- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.061
Kan sulandirici iğne vuruluyor musun bu sefer?hamile kaldım bir kere ondada belim flan agrımıştı adet olucam zannettim ama pozitif haberi aldım 3 aylık kalbi durdu malesef ama negatif olanlardada aynı adet belirtileri vardı belli olmuyorki
ara ara kasık agrım girip cıkıyoDimi bende öyle tahmin ediyorum. Senin ağrı devamlı mi arada mi?
benimde canım seni takip ediyorum senin transferin benden önce hadi inşallah :) doktorun ne dedi tam sağlıklı tutma oranı falan verdi miEvet canım benim de 1 tane sağlıklı geldi
test yaptılar kaçkere birşey cıkmadı ama coraspirin içiyorumKan sulandirici iğne vuruluyor musun bu sefer?
Amin canım inşallahHey maşallah ne kadar güzel değerler Rabbim hep böyle sağlıklı devam ettirsin inşallah ❣
Allah yüzümüze baksın inşallahBize de aşı çıkmıyor zaten daha. Hoş şu an çıksa olmaya korkarım açıkçası. Hakkımızda Allah kerim
Ki hep çocuklar taşıyormuş. Hasta oldukları da belli olmuyor malesef. Dikkat edinBen de anaokulunda çalışıyorum ingilizce öğretmenliği yapıyorum korkarak geliyorum ama ya bi de otobusle geliyorum ... transfer öncesi yakalanırım falan diye korkuyorum
Amin canım. Kaç hafta kaç günlük dediAllah yüzümüze baksın inşallah
Amin canım benim. Bana hep diyor sen stres yapıyorsun ondan olmuyor. Ama benim elimde mi ki sanki habire kızıp duruyor ve benim psikolojim daha kötü oluyor cuma aşılama tedavisine başlayacağım nasipse ama umudum hiç yok moralmen sıfırım destek olan yokkAma o da çok ayıp ediyor, bu işte bir suçlu yok ki, doğrusu hepimiz mağduruz, her düşüşte yeni yara berelerle yine de aslanlar gibi ayaktayız. Zorluklar çekiyoruz, maddi manevi yük altina giriyoruz, cabalayip didinen kahramanlarız hepimiz. Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Gözünüz aydınAmin Allah isteyen herkese böyle sürprizler nasip etsinAynen ermişsin sen artık Hiç sorma arkalara saklamış kendini minik fındığım bize de çok güzel sürpriz yaptı. İlk kalp atışını dinlediğimde zaten ağladım, doktor bu da diğeri diyince nasıl yani? Dedim. Size tek mi demiştim bakın bi bebek daha var saklanmış dedi. Artık ağlama krizlerine girdim Eşim heyecandan hastane merdiveninden düştü Çok şükür rabbime
Aynen öyle acı yaşamayan halâ hastalığa inanmadan devam ediyor. Ilk transferimi olduğumda eşim yoğun bakımdaydı:) Her gün kötüye gidiyordu, gebelik testimi de o üstte yatarken ben alt katta yaptırdım hatta. Kimseye yasatmasin Allahım. Negatif sonuçlara bile şükretmek lazım sevdiklerimiz sağlıkla yanımızda olsun yeter ki♡Yaaa çok üzüldüm. Ben kendimi geçtim de eşimle kızımdan çok korkuyorum. Eşim pozitif çıktı kafamdan vurulmuşa döndüm ya ona bir şey olursa diye. Ki yoğun bakım atlatmissiniz siz. Nasıl zor geçmiştir o dönem. Kayinbaban için Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Çocuklar sınıfta 15 kişi beslenme yapıyorlar uyariyorsun sen çıkınca takrar yiyip içiyorlar. Herkes sürekli bir şey yiyip içme peşinde. Ciddiyetini idrak eden anca sevdiğini kaybedenler veya kaybetmeye yüz tutanlar benc3
