Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Onun etkisi olur. Ben mesela Bi hastanede e2 verdim 110 çıktı olamaz bu kadar düşük deyip hep gittiğim hastaneye gittim 170 çıktı. Aynı saat
Farklı laboratuarlar olması beni de düşündürüyor açıkçası. Keşke önceki testimi de tedavi gördüğüm hastanede yaptırsaydım diyorum şimdi. Biz de eşimin sperm değerlerinde aynı şeyi yaşamıştık. Aynı dönemde farklı hastanelerde yaptığımız iki testte de sayı olarak %40’lık bir fark olmuştu. Laboratuar etkisi bir ihtimal tabiki. Transferden sonraki 11. Gün bu gün. Umutsuz olmamaya çalışıyorum. En azından henüz sağlıksız bir gebelik var diyemiyoruz. Tedavi gördüğüm hastanede çarşamba günü tekrar kan vereceğim. O gün netleşecek inşallah o gün güzel bir sonuç alırız. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Inşallah sağlık ile tutunur ve büyür güzelce , benim doktor 1 hafta sonra kan testi istedi. Bugün verdim,, diğer tahlil haftaya pazartesi olacak nasipse. Inşallah sağlık ile ilerler gebeliklerimiz hepimizin ❣

Amin canım. En azından şu an sana tutunuyor çabalıyor bunu biliyoruz. İnşallah devamı da gelir saglikla

Inşallah sağlık ile tutunur ve büyür güzelce , benim doktor 1 hafta sonra kan testi istedi. Bugün verdim,, diğer tahlil haftaya pazartesi olacak nasipse. Inşallah sağlık ile ilerler gebeliklerimiz hepimizin ❣
Amin canım İnşallah sağlıkla tutunur büyür embriyolarımız. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benim e2 değeri yüksek çıkmış o folikülden dolayı olabilir dedi hemşire ve normalde 1 hafta sonra kontrole gidecekken cuma çağırdır tekrar estrofeme daha başlama dedi cuma günkü kontrolden sonra başla ya da başlama diyecekmiş ya bu transferi etkileyecek bişey mi ki onu bile bilmiyorum cuma sorarım artık H Hazel9

Şimdi aradım tekrar hemşireyi o folikül 4 günde küçülmezse transferim bi sonraki aya ertelenecekmiş ... böyle şeyler olabiliyor dedi de modum düştü niyeyse ya kendimi hazirana çok hazırlamıştım neyse geç olsun güç olmasın böyle olması gerekiyor demekki H Hazel9

Allah Allah çok ilginç. Tat koku kaybı olmuştur o zaman. Bizimkinde tat koku hiç gitmemiş.
Allahım kimseye yasatmasin,bir an önce geçsin de şu günleri gülerek analım inşallah

Hayırlı olsun canım . Her ay oluşuyor folikül bazıları geçen aydan kalmış olabilir belki canım bilmiyorum ama doktorun kontrol alına alır onu kontroller ile . Dekortu neden verdi Google dan baktığıma göre antienflamatuar bir ilaçmış . Bana coraspirin vermedi ben de içsem mi acaba ? Bir haftadir geçmeyen bir baş ağrım var persembe nörolojiye gidicem ama bu ilaçlar beyne falan pıhtı atar mi ondan korkar oldum . Kan sulandırıcı coraspin içsem belki faydası olur

Kaç çıkmış canım e2 ? Benim 19 çıkmıştı adetin 2. Günü . OPU öncesi 3000lere dayanmıştı neredeyse o yüzden OPU sonrası depot iğnesi vermişti o düşürmüştü . Belki verdiği hap senin değerini düşürür

Merhaba bnde 29 Mayıs da transfer oldum bnide ekleyebilirmisiniz

Ins canım benım donmus yok malesef sofordan baslanacak kac tane var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…