- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.141
Oohh maşallahh Allahım bağışlasınHayır ikinci denemem ilki tuttu şuan 14 aylık bir oğlum var inşallah buda tutarsa oğluma kardeş gelicek
Saol canım hepimizin ki tutar inslalahOohh maşallahh Allahım bağışlasınhadi inşallah gelir kardeş
Merhaba,ben de bilgilerimi vereyim.Hahahah valla süper olur canım
Evt ıns 7gbı verecegmSizin sonucunuz bu akşam çıkacak mi ?
Çarşamba sabah 11 de randevum heyecanla bekliyoruz sağlıkla görürüz inşallahKızlarrr napıyorsunuzbenimle beraber kese görmeyi bekleyen kaç kişiyiz
Hayır tabiki devam etmelisin henüz kana karılmamıltır belki 12. Günü pozitif çıkar inşallahBende dayanamayıp kan testi verdim az önce. 7. Gündeyim 5. Gün embriyosu negatif çıkarsa ilaçları bırakmak gerekir degilmi 12 günü beklemeye gerek yok
test mi yaptınızAyy 142 çıktı 7. Gün
Canımm çok yaklaştı dimi insallah görürsün fotosunu kap gelÇarşamba sabah 11 de randevum heyecanla bekliyoruz sağlıkla görürüz inşallah
Evet dayanamadımtest mi yaptınız
Benimde 131 çıkmıştı doktorum şaşırmıştı güzel yükseklik diye hayırlı olsun canımAyy 142 çıktı 7. Gün
hayırlı olsunEvet dayanamadım
Güzel değer dimiBenimde 131 çıkmıştı doktorum şaşırmıştı güzel yükseklik diye hayırlı olsun canım
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Adet ağrım vardı sürekli devam eden. Hala da varhayırlı olsuninşallah katlanarak devam eder ne belirtilerin vardı
Ben varım, Cuma günü gidicem. Evden çalışıyorum, boşluk bulunca da uyuyorum:)Kızlarrr napıyorsunuzbenimle beraber kese görmeyi bekleyen kaç kişiyiz
Çok sevindim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAyy 142 çıktı 7. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?