- 18 Aralık 2020
- 297
- 407
- 23
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.101
Farklı laboratuarlar olması beni de düşündürüyor açıkçası. Keşke önceki testimi de tedavi gördüğüm hastanede yaptırsaydım diyorum şimdi. Biz de eşimin sperm değerlerinde aynı şeyi yaşamıştık. Aynı dönemde farklı hastanelerde yaptığımız iki testte de sayı olarak %40’lık bir fark olmuştu. Laboratuar etkisi bir ihtimal tabiki. Transferden sonraki 11. Gün bu gün. Umutsuz olmamaya çalışıyorum. En azından henüz sağlıksız bir gebelik var diyemiyoruz. Tedavi gördüğüm hastanede çarşamba günü tekrar kan vereceğim. O gün netleşecek inşallah o gün güzel bir sonuç alırız. Hayırlısı olsun hakkımızda.Onun etkisi olur. Ben mesela Bi hastanede e2 verdim 110 çıktı olamaz bu kadar düşük deyip hep gittiğim hastaneye gittim 170 çıktı. Aynı saat
Hayırlı olsun kuzumMerhaba, yazılanları okuyamadım. Transfer oldum şimdi uzanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizintek embriyo transferi
Inşallah sağlık ile tutunur ve büyür güzelce , benim doktor 1 hafta sonra kan testi istedi. Bugün verdim,, diğer tahlil haftaya pazartesi olacak nasipse. Inşallah sağlık ile ilerler gebeliklerimiz hepimizin ❣Değerim iyi yükselmemiş canım. 37.5 çıktı. Önceki değerim 23.9 çıkmıştı. Doktor Cuma’ya kadar bekleyelim cuma günü ultrasondan bakarız dedi. Gebelik var ama ilerleme de olabilir düşük de olabilir bekleyip göreceğiz dedi. Bakalım hayırlısı olsun artık ne olacağını görmek için bekleyeceğiz. Olmazsa da dondurulmuş embriyolarımız var onlardan tedavi protokolümüzü değiştirip tekrar transfer yapacağız. Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Çok teşekkür ederim canımAmin canım, hep stresli süreçler bitmiyor gerçekten ama ben inanıyorum güzel haberler gelecek senden iki gün sonra inşallah
Amin canım. En azından şu an sana tutunuyor çabalıyor bunu biliyoruz. İnşallah devamı da gelir sagliklaFarklı laboratuarlar olması beni de düşündürüyor açıkçası. Keşke önceki testimi de tedavi gördüğüm hastanede yaptırsaydım diyorum şimdi. Biz de eşimin sperm değerlerinde aynı şeyi yaşamıştık. Aynı dönemde farklı hastanelerde yaptığımız iki testte de sayı olarak %40’lık bir fark olmuştu. Laboratuar etkisi bir ihtimal tabiki. Transferden sonraki 11. Gün bu gün. Umutsuz olmamaya çalışıyorum. En azından henüz sağlıksız bir gebelik var diyemiyoruz. Tedavi gördüğüm hastanede çarşamba günü tekrar kan vereceğim. O gün netleşecek inşallah o gün güzel bir sonuç alırız. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Amin canımInşallah sağlık ile tutunur ve büyür güzelce , benim doktor 1 hafta sonra kan testi istedi. Bugün verdim,, diğer tahlil haftaya pazartesi olacak nasipse. Inşallah sağlık ile ilerler gebeliklerimiz hepimizin ❣
Amin inşallah canımAmin canım. En azından şu an sana tutunuyor çabalıyor bunu biliyoruz. İnşallah devamı da gelir saglikla
Allah Allah çok ilginç. Tat koku kaybı olmuştur o zaman. Bizimkinde tat koku hiç gitmemiş.İyi maşallah. Benim eşim de beden eğitimi öğretmeni. Spor düşkünü. O da koşunca nefes nefese kalıyor artık. Eskisi kadar iyi değil ciğerleri. Kendi öyle diyor yani. Bi de Coca Cola kokusu deterjan gibi geliyormuş ona. Asla icemiyor artık. Çok değişik bir hasar birakti
Hayırlısı olsun, sağlıkla sıkı sıkı tutunsun inşallah canımMerhaba, yazılanları okuyamadım. Transfer oldum şimdi uzanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizintek embriyo transferi
Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorumgelin bu süreci birlikte paylaşalım
Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur
Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:
Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.
Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa periyodlu" olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun periyodlu" olduğu anlamına gelir.
Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.
Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.
