• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Fitinilizin adi ne ? Benim lutinus ve cok fazla geri geliyo esofmanima dahi geciyo ped koymazsam. Kararsız kaldım
Valla ben yıllardır kullanıyorum günlük pedi. Şimdi çift takıyorum iki saatte bir değiştiriyorum, çok akıyor çünkü. Islaklık hissine tahammülüm yok. Progestan 3x1 kullanıyorum

Canlarrr günaydın, bu da bugün sabah yaptığım test.
Kizlarrrrrrr dün eşim 1 kaset 1 erken gebelik testi aldı demistim. dayanamadim öğlen kaset testi yaptim ama ilk idrarla değildi en fazla 3 saat tuttuğum idrarla yaptım ve negatif cikti. Moralim bozulmuştu erken gebeligide bu sabah yaparim dedim ve ilk idrarla yaptım 1 dakikada sonuç bu çok heyecanlandım ya ne diyorsunuz 5.gün embriyosu transferin 8.günü varmı sizce bu erken test daha belirgin çıkması gerekmiyormuydu kafamda deli sorular🤔
Ne olacak biz sabırsızlarin bu hali :)) dün ben de aynı şekilde test paylaşmıştım. Hatta yazılarınızın devamını okuyunca bacak ağrısı vs aynı belirtiler aynı gidiyoruz inşallah aynı pozitif sonucunda almak nasip olsun . Ben de dün kaset test yaptım ve silik bir pozitif vardi. Arkasından bir erken gebelik ve bugün bir kaset daha hepsinde bir şeyler var gibi :) . Salı da benim kan günüm ❣

Eklentiler

• IMG-20210529-WA0001.webp
    IMG-20210529-WA0001.webp
    67 KB · Görüntüleme: 60
  • 20210529_162418.webp
    20210529_162418.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG-20210530-WA0000.webp
    IMG-20210530-WA0000.webp
    84,8 KB · Görüntüleme: 62
Canlarrr günaydın, bu da bugün sabah yaptığım test.

Ne olacak biz sabırsızlarin bu hali :)) dün ben de aynı şekilde test paylaşmıştım. Hatta yazılarınızın devamını okuyunca bacak ağrısı vs aynı belirtiler aynı gidiyoruz inşallah aynı pozitif sonucunda almak nasip olsun . Ben de dün kaset test yaptım ve silik bir pozitif vardi. Arkasından bir erken gebelik ve bugün bir kaset daha hepsinde bir şeyler var gibi :) . Salı da benim kan günüm ❣
Ama yine iyi sabrediyoruz sabrın sonu selamet insallah😂🙏 testlerimiz aynı gibi cikmis gerçi ben dün öğlen kaset yaptım onda hiç çikmadi ama erkende bu şekilde silik ciktiysa onda çıkmaması normal geldi bana hemde 2-3 saatlik idrarla akşam yapmistim🤭 senin kaçıncı gün embriyosu bugün kaçıncı günün? bu hafta bereketli geçsin inşallah bol bol pozitif haberleri verelim🙏🤗

Hımm inşallah normaldir ozaman canim🙏 güzel haberlerini bekliyoruz inşallah sağlıkla ilerlesin🤗
akyaa akyaa hayırlısı olsun canım. Benim de bugün 8. günüm. Dün idrarda erken gebelik testi ile baktığımda negatifti. Doktorum bugün kan ver yeni tutundu ise iğne dozlarını yeniden ayarlarız dedi. Ben de az önce kan verdim. Seninle de paylaşayım istedim.

Transfer sonrası günlük ped kullanımına devam ettiniz mi ? Ben fitil koyduğum için kullaniyorum mecbur.
Ben hep kullaniyordum zaten. Ama değiştirmek lazım o yüzden hemşire bir arkadaşım demişti ki "biz ped değil peçete öneriyoruz çünkü pedi sık değişmeyi unutuyorlar".

Arkadaşlar merhaba haziranda yumurtam toplanacak temmuzda bir ay dinlenme ağıstosta transfer olacak . transfer öncesi kaç gün önceden ilaç kullanmaya başlıyoruz ? Yumurta toplandıktan hemen sonra ilaç fitil vs başlanıyor mu ?

Ama yine iyi sabrediyoruz sabrın sonu selamet insallah😂🙏 testlerimiz aynı gibi cikmis gerçi ben dün öğlen kaset yaptım onda hiç çikmadi ama erkende bu şekilde silik ciktiysa onda çıkmaması normal geldi bana hemde 2-3 saatlik idrarla akşam yapmistim🤭 senin kaçıncı gün embriyosu bugün kaçıncı günün? bu hafta bereketli geçsin inşallah bol bol pozitif haberleri verelim🙏🤗
Kasette çok silik çıktı benim de baksana ilk idrar hem de :) 24 ünde transfer oldum, 6. gün nasipse benim. 2 tane 5. gün embriyosu transfer edildi . Belirtilerimiz aynı ama

akyaa akyaa hayırlısı olsun canım. Benim de bugün 8. günüm. Dün idrarda erken gebelik testi ile baktığımda negatifti. Doktorum bugün kan ver yeni tutundu ise iğne dozlarını yeniden ayarlarız dedi. Ben de az önce kan verdim. Seninle de paylaşayım istedim.
Teşekkür ederim canim🤗 benim 6.gün lekelenmem oldu sanki banada o günlerde yerleşme tutunma oldu gibi geliyo testimde inşallah o yüzden silik cikmistir🙏 ben dünde test yaptım ama erken gebelik değildi ve sabah ilk idrarla yapmamıştım onda negatif cikti bu sabah ilk idrarla erken gebelikle yapınca bu şekilde cikti😍 sonucunu merakla bekliyorum canım rabbim pozitifle dönmeyi nasip etsin insallah🙏

Ins pozıtıftır canım ıns ıns dua edelım tutmustur ıns ıns da degerımız katlar cokca dua edelım

Back
X