- Konu Sahibi Sade frappe
- #5.721
Amin canım inşallahCok gecmıa olsun canım cok uzuldum Rabbım bır daha yasatmasın ısn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahCok gecmıa olsun canım cok uzuldum Rabbım bır daha yasatmasın ısn
Yınede bellı olmaz canım benım yüksektı nasıp olamyacaksa olmuyo 8.gun 46ydı hala 59da bgune kadar 59anca oldu ıns katlar değerımPek umutlu değiliz doktor da öyle konuştu zaten çok düşük çünkü gününe göre..
DegerınAmin canım inşallah
Hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyelim zamanını bekliyor demek kiCok uzgunum canım neler yasadıgını hıssettıgını cok ıyı anlıyorum bende cok uzgunum benımde aynı yukselmedı dgerım 5aakalıtelı dendı ama yok nden boyle oldu anlamıyorum donmusun var sukurkı benım en bastan baslanacak![]()
Rahim kalınlığı iyiydi genetik yaptırmadık amin canımRahim kalinliginiz iyi mi ydi ? Genetik yapmis miydiniz ? Rabbim en kisa zamanda nasip etsin kucağınızi doldursun![]()
İnşallah canım o da şimdi verilenlerle aynı en iyi kalite blast dendi sorun azospermdi eşimden sperm alındı ameliyatlaDondurulmuşunuz var iyi ki kendinizi tekrar hazır hissettiğinizde o kalan embriyoyu denersiniz belki de asıl o tutunacak size... sizin sorun neydi acaba? Bir se kalitelerini biliyor musunuz? Belki o 5. Gün olan daha kalitelidir
İnşallah canım inşallahCanım inşallah o dondurulmuş blastin sana sımsıkı tutunur, bu yol zor ve uzun ama biz de güçlü kadınlarız, arkadaşımız yazmıştı "o kedi buraya gelecek!!"![]()
Çok geçmiş olsun, umarım çare bulursunuz. Doktorum bana parol içebileceğimi söyledi. İçtim bir tane o dayanılmaz ağrıdan kurtuldum. Hafif var ama idare ederim onu. Kahve içiyor musunuz gün içinde?Ben ben benaslında sadece şuan estrofem kullanıyorum henüz transfer olmadı ama 10 gündür geçmeyen bir baş ağrısı ve ağır ağrı kesicilere cevap verdi ne mentol taşlarına ne de başka bir şeye . Transfer sonrası ağır ağrı kesici kullanamayacağım icin yarın nörolojiden randevu aldım çıkınca yazarım canım
Ben transfer gününden itibaren kullanmaya başladım. Iğneyi yaptıktan sonra iğne yerinde ağrı oluyor oda 1 gün sonra hafifliyorMerhaba kızlar bugün transferimin 5.gunu doktorum Prolutex 25 mg iğne verdi göbekten günde 1 kez kullanan varmı acaba bu iğneden![]()
Yumurta toplama ve tüplerin alalası yok. Tüpler yumurta ve rahim arasındaki geçit gibi. Yumurta yine gelişir, çatlar ama spermle buluşup rahme gidemez doğal yolla. Tüpler alındıktan sonra tüp bebekle gebe kalınabilir. Adı da ordan geliyor tüp bebeğin2 tüpün alındıktan sonra yumurta toplaması mi oldu? Yoksa toplandiktan sonra mı tüplerin alındı? Benim de 2 tupum zehirli sıvı ile dolu. Drum doğumda alacağım ikisini de dedi. Eşim de diyor ki alırsa Bi daha yumurta toplanmazsa? Korkuyor
Doktor bana kahve cay adacayı kesinlikle yasak dedi. Ben açık içiyordum bikaç bardak ama kesçem mecburÇok geçmiş olsun, umarım çare bulursunuz. Doktorum bana parol içebileceğimi söyledi. İçtim bir tane o dayanılmaz ağrıdan kurtuldum. Hafif var ama idare ederim onu. Kahve içiyor musunuz gün içinde?
İnsallah diğer denemende tutunurPek umutlu değiliz doktor da öyle konuştu zaten çok düşük çünkü gününe göre..
Ben günde bir tane az kahveli Türk kahvesi içiyorum. İzin verdi. Şunu farkettim, kahve ve hapı içtikçen sonra baş ağrım baya azaldı. Acaba kahvesizlik baş ağrısı yapar mı?Doktor bana kahve cay adacayı kesinlikle yasak dedi. Ben açık içiyordum bikaç bardak ama kesçem mecburprotein agırlıklı beslen haftada bir balık haftada bir baklagil hergün süt yoğurt peynirden birini tüket dedi.
Aynen 5. Haftadan itibaren bulantı var ara ara azalıp artıyor onun harici kasık ağrılarım vardı ama o ohss denmiş. Bi de nefes nefese kalıyorum o da ilaçlardanmışEvet bitanem, seninle benzer artmıştı ama sende biraz belirti vardı sanki, yanlış mı hatırladım? Bende tık yok![]()
Bnada yeni başlattılar korktum acikcasiBen transfer gününden itibaren kullanmaya başladım. Iğneyi yaptıktan sonra iğne yerinde ağrı oluyor oda 1 gün sonra hafifliyor
Tabi yapar. Birden kesince ağrınız olmuş olabilir. Doktorunuz izin verdiyse ne güzelBen günde bir tane az kahveli Türk kahvesi içiyorum. İzin verdi. Şunu farkettim, kahve ve hapı içtikçen sonra baş ağrım baya azaldı. Acaba kahvesizlik baş ağrısı yapar mı?
Ben sabah kalkar kalkmaz filtre kahve içerim normalde, kahveyi içmem yerim![]()
Merhaba cnmm ben opudan snra basladım prolutekse hergun vuruluyrum sızın gıbı bıde oksaparda kulnyrmMerhaba kızlar bugün transferimin 5.gunu doktorum Prolutex 25 mg iğne verdi göbekten günde 1 kez kullanan varmı acaba bu iğneden![]()
Bnada yeni başlattılarBen transfer gününden itibaren kullanmaya başladım. Iğneyi yaptıktan sonra iğne yerinde ağrı oluyor oda 1 gün sonra hafifliyor
Bnim bu ikinci transferim ilkinde böyle bi süreç görmedin ondan farklı geldi bna her doktorun metotu farklı demekMerhaba cnmm ben opudan snra basladım prolutekse hergun vuruluyrum sızın gıbı bıde oksaparda kulnyrm
Transfer sonrası dimi?Tabi yapar. Birden kesince ağrınız olmuş olabilir. Doktorunuz izin verdiyse ne güzel![]()
Siz transfer olmuştunuz sanırım şuan size parol dışında vermezler ilaç hamilelere verilen tek ağrı kesici o bildiğim kadarıyla . Ben majezik içtim cataflan içtim yok geçmiyor . Sabah kahvaltıda bir bardak açık filtre kahve içiyorum sonra gün içerisinde 1 tane Türk kahvesi o kadar . Türk kahvesi içince azıcık geçiyor sanki ağrı sonra geri geliyorÇok geçmiş olsun, umarım çare bulursunuz. Doktorum bana parol içebileceğimi söyledi. İçtim bir tane o dayanılmaz ağrıdan kurtuldum. Hafif var ama idare ederim onu. Kahve içiyor musunuz gün içinde?