Anne Adayı Adı Yaş Problem Deneme Sayısı Uzun - Kısa periyot Taze - Dondurulmuş Transfer Kaçıncı gün embriyosu Transfer Tarihi Beta HCG Sonucu @Esoca38 24 Çift taraflı varikosel İlk Kısa periyot Taze 3. Gün 16 Nisan pozitif
(üçüz) @Asli47 31 Sebepsiz infertilite İlk Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 8 Mayıs pozitif
D dusunen kdn 30 Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklük İlk Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs @Nm88326 35 Tek tüp - Düşük amh İlk Kısa periyot Taze 3. Gün 10 Mayıs Pozitif @merakliblog 29 Tüplerde şekil bozukluğu İlk Kısa periyot Taze 5. Gün 4 Mayıs Pozitif
(ikiz) @Zynp2020 35 Haretli sperm azlığı 2. Deneme Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 10 mayıs Negatif
@candyyyy 31 Tüplerin alınması - Düşük amh 3. Deneme Uzun periyot Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs ? FlyingHummingbird 30 Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklük İlk Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün Haziran ayı @coki 30 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Uzun periyot Dondurulmuş 5. Gün 2 adet transfee 4 Mayıs Pozitif
@buradayimfiruze 30 Sebepsiz infetilite 3. Deneme Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 6 Mayıs Pozitif
@Bulutumsu7 26 Pcos - oligospermi - varikosel İlk Kısa periyot Dondurulmuş ? ? ? @gulcann16 33 Düşük Amh - sperm değerleri 2. Deneme Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs ? @Ballibadem 33 Çikolata kisti İlk Kısa periyot Taze 3. Gün 17 Mayıs Negatif
@certur 36 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa periyot Taze 3. Gün ? ? @Lady Starlight 44 Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek 2. Deneme Kısa periyot Taze 4. Gün 12 Mayıs Pozitif
@neberuse 38 Çikolata kisti + haşimato + insilün direnci İlk Kısa periyot Dondurulmuş 3. Gün Haziran ? @Dilarassd 24 Azosperm İlk Kısa periyot Taze 5. Gün
(2 adet)21 Mayıs ? @cikolatagofret 27 Varikosel İlk Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 28 Mayıs ? @msgl0 22 Erkek faktörü İlk Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs Hediye_omer 25 azosperm 2.deneme Kısa periyot Dondurulmuş 3.Gün 20 Mayıs ?
Gecmis olsun, bundan sonrasi guzel olur insallahMerhaba, yazılanları okuyamadım. Transfer oldum şimdi uzanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizintek embriyo transferi
Hayırlı olsun canım . Her ay oluşuyor folikül bazıları geçen aydan kalmış olabilir belki canım bilmiyorum ama doktorun kontrol alına alır onu kontroller ile . Dekortu neden verdi Google dan baktığıma göre antienflamatuar bir ilaçmış . Bana coraspirin vermedi ben de içsem mi acaba ? Bir haftadir geçmeyen bir baş ağrım var persembe nörolojiye gidicem ama bu ilaçlar beyne falan pıhtı atar mi ondan korkar oldum . Kan sulandırıcı coraspin içsem belki faydası olurKızlar hastaneye gittim bugün coraspin ve dekort diye bi ilaca başladım... kan sonucuma göre de estrofemi ne zaman almaya başlayacağımı söyleyeceklermiş.. yanlız ben bişeyi anlamadım folikül var dedi 18 dedi hemşireye sordum bana dedi ki bu folikül gitmeden transfer yapılması gerekiyor dedi ama anlamadım yani ben adet olduğumuzda bütün foliküllerimizi atıyoruz sanıyodum... bakalım bi kan sonucum gelsin aradıklarında ne diyecekler H Hazel9FlyingHummingbird
Kaç çıkmış canım e2 ? Benim 19 çıkmıştı adetin 2. Günü . OPU öncesi 3000lere dayanmıştı neredeyse o yüzden OPU sonrası depot iğnesi vermişti o düşürmüştü . Belki verdiği hap senin değerini düşürürBenim e2 değeri yüksek çıkmış o folikülden dolayı olabilir dedi hemşire ve normalde 1 hafta sonra kontrole gidecekken cuma çağırdır tekrar estrofeme daha başlama dedi cuma günkü kontrolden sonra başla ya da başlama diyecekmiş ya bu transferi etkileyecek bişey mi ki onu bile bilmiyorum cuma sorarım artık H Hazel9
Merhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 Mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorumgelin bu süreci birlikte paylaşalım
Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur
Edit: bu süreçte hamile kalanlar, transfer yaptıranlar veya transfer tarihi belli olup tabloda yer almak isteyenlerini varsa aşağıda yer alan:
Deneme sayısı
Uzun-kısa periyod
Taze-dondurulmuş transfer
Kaçıncı gün embriyosu
Transfer tarihi
Test sonucu (beta hcg sonucu)' na ait bilgileri bana özelden mesaj yoluyla bildirirseniz çok sevinirim.
Not: bilmeyenler için;
Tedaviye reglin 2.veya 3.günü başlanması o tedavinin "kısa periyodlu" olduğu anlamına gelir. Bir diğer yandan ise tedaviye adetten yaklaşık 10 gün önce başlanması (bir önceki adet tarihinin 21.günü oluyor genellikle) o tedavinin "uzun periyodlu" olduğu anlamına gelir.
