- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
- #4.361
Tok alıyorum bazen 1 defada 3 tane aldığım da oluyor leblebi giboestrofem ilacını aç karnına kullanmam söylendi. Sizlerin ki nasıl tok mu aç mi içiyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tok alıyorum bazen 1 defada 3 tane aldığım da oluyor leblebi giboestrofem ilacını aç karnına kullanmam söylendi. Sizlerin ki nasıl tok mu aç mi içiyorsunuz?
Siz hangi aşamadaydiniz?Ay
bende erık benı kabızlıktan koruyor sukur gunluk bı kase yıyorum valla oyle yada ben cok yıyorum erkek gıbı yemek yıyorum![]()
Günaydın canım Kefir aldım içemedim döktüm bana tadı bozuk bir şey gibi geliyor hiç sevemedim zordan da içemiyorum ama bugün meyvelisini falan denicemGünaydın canım ben de henüz bir ağrı olmadı ilaç ile ilgili, öyle aç tok oluyim diye bir durumum yok saatleri kurdum içiyorumBu arada kefir içiyorum çok az , mide bağırsak için çok iyi geliyor onun da etkisi olabilir
Canım saç spreyleriyle ilgili birşey okumuştum, erkek bebeklerde zararlı olduğuna dair "hamilelikte saç spreyi" yazarsan çıkıyor ama bunlar doğru mu hiç bilmiyorum. Sprey deodorant da Sebamed kullaniyorum ben, içinde alüminyum yok. Bu kadar düşünmeye gerek var mı onu da bilmiyorum, tecrübeli anneler biraz aydınlatın bizi noolurHicbir arkadaşımla paylaşmamışken buradaki destek ne kıymetlisaat 12de randevum. Oyalanıyorum
Ilk transferimde 15 dk sonra, 2.denemede 1 saat sonra kalkabilirsin dediler bana.
Ben normal sac spreyi kullanıyorum. Kullanmamalı miyizHatta sprey deodorant kullanırken korkuyorum sabahları. Onla alakalı bir bilginiz var mi peki?
Günde 10 dk bile yatamıyorum. Hep ayaktayım en iyi ihtimalle oturuyorum. Bugün doktoruma sorucam acaba bu şekilde bir sıkıntı olur mu diye. Paylaşırım onun söylediklerini![]()
Amin insallahInşallah birlikte pozitifler almak nasip olsun ❣ gebelik belirtisi hiç yok sadece arada adet olacağım gibi bacaklarım seyiriyor, sizde durumlar nasıl ?
Ben kan artısı beklıyorum canımSiz hangi aşamadaydiniz?
Öyle mii çok sevindim güzelce artsın inşallahBen kan artısı beklıyorum canım
orman meyvelisi çok güzel sade ben de içemiyorumGünaydın canım Kefir aldım içemedim döktüm bana tadı bozuk bir şey gibi geliyor hiç sevemedim zordan da içemiyorum ama bugün meyvelisini falan denicem
Canım negatifi kan testiyle mi aldın? Emin misin yani? Kesinse bırakıyoruz evet ama doktoruna ulaşmadan bişey yapma yine de. Çok üzgünüm canım benim, zamanı bugün değilmiş, maddi manevi zor biliyorum ama sakın pes etme, mücadeleye devam. Allah bir an önce kavuştursun seni miniğine inşallah canım benimMerhaba kızlar, maalesef 3 opu ve 2.transfer denememin sonucu negatif oldudoktoruma henüz ulaşamadım ama ilaclari bırakıyoruz değil mi ?
Allah en hayırlı zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah![]()
Bana da az önce prilam yazdı. Çıktım drdan ikisinin de kalbi atıyor ama dinletmedi. Biri 6+5,diğeri 6+4 dedi. Gayet iyiler dedi 4 hafta sonra tekrar çağırdı. 4 hafta nasıl dayanacaksamPztsi doktor kontrolüm var yazdırıcam ama estrofemden mi yoksa gebelikten mi miden kötü hala anlayabilmiş değilim
Inş canım dua edersen cok sevınırım korkuyorum cunkuÖyle mii çok sevindim güzelce artsın inşallah![]()
Ay masallah canım Rabbım tamamına erdırsın yatman konusunda bısey dedımı prılam en etkılısı ben nıcelerını denedım ondan sifa bulmustum canım darısı bıze olsun ıns dua et lütfenBana da az önce prilam yazdı. Çıktım drdan ikisinin de kalbi atıyor ama dinletmedi. Biri 6+5,diğeri 6+4 dedi. Gayet iyiler dedi 4 hafta sonra tekrar çağırdı. 4 hafta nasıl dayanacaksam
Ne büyük mucize ne büyük heyecanBana da az önce prilam yazdı. Çıktım drdan ikisinin de kalbi atıyor ama dinletmedi. Biri 6+5,diğeri 6+4 dedi. Gayet iyiler dedi 4 hafta sonra tekrar çağırdı. 4 hafta nasıl dayanacaksam
Bana salı günü yani 1 haziranda test vermemi söyledi doktor bey, seninki garanti olsun diye düşünmüş sanırımAmin insallaharada adet ağrısına benzer kasik ağrısı oluyor o kadar. İlk günler fazlaydı ama şimdi azaldı. Sizinde mi test günü 5 haziran?
Hayırlı olsun canım ıns hepımız alırız ınsNe büyük mucize ne büyük heyecansağlıkla geçsin gebeligiz bende bugun transfer oldum çift embriyo insallah sımsıkı tutunsunlar hepimizin minikleri
![]()
Vallahi bir şey demedi. Yatamam zaten 26 aylık da bir kızım var yerimizde duramıyoruz biz ya. Bazen parka da indiriyorumAy masallah canım Rabbım tamamına erdırsın yatman konusunda bısey dedımı prılam en etkılısı ben nıcelerını denedım ondan sifa bulmustum canım darısı bıze olsun ıns dua et lütfen
Amin inşallah benim Bi kızım var ona rağmen yine de ilk bebeğim gibi heyecanlandım ya. Degismiyormus duygular bunu öğrendim. Daha sakin olurum sanıyordum ama kalbim yerinden çıkacak gibi oluyorNe büyük mucize ne büyük heyecansağlıkla geçsin gebeligiz bende bugun transfer oldum çift embriyo insallah sımsıkı tutunsunlar hepimizin minikleri
![]()
Ben de simdi bundan sipariş edicemBundan aldım insallah iyidir Eki Görüntüle 2859992