Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Canım mesela ben pko hastasıyım kılom 58boyum 1.53kılo verdım eskıden daha kıloluydum gebelıgı hızlandırmak adına yumurta kalıtesı ve rahım ıcın neler yapmamız lazım kılom cok mu fazla

Yumurta takıbıyke transfer nasıl bişey canım bizim genetıkte bısey cıkmadıki anlam veremıyorum 5aakalıtelı embrıyo nden boyle oldu sebebı ne
Benim yaşım 30 eşim 32 yaşında. Bizim doktorumuz yaşımız genç olduğu için genetik bozukluk ihtimalini çok düşük görüyor. İkimizin de ailesinde herhangi bir genetik problem yok. Daha çok ilaçla rahim hazırlanıp transfer yapıldığı için rahmin embriyoyu yabancı madde gibi algılaması nedeniyle embriyonun gelişememesi ölmeye başlaması ihtimali üzerinde durdu. O yüzden yumurtlama takibi yapıp o ay çatlayan ve tüplere bırakılan yumurta hücresini takip ederek yumurta hücresinin içerisine embriyoyu bırakacağını transferi o şekşlde yapacağını söyledi. Bu şekilde embriyonun rahim tarafından yabancı madde gibi algılanma ihtimali ortadan kalkıyormuş. Bir nevi doğal döngüde döllenme olmuş gibi yapılıyor. Bu şekşlde gebelik oluşma ihtimali de daha yüksek oluyormuş. Bir sonrakini bu şekilde deneyeceğiz bakalım. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Cok guzelmıs canım ılk defa duydum bunun ıcınde prednol verıyor doktorlar ben uc gun kullandım ama daha uzun kullanmak daha ıyı ılk hastanemde tutana kadar kullanmıstım test gunune kadar bu sefer sadece uc gun

Canım mesela ben pko hastasıyım kılom 58boyum 1.53kılo verdım eskıden daha kıloluydum gebelıgı hızlandırmak adına yumurta kalıtesı ve rahım ıcın neler yapmamız lazım kılom cok mu fazla
Senin boyuna göre 56nın üzerine çıkmaman lazım sağlık açısından. Yumurta kalitesi ve rahmi etkileyen tek şey e vitamini onlar da kuru yemişlerde bol bulunuyor incir ve havuçta da. Onun haricinde 2.5 litre su günde bi saat yürüyüş ve düzenli sağlıklı beslenmek önemli. Onun haricindeki besinlerin kesinliği yok işte diyemiyoruz bu kesin iyi gelir bu kötü gelir diye

52ye dusmeye baslamıs deger 59du kızlar
Inşallah sonraki denemede hemen pozitifi alırsınız , insanin aklı almıyor sanki oluverecek hemen gibi gelirdi bana ilk evlendiğim zaman. Plâna göre değil Allah in ol demesine göre oluyormuş .. Gönlünüze ferahlık versin Allah im. Sonraki tedavi için de maddi manevi yardımcınız olsun hep kapılarınız açılsin önünüze dilerim ❣

Tamam ıns 55e duserım canım bırde esım hayıt tentürü dıye bısey duynus tavsıye etmısler google bı bakıp bna fıkrını soyler mısın kullansammı

Ayy canım sagol Allah razı olsun ıns ıns oyle olur bıraz zorlayacak maddı manevı ıns asabılrıım pıskolojımde ıyı deıl ınsanların ıcıne cıkamıyorum kımseyle gorusemıyorım kotu hossedıyorum bunları nasıl asarım bilmiyorum

Bence psikolojimizde bu kadar insan insan faktörü olmasa bizler çoktan evlat sahibi olurduk. Ya da olmazsa da olmasın diyebilirdik rahatca . Bu süreçleri ben bütün ailemden çevremden gizledim. Utandığım için değil , bunaldigim için. Malesef ki yaşadığımız stresin yanında bir de insanlar ile uğraşıyoruz ..birine sarılıp anlatamamak bile çok zor gerçekten . Burdan arkadaşların ettikleri duaları kalbimde hissediyorum ben , çünkü aynı yoldayız biz . Anlıyorlar beni biliyorum bunu.
Çok iyi anlıyorum hissettiklerinizi. 2 aşılamamda aynı duygular içindeydim her olumsuz sonucu aldiğimda .. Rabbim dayanma , baş etme gücü ve umut versin kalplerimize inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…