti doktor 15 hazirana denk geliyor ama tabi rahim kalınlığına bağlı daha erken istenen seviyeye gelirse daha erken olucak :)Kızlar hepinize selamlar şimdi kontrolden geldim kanlar istenilen seviyeye gelmiş transfer sürecim bu gün itibariyle başladı şükür
Allahın izniyle 14 haziran da transfer olacak her şey güzel giderse
Var mı bu tarihler de transfer olacak
Yok almadım daha 8. GünümdeyimSonucunuzu aldınız mı? Kaçıncı gündesiniz?
Hayır canım sadece iğne kullanıyorum. Test gününe kadar sadece bunu verdiFıtılını kullanıyo musun canım kapsul sıfa olsun canım ıns
Anladım canım sıfa olsun uns mınıslerıne sıkı sıkı tutunsun ıns mınık fasulyelerımızHayır canım sadece iğne kullanıyorum. Test gününe kadar sadece bunu verdi
Hadi gözün aydın canım çok şükürBana da az önce prilam yazdı. Çıktım drdan ikisinin de kalbi atıyor ama dinletmedi. Biri 6+5,diğeri 6+4 dedi. Gayet iyiler dedi 4 hafta sonra tekrar çağırdı. 4 hafta nasıl dayanacaksam
Bana suan tutunmaya çalıştıklarını düşündükçe daha cok heyecanlanıyorumAmin inşallah benim Bi kızım var ona rağmen yine de ilk bebeğim gibi heyecanlandım ya. Degismiyormus duygular bunu öğrendim. Daha sakin olurum sanıyordum ama kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor![]()
Hayırlı olsun canım. Ben pergoverus ve humatrope ile başlamıştım. Miktarlarını hatırlamıyorumBUgün iğneye başlıyorum kızlar 187,5 birim siz ne kadar kullandınız ve 900 lük gonal f i ne kadara aldınız ve ilk hangi ilaçlar yazıldı bana tek gonal f
Tedavin Hayırlısı olsun canım. İnşallah sağlıklı foliküllerin olurBUgün iğneye başlıyorum kızlar 187,5 birim siz ne kadar kullandınız ve 900 lük gonal f i ne kadara aldınız ve ilk hangi ilaçlar yazıldı bana tek gonal f
Hayırlı olsun transferin. Ben de bugüm transfer oldum. Ve sadece 10 dk sonra kaldırdılar. Üstümü giyindim.. başka odaya gittim orada iğneleri yaptılar. İçime sinmeyince ben biraz yatmak istiyorum dedim, 15 dk’da o odada yattım, donra tuvalete gittim. Ama yani hemen transfer sonrası 10. Dk’da kalkmıştım, biraz canımı sıktı bu iş.. hayırlısı bakalım..Merhaba hanımlar az önce transferimi oldum. Hastaneden çıkıyorum.
Transferden ne kadar sonra tuvalete gittiniz ne kadar yattiniz hastane de?
Bana 20 dk sonra kalkıp tuvalete gidebilirsin dediler 20 dk uzandım sadece![]()