Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Pozitif gören kızlar hangi merkezlerde yaptırdınız doktorlarınız iyi mi ben yeni bir merkez arayışındayımda bana öneride bulunursanız çok sevinirim

Pozitif gören kızlar hangi merkezlerde yaptırdınız doktorlarınız iyi mi ben yeni bir merkez arayışındayımda bana öneride bulunursanız çok sevinirim
Dr. Burçak Erzik canım. Fulya'da kendi merkezi var. Opu ve transferi Fulya Acıbadem Hastanesi'nde yapıyor. Ben 44 yaşındayım ve pozitifim o kadar diyim

Igne değil canım hap kortızon ıceren bır hap bılmıyorumkı neden oldu gorusmeye gıdınce soracagım cok merak edıyorum yasım 27 canım
Allah anneliğin babalığın evladın sağlıklısını hayırlısını nasip etsin. Belki bu denememizde olsaydı bebeklerimizde sağlık sorunu olacaktı belki belli bir yaşa geldiklerinde sağlık sorunları olacaktı belki hayırlı evlat olmayacaklardı ve daha bir sürü ilerde karşılaşabileceğimiz kötü ihtimal var. İnsan allahım hayırlısını nasip et diye dua etmeli illa olsun diye değil. Ben mesleğimden dolayı annesini babasını yıllarca terk edip öldüklerinde üç kuruş için daha anne babalarının cenazesi bile kalkmadan akbabalık yapan, anne babalarına karşı bir gram şefkat merhamet sevgi saygı barındırmayan ne evlatlar gördüm görüyorum. Evet annelik babalık güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin ama hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. Sabırlı olmak lazım. Benim eşim çok üzüldü yaşadığımız duruma duygusallaştı saatlerce eşimin moralini düzeltmeye çalıştım.Ben de üzüldüm ama çok da derinleştirmedim. Evet kimseyle paylaşamamak zor bir şey ama ben genel olarak insanlara pek güvenmediğim için hayatımdaki olumsuz olumlu hiçbirşeyi kolay kolay kimseyle paylaşmıyorum. Birçok şeyi yanlız yaşamaya alıştım. Ama eşim benim gibi değil. Herşeyini hep çevresindekilerle paylaşmış o yüzden daha çok zorlanıyor bu süreçte.Velhasıl İnsan Hep yalnızca kendine inanmalı hayırlısını istemeli bir şeyi gönülden isteyip emek harcayınca Allah nasip ediyor. Ben bu yaşıma kadar gerçekten istediğim emek harcadığım birçok şeye sahip oldum. İstemekten emek harcamaktan Umut etmekten asla vazgeçmemeli insan. Sen de umudunu yitirme.

Cok haklısın canım cok guzel dogru soylüyorsun umudumu yitırmıyorum elbette benım durumum bıraz farklı baya seyler yasadım bu sürecte benımde esımın hayatında aılesınde olumsuz gıden cok sey olmus benım olmadı sukur ama evlendık evlenelı bununla savasıyoruz tabıkı hep hayırlısı dıye dua edıyorum bende esımde Rabbım ıns bu duyguyu hepımıze ısteyen herkese tattırsın acıklayamadıgım bazı ozel seyler var bunlarıda cevremden kımse bılmedıgı ıcın bazı seylerı anlatsam neler yasamıssın dıyecegınıze emınım

Anlıyorum seni canım. Hayatın kendisi zor zaten hiçbirşeye kolay sahip olunmuyor sahip olunan herşeyin bir bedeli oluyor herkes bu bedeli farklı şekilde ödüyor. Allah’ın izniyle hayırlısıyla olacak sadece sabırlı olmak lazım. İçinde bulunduğun sürece zor bakarsan zor geçer zor olsa da bakış açısıyla olabildiği kadar kolaylaştırmak gerektiğini düşünüyorum. Yaşadığın diğer zorluklardan ziyade Çocuk sahibi olma sürecini kastediyorum tabi. Ben bu süreçte çocuksuz dönemlerimin tadını çıkartmaya bakacağım mesela. Açıkçası çocuk düşünmeye başladığımızdan beri böyle düşünüyorum. Şu 12 günlük bekleme süresi bile bana normal hayatımı gezip işime gücüme koşturduğum günlerimi özletti. Hayırlısı buymuş demek ki. Şimdilik bir sonraki denemeye kadar ara verdiğim ve şu 12 gün boyunca özlediğim normal hayatıma geri döneceğim ve tadını çıkartmaya çalışacağım. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Sen şanslısın canım ne guzel bi meslegın bir işin mesguliyetin var ben hep evdeyım bı ısım keske benımde olsaydı belkı dha kolay olurdu bu sürec benım ıcın tabıkı cook buyuk nımet insanın ozgurce herseyı ypması gezmesı birgun vaktın olursa ıns özelden yazarım konusmak ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…