• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

estrofem ilacını aç karnına kullanmam söylendi. Sizlerin ki nasıl tok mu aç mi içiyorsunuz?

Aç tok farketmez dedi canım ama saat çok önemliymiş saati hiç kacirma dedi
Aynen bence de aç tok farketmez ama belki doktorunuzun tercihi olarak söylemiştir. Benimki birini unutursan hatırladığında diğerini de iç dedi. Saate de hic bakmıyorum o yüzden. Uyanık zamanımda günde 3 tane içtiysem sıkıntı yok diyorum :)

Ben doktoruma 2kez yazdım hocam adet gbi ağrım var napıcaz diye. Tutunmaya calısıyor suan dedi. Hatta kendisi de tüp bebek yaptırmıs bende de oldu dedi öyle rahatladım. 😊 Hala oluyor canım ara da bi vuruyo sanıyorum adet olucam korkuyorum Allah korusun ama iiyiye işaret gelişim ağrısı olucak ilerde de 😊
Adet sancısı bugün yatarken çok yok ayaktayken daha çok belirgin sancı oluyor,
Canım şaka gibi ama sürekli başımda dönüyor ve sürekli uyku halindeyim. Progestanı 2 ye çıkartık bundan mı yoksa tutunmaya çalıştığı içinmi, inşallah iyi şeyler oluyordur içerde 🤲🤲 😊

Adet sancısı bugün yatarken çok yok ayaktayken daha çok belirgin sancı oluyor,
Canım şaka gibi ama sürekli başımda dönüyor ve sürekli uyku halindeyim. Progestanı 2 ye çıkartık bundan mı yoksa tutunmaya çalıştığı içinmi, inşallah iyi şeyler oluyordur içerde 🤲🤲 😊
Agızdanmı alıyosunkı progestanj agızdan alırsan yan etkısı cok olur

Kızlar hepinize selamlar şimdi kontrolden geldim kanlar istenilen seviyeye gelmiş transfer sürecim bu gün itibariyle başladı şükür
Allahın izniyle 14 haziran da transfer olacak her şey güzel giderse 🙏
Var mı bu tarihler de transfer olacak
Hayırlı olsun canım benim de bugün adetin 4. Günü 10 haziranda çağırdı kontrole transfer tarihini söylemedi henüz belki o civarlarda olur bilemiyorum

Kızlar hepinize selamlar şimdi kontrolden geldim kanlar istenilen seviyeye gelmiş transfer sürecim bu gün itibariyle başladı şükür
Allahın izniyle 14 haziran da transfer olacak her şey güzel giderse 🙏
Var mı bu tarihler de transfer olacak
Benim de regliden 20 gün sonra transfer yaprız demişti doktor 15 hazirana denk geliyor ama tabi rahim kalınlığına bağlı daha erken istenen seviyeye gelirse daha erken olucak :)

Bana da az önce prilam yazdı. Çıktım drdan ikisinin de kalbi atıyor ama dinletmedi. Biri 6+5,diğeri 6+4 dedi. Gayet iyiler dedi 4 hafta sonra tekrar çağırdı. 4 hafta nasıl dayanacaksam
Hadi gözün aydın canım çok şükür🧿 Bulantın mı vardı seninde? Bir de neden dinletmedi kalbini duyulmaz mıymış?

Amin inşallah benim Bi kızım var ona rağmen yine de ilk bebeğim gibi heyecanlandım ya. Degismiyormus duygular bunu öğrendim. Daha sakin olurum sanıyordum ama kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor😂
Bana suan tutunmaya çalıştıklarını düşündükçe daha cok heyecanlanıyorum 🙈🙏 Rabbim isteyen herkesin emeğinin karşılığını versin 🙏🙏

BUgün iğneye başlıyorum kızlar 187,5 birim siz ne kadar kullandınız ve 900 lük gonal f i ne kadara aldınız ve ilk hangi ilaçlar yazıldı bana tek gonal f
Tedavin Hayırlısı olsun canım. İnşallah sağlıklı foliküllerin olur😊🌹 şimdi sanırım 1 hafta gonal f ve vitamin hap kullanacaksın sonra kontrole gittiğinde diğer ilaçları yada iğneleri yazacak.
Ben gonal f kullanmadım.
Adetin 2. Günü göbekten vurulan sadece tek bir dozluk iğne var, Elonva kullanmıştım.
Screenshot_20210512-220112_WhatsApp.webp

Merhaba hanımlar az önce transferimi oldum. Hastaneden çıkıyorum.
Transferden ne kadar sonra tuvalete gittiniz ne kadar yattiniz hastane de?
Bana 20 dk sonra kalkıp tuvalete gidebilirsin dediler 20 dk uzandım sadece 💁
Hayırlı olsun transferin. Ben de bugüm transfer oldum. Ve sadece 10 dk sonra kaldırdılar. Üstümü giyindim.. başka odaya gittim orada iğneleri yaptılar. İçime sinmeyince ben biraz yatmak istiyorum dedim, 15 dk’da o odada yattım, donra tuvalete gittim. Ama yani hemen transfer sonrası 10. Dk’da kalkmıştım, biraz canımı sıktı bu iş.. hayırlısı bakalım..

Back
X