Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

hamile kaldım bir kere ondada belim flan agrımıştı adet olucam zannettim ama pozitif haberi aldım 3 aylık kalbi durdu malesef ama negatif olanlardada aynı adet belirtileri vardı belli olmuyorki
Kan sulandirici iğne vuruluyor musun bu sefer?

Ben de anaokulunda çalışıyorum ingilizce öğretmenliği yapıyorum korkarak geliyorum ama ya bi de otobusle geliyorum ... transfer öncesi yakalanırım falan diye korkuyorum
Ki hep çocuklar taşıyormuş. Hasta oldukları da belli olmuyor malesef. Dikkat edin

Amin canım benim. Bana hep diyor sen stres yapıyorsun ondan olmuyor. Ama benim elimde mi ki sanki habire kızıp duruyor ve benim psikolojim daha kötü oluyor cuma aşılama tedavisine başlayacağım nasipse ama umudum hiç yok moralmen sıfırım destek olan yokk

Gözünüz aydın darısı diğer tüm bekleyenlerimizin başına inşallah

Aynen öyle acı yaşamayan halâ hastalığa inanmadan devam ediyor. Ilk transferimi olduğumda eşim yoğun bakımdaydı:) Her gün kötüye gidiyordu, gebelik testimi de o üstte yatarken ben alt katta yaptırdım hatta. Kimseye yasatmasin Allahım. Negatif sonuçlara bile şükretmek lazım sevdiklerimiz sağlıkla yanımızda olsun yeter ki♡

Hastalığımdan falan söylemiyor canım bir problem yok çünkü stres yapıyorsun ondan olmuyor diyor o öyle deyince ben daha çok stres oluyorum destek olacağına köstek oluyor

Moralin çok iyi olsun bitanem, kimseyi kafana takma, sen çok tatlı bir anne olacaksın inşallah , ona yoğunlaş

Ayyy nasıl zor bir şey yaşamışsın sen. Allah seni de babasını da bebeğinize bağışlasın. Güzel günlerini görün torun torbanizi görün inşallah

Ayyy canım benim yaaa inşallah gerek kalmaz tahmin ediyorum ne kadar yıpratıcı olduğunu hem maddi hem manevi ben de iğneli ilaçlı tedaviler oldum o bile yıprattı 6 ay bekledim sonra belki bi umut doğal yoldan olur diye çünkü evliliğimin ilk ayında doğal yoldan kalmıştım ama maalesef şimdi yok tedavilerle de olmadı hepimizin ayrı bir imtihan allah hepimizin yardımcısı olsun

Rabbim sizi birbirinize bağışlasın, ne güzel söylediniz . Herhalimize şükür etmek lazım Allah beterinden saklasin

benimde canım seni takip ediyorum senin transferin benden önce hadi inşallah :) doktorun ne dedi tam sağlıklı tutma oranı falan verdi mi
Senin adına da çok sevindim canım. İyi durumda dedi ama ayrıntısını bilmiyorum 4 haziranda transfer var. Bekliyorum heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…