Hastalığımdan falan söylemiyor canım bir problem yok çünkü stres yapıyorsun ondan olmuyor diyor o öyle deyince ben daha çok stres oluyorum destek olacağına köstek oluyorEşinin bu söylemi kim bilir ne kadar zor oluyordur senin için. Ataerkil toplumun ataerkil bakış açısının kadına yaşattıkları bitmiyor. Kadın her yaşında buna maruz kalıyor. Ama kadın dimdik durmalı görmemeli duymamalı ve isteklerine arzularına hayallerine sımsıkı sarılmalı. Eminim sen de öyle yapıyorsundur. Allah yardımcın olsun
Moralin çok iyi olsun bitanem, kimseyi kafana takma, sen çok tatlı bir anne olacaksın inşallahAmin canım benim. Bana hep diyor sen stres yapıyorsun ondan olmuyor. Ama benim elimde mi ki sanki habire kızıp duruyor ve benim psikolojim daha kötü oluyor cuma aşılama tedavisine başlayacağım nasipse ama umudum hiç yok moralmen sıfırım destek olan yokk
Ayyy nasıl zor bir şey yaşamışsın sen. Allah seni de babasını da bebeğinize bağışlasın. Güzel günlerini görün torun torbanizi görün inşallahAynen öyle acı yaşamayan halâ hastalığa inanmadan devam ediyor. Ilk transferimi olduğumda eşim yoğun bakımdaydı:) Her gün kötüye gidiyordu, gebelik testimi de o üstte yatarken ben alt katta yaptırdım hatta. Kimseye yasatmasin Allahım. Negatif sonuçlara bile şükretmek lazım sevdiklerimiz sağlıkla yanımızda olsun yeter ki♡
Ayyy canım benim yaaa inşallah gerek kalmaz tahmin ediyorum ne kadar yıpratıcı olduğunu hem maddi hem manevi ben de iğneli ilaçlı tedaviler oldum o bile yıprattı 6 ay bekledim sonra belki bi umut doğal yoldan olur diye çünkü evliliğimin ilk ayında doğal yoldan kalmıştım ama maalesef şimdi yok tedavilerle de olmadı hepimizin ayrı bir imtihan allah hepimizin yardımcısı olsunMemnun oldumçok teşekkür ederim inşallah pozitifimi alırım..ben 2 kez denedim ikisinde de tek embriyom oluştu ikisindede baştan başlamak maddi olarak sarsıyor cidden..bu negatif olursa arabamızı satacağız tekrar baştan başlamak için..Rabbim bu yolda olanların yardımcısı olsun tez zamanda herkesin yüzünü güldürsün
Rabbim sizi birbirinize bağışlasın, ne güzel söylediniz . Herhalimize şükür etmek lazım Allah beterinden saklasinAynen öyle acı yaşamayan halâ hastalığa inanmadan devam ediyor. Ilk transferimi olduğumda eşim yoğun bakımdaydı:) Her gün kötüye gidiyordu, gebelik testimi de o üstte yatarken ben alt katta yaptırdım hatta. Kimseye yasatmasin Allahım. Negatif sonuçlara bile şükretmek lazım sevdiklerimiz sağlıkla yanımızda olsun yeter ki♡
İnşallah canım benim sen de öyle olacaksın teşekkürlerMoralin çok iyi olsun bitanem, kimseyi kafana takma, sen çok tatlı bir anne olacaksın inşallah, ona yoğunlaş
Senin adına da çok sevindim canım. İyi durumda dedi ama ayrıntısını bilmiyorum 4 haziranda transfer var. Bekliyorum heyecanlabenimde canım seni takip ediyorum senin transferin benden önce hadi inşallah :) doktorun ne dedi tam sağlıklı tutma oranı falan verdi mi
ayyy hadi inşallahhh canım güzel haberlerini bekliyorum :))Senin adına da çok sevindim canım. İyi durumda dedi ama ayrıntısını bilmiyorum 4 haziranda transfer var. Bekliyorum heyecanla
Amin canım inşallahGözünüz aydındarısı diğer tüm bekleyenlerimizin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?