Not: tedavide rahim dinlendirmesi yapılmadan transfer yapılması o tedavide "taze transfer" yapıldığı; rahim dinlendirmesi yapıldıktan sonra dondurulmuş embriyoların çözdürülten sonra transfer yapılması ise "dondurulmuş transfer" yapıldığı anlamına gelir.
Uyarı: bilgilendirmenin eksik bilgi icermemesine ve bilgilendirme yaparken etiket yapmaya (bknz: Sade frappe Sade frappe ) dikkat edin lütfen.
Anne Adayı Adı Yaş Problem Deneme Sayısı Uzun - Kısa periyot Taze - Dondurulmuş Transfer Kaçıncı gün embriyosu Transfer Tarihi Beta HCG Sonucu @Esoca38 24 Çift taraflı varikosel İlk Kısa periyot Taze 3. Gün 16 Nisan pozitif
(üçüz) @Asli47 31 Sebepsiz infertilite İlk Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 8 Mayıs pozitif
D dusunen kdn 30 Pcos ve ileri hareketli sperm sayısındaki düşüklük İlk Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs @Nm88326 35 Tek tüp - Düşük amh İlk Kısa periyot Taze 3. Gün 10 Mayıs Pozitif @merakliblog 29 Tüplerde şekil bozukluğu İlk Kısa periyot Taze 5. Gün 4 Mayıs Pozitif
(ikiz) @Zynp2020 35 Haretli sperm azlığı 2. Deneme Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 10 mayıs Negatif
@candyyyy 31 Tüplerin alınması - Düşük amh 3. Deneme Uzun periyot Dondurulmuş 5. Gün 20 Mayıs ? FlyingHummingbird 30 Pcos - sperm sayısı ve hareketliliğinde düşüklük İlk Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün Haziran ayı @coki 30 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Uzun periyot Dondurulmuş 5. Gün 2 adet transfee 4 Mayıs Pozitif
@buradayimfiruze 30 Sebepsiz infetilite 3. Deneme Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 6 Mayıs Pozitif
@Bulutumsu7 26 Pcos - oligospermi - varikosel İlk Kısa periyot Dondurulmuş ? ? ? @gulcann16 33 Düşük Amh - sperm değerleri 2. Deneme Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs ? @Ballibadem 33 Çikolata kisti İlk Kısa periyot Taze 3. Gün 17 Mayıs Negatif
@certur 36 Sebepsiz infertilite 2. Deneme Kısa periyot Taze 3. Gün ? ? @Lady Starlight 44 Yaş sebebiyle vakit kaybetmemek 2. Deneme Kısa periyot Taze 4. Gün 12 Mayıs Pozitif
@neberuse 38 Çikolata kisti + haşimato + insilün direnci İlk Kısa periyot Dondurulmuş 3. Gün Haziran ? @Dilarassd 24 Azosperm İlk Kısa periyot Taze 5. Gün
(2 adet)21 Mayıs ? @cikolatagofret 27 Varikosel İlk Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 28 Mayıs ? @msgl0 22 Erkek faktörü İlk Kısa periyot Dondurulmuş 5. Gün 29 Mayıs ?
Merhaba bnde 29 Mayıs da transfer oldum bnide ekleyebilirmisinizMerhaba, hastanenize bu durumu sorun mutlaka. Normalde bizim de tedavi başlangıç günümüz c.tesi gününe denk geliyor; bize hastaneden atacaklafı mesajı göstererek eş olarak hafta sonu yasağına tabi tutulamayacağımız söylendi. Muhtemelen bu durum şehirler arası yasak için de geçerli olacaktır.
Ins canım benım donmus yok malesef sofordan baslanacak kac tane varTeşekkür ederim canım. Sen de akşam test yapacaksın herhalde. İnşallah artış olmuştur sendeGerçekten zor süreç ama iyi düşünmeye çalışıyorum olmazsa da kısmet değilmiş. Dondurulmuş embriyolarımız var çok şükür tekrar transfer yaparız.
Merhaba, tabloda yer alabilmeniz için tabloda yer alan bilgileri vermeniz gerekiyor. Şimdi yazabilirseniz ekleyeyim sizi de.Merhaba bnde 29 Mayıs da transfer oldum bnide ekleyebilirmisiniz
Tmm 29 Mayıs azosperm 2 ci deneme dondurulmuşMerhaba, tabloda yer alabilmeniz için tabloda yer alan bilgileri vermeniz gerekiyor. Şimdi yazabilirseniz ekleyeyim sizi de.
Merhaba hayırlı olsun umarım pozitif sonuç alırsınız . Tabloda yaş ve kaçıncı gün embriyosu olduğu bilgisi de varTmm 29 Mayıs azosperm 2 ci deneme dondurulmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?