• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Tedavin Hayırlısı olsun canım. İnşallah sağlıklı foliküllerin olur😊🌹 şimdi sanırım 1 hafta gonal f ve vitamin hap kullanacaksın sonra kontrole gittiğinde diğer ilaçları yada iğneleri yazacak.
Ben gonal f kullanmadım.
Adetin 2. Günü göbekten vurulan sadece tek bir dozluk iğne var, Elonva kullanmıştım.
Eki Görüntüle 2860022
Bu da yine yumurta geliştirici için heralde demi

Hayırlı olsun transferin. Ben de bugüm transfer oldum. Ve sadece 10 dk sonra kaldırdılar. Üstümü giyindim.. başka odaya gittim orada iğneleri yaptılar. İçime sinmeyince ben biraz yatmak istiyorum dedim, 15 dk’da o odada yattım, donra tuvalete gittim. Ama yani hemen transfer sonrası 10. Dk’da kalkmıştım, biraz canımı sıktı bu iş.. hayırlısı bakalım..
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun sana🤲🥰Kuzum çok ta önemli değil miş o, 5. Dk bile kalksan etkilemiyormuş. O embriyo artık rahme gönderildi bir yere gidemez ki, kendine güzelce yer bulup 48 saat içinde tutunacak. Güzel düşün, güzel Olacak inşallah 🧿🤗🌹🌹

Bu da yine yumurta geliştirici için heralde demi
Evet bu yumurta geliştirmek için.
Sonra yumurta içini doldursun diye 4 gün üst üste iğne verdiler,
sonra yumurta çatlamasın diye göbekten bir iğne yaptılar,
en son da yumurta toplamadan 36 saat önce yumurta çatlatan iğne verdiler.

Evet bu yumurta geliştirmek için.
Sonra yumurta içini doldursun diye 4 gün üst üste iğne verdiler,
sonra yumurta çatlamasın diye göbekten bir iğne yaptılar,
en son da yumurta toplamadan 36 saat önce yumurta çatlatan iğne verdiler.
Anladım inşaallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız

Hayırlı olsun transferin. Ben de bugüm transfer oldum. Ve sadece 10 dk sonra kaldırdılar. Üstümü giyindim.. başka odaya gittim orada iğneleri yaptılar. İçime sinmeyince ben biraz yatmak istiyorum dedim, 15 dk’da o odada yattım, donra tuvalete gittim. Ama yani hemen transfer sonrası 10. Dk’da kalkmıştım, biraz canımı sıktı bu iş.. hayırlısı bakalım..
20 dk sonra wc gitmek zorunda kaldım cok sıkışıktım çünkü. Sonra 1 saat e yakin arabanın arka koltuğuna uzandım gene wc gittim şuan hala yolculuk halindeyim 4 saat yolum 1 saat arayla mola verip dinleniyorum.
Şöyle ki Rabbim nasip ettikten sonra pamuk ipligiyle bağlı da olsa tutunur. Hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah🙏😇💕

Hadi gözün aydın canım çok şükür🧿 Bulantın mı vardı seninde? Bir de neden dinletmedi kalbini duyulmaz mıymış?
Radyasyon olmasın diye. Benim Dr böyle Bi Dr alttan bakmaz dinlemez. 4 hafta sonra dinletirim dedi 😂bulantı fena derecede. 2 kilo verdim şimdiden. Bugün ilaç verdi prilam diye. Ikizlerde her hissi 2 kat yaşarsın çok normal dedi Dr.

Bana suan tutunmaya çalıştıklarını düşündükçe daha cok heyecanlanıyorum 🙈🙏 Rabbim isteyen herkesin emeğinin karşılığını versin 🙏🙏
Sen Bi de kan sonucunu beklerken ve o kağıda bakarken gör ellerini veya idrar testi yapıp başında beklerken insanın dizleri bosaliyor

Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun sana🤲🥰Kuzum çok ta önemli değil miş o, 5. Dk bile kalksan etkilemiyormuş. O embriyo artık rahme gönderildi bir yere gidemez ki, kendine güzelce yer bulup 48 saat içinde tutunacak. Güzel düşün, güzel Olacak inşallah 🧿🤗🌹🌹
Hemşirelerde öyle dedi, biz herkesi bu şekilde kaldırıyoruz dedi. İnsan biliyor tabi ama içten içe yine de yatmak istiyor işte bu da böyle bi ruh hali 😀 ama yine de yazdıklarını okumak içimi rahatlattı, sağolasın 😘

Radyasyon olmasın diye. Benim Dr böyle Bi Dr alttan bakmaz dinlemez. 4 hafta sonra dinletirim dedi 😂bulantı fena derecede. 2 kilo verdim şimdiden. Bugün ilaç verdi prilam diye. Ikizlerde her hissi 2 kat yaşarsın çok normal dedi Dr.
Böylesi daha iyidir belki bebikler için bundan sonrasını daha düşünme gider Allahın izniyle🧿
Benim de midem berbat 5. haftada başlayan hiç görmemiştim🥺

Back
X