• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kizlarrrrrrr dün eşim 1 kaset 1 erken gebelik testi aldı demistim. dayanamadim öğlen kaset testi yaptim ama ilk idrarla değildi en fazla 3 saat tuttuğum idrarla yaptım ve negatif cikti. Moralim bozulmuştu erken gebeligide bu sabah yaparim dedim ve ilk idrarla yaptım 1 dakikada sonuç bu çok heyecanlandım ya ne diyorsunuz 5.gün embriyosu transferin 8.günü varmı sizce bu erken test daha belirgin çıkması gerekmiyormuydu kafamda deli sorular🤔
Hayırlı olsun canım bence tutmus ıns darısı artısımıza olsun ıns kalp atısına olsn ıns

Günaydın anne adayları :)
Dun transferimi oldum geldigim de vajinal fitilimi koydum sabah dozunu. Yalnız akşam dozun da uyuya kalmışım yol yorgunluğu bu sabah aklıma geldi koymadigim 😞 bir sorun olur mu acaba ?
Bir şey olmaz ama mutlaka teline ilaç saatlerini alarm kur ben bi süre öyle yaptım sonra ezberledim zaten. Dr una da danış. 🌺

Kizlarrrrrrr dün eşim 1 kaset 1 erken gebelik testi aldı demistim. dayanamadim öğlen kaset testi yaptim ama ilk idrarla değildi en fazla 3 saat tuttuğum idrarla yaptım ve negatif cikti. Moralim bozulmuştu erken gebeligide bu sabah yaparim dedim ve ilk idrarla yaptım 1 dakikada sonuç bu çok heyecanlandım ya ne diyorsunuz 5.gün embriyosu transferin 8.günü varmı sizce bu erken test daha belirgin çıkması gerekmiyormuydu kafamda deli sorular🤔
Var inşallah💜 Seninki belki geç tutunduğu için hcg yavaş yükseliyordur. Onun stresine girme ama dayanamıyorsan kan testi ver için rahat olsun. İdrarda çıkan kanda her türlü çıkar🌺

Transfer sonrası günlük ped kullanımına devam ettiniz mi ? Ben fitil koyduğum için kullaniyorum mecbur.

Var inşallah💜 Seninki belki geç tutunduğu için hcg yavaş yükseliyordur. Onun stresine girme ama dayanamıyorsan kan testi ver için rahat olsun. İdrarda çıkan kanda her türlü çıkar🌺
Inşallah canım sağlıklı ilerler🙏 adet ağrılarım var hala ama normaldir inşallah. Teste çarşamba gideyim diyorum sürekli hastaneye gir çık da yapmak istemiyorum.

Yaa inşallah canım🙏 bugün 8.gün ama benim hala adet ağrılarım var bel kasık bacak ağrısı falan normal mi acaba ya🤔
Benim bu gün 9. Günüm canım adet ağrıları bel kasik ağrıları bacağıma vuran ağrı halen var korkma 7. Gün kanda pozitifi aldım bu gün katlanmış mı diye tekrar verecem inşallah katlanmıştır

Benim bu gün 9. Günüm canım adet ağrıları bel kasik ağrıları bacağıma vuran ağrı halen var korkma 7. Gün kanda pozitifi aldım bu gün katlanmış mı diye tekrar verecem inşallah katlanmıştır
Hımm inşallah normaldir ozaman canim🙏 güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sağlıkla ilerlesin🤗

Back
X