Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyelim zamanını bekliyor demek ki
Rahim kalinliginiz iyi mi ydi ? Genetik yapmis miydiniz ? Rabbim en kisa zamanda nasip etsin kucağınızi doldursun
Rahim kalınlığı iyiydi genetik yaptırmadık amin canım
Dondurulmuşunuz var iyi ki kendinizi tekrar hazır hissettiğinizde o kalan embriyoyu denersiniz belki de asıl o tutunacak size... sizin sorun neydi acaba? Bir se kalitelerini biliyor musunuz? Belki o 5. Gün olan daha kalitelidir
İnşallah canım o da şimdi verilenlerle aynı en iyi kalite blast dendi sorun azospermdi eşimden sperm alındı ameliyatla
Canım inşallah o dondurulmuş blastin sana sımsıkı tutunur, bu yol zor ve uzun ama biz de güçlü kadınlarız, arkadaşımız yazmıştı "o kedi buraya gelecek!!"
İnşallah canım inşallah

Çok geçmiş olsun, umarım çare bulursunuz. Doktorum bana parol içebileceğimi söyledi. İçtim bir tane o dayanılmaz ağrıdan kurtuldum. Hafif var ama idare ederim onu. Kahve içiyor musunuz gün içinde?

Yumurta toplama ve tüplerin alalası yok. Tüpler yumurta ve rahim arasındaki geçit gibi. Yumurta yine gelişir, çatlar ama spermle buluşup rahme gidemez doğal yolla. Tüpler alındıktan sonra tüp bebekle gebe kalınabilir. Adı da ordan geliyor tüp bebeğin

Çok geçmiş olsun, umarım çare bulursunuz. Doktorum bana parol içebileceğimi söyledi. İçtim bir tane o dayanılmaz ağrıdan kurtuldum. Hafif var ama idare ederim onu. Kahve içiyor musunuz gün içinde?
Doktor bana kahve cay adacayı kesinlikle yasak dedi. Ben açık içiyordum bikaç bardak ama kesçem mecbur protein agırlıklı beslen haftada bir balık haftada bir baklagil hergün süt yoğurt peynirden birini tüket dedi.

Ben günde bir tane az kahveli Türk kahvesi içiyorum. İzin verdi. Şunu farkettim, kahve ve hapı içtikçen sonra baş ağrım baya azaldı. Acaba kahvesizlik baş ağrısı yapar mı?
Ben sabah kalkar kalkmaz filtre kahve içerim normalde, kahveyi içmem yerim

Evet bitanem, seninle benzer artmıştı ama sende biraz belirti vardı sanki, yanlış mı hatırladım? Bende tık yok
Aynen 5. Haftadan itibaren bulantı var ara ara azalıp artıyor onun harici kasık ağrılarım vardı ama o ohss denmiş. Bi de nefes nefese kalıyorum o da ilaçlardanmış

Tabi yapar. Birden kesince ağrınız olmuş olabilir. Doktorunuz izin verdiyse ne güzel

İkiz anne adayları hiç belirtiniz var mı mide bulantısı filan. Hcg hızlı arttıgı için belirtiler daha erken başlar diye düşünmüştüm ama bende şuan hiç bi belirti yok

Siz transfer olmuştunuz sanırım şuan size parol dışında vermezler ilaç hamilelere verilen tek ağrı kesici o bildiğim kadarıyla . Ben majezik içtim cataflan içtim yok geçmiyor . Sabah kahvaltıda bir bardak açık filtre kahve içiyorum sonra gün içerisinde 1 tane Türk kahvesi o kadar . Türk kahvesi içince azıcık geçiyor sanki ağrı sonra geri geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…