- 20 Şubat 2016
- 226
- 405
- 103
- Konu Sahibi Sade frappe
- #6.101
Maşallah diyorum ve bir daha sözünü etmiyorum o zaman8. Haftada başlayabilir canım bi arkadaşın öyle oldu hala kusuyor o yüzden totonu kaşı ve maşallah de![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah diyorum ve bir daha sözünü etmiyorum o zaman8. Haftada başlayabilir canım bi arkadaşın öyle oldu hala kusuyor o yüzden totonu kaşı ve maşallah de![]()
İnşallah canım inşallah seninde bu yüzdendirSeninki hamilelikten, inşallah benimki de ondandır
Yiyebileceğin bir şey illaki bulursun, zaman ver kendine. Bebek senden beslenmiyor henüz
InşallahSizde Bülent tıraşa yaptır mıştınız. Ben bu sabah idrar testi yaptım 2. Çizgiyi gördüm hemşireme söyledim pazartesi 11. Günde kan testi bizim için önemli dedi. O yüzden kan testi için pazartesini beklicem ama gerçekten geçmiyor, her yaptığım hareket yanlış mı diye vicdan yapıyorum çok zor ama inanıyorum hayırlı güzel haberler alıcaz![]()
Ben ilk 7. Gün yaptırdım 142 çıktı. Erken yapmakta ayrı stres gününü bekleyin benceEvet burda 7. Gün yaptırıp pozitifi gören arkadaşlarda çok var aslında ama bi yandan da korkuyorum. İnşallah güzel haberlerinizi alırız lütfen sonucu yazınbenimde cumartesi 7. Gün test yaptırmakta kararsızız şu an
![]()
Amin inşallah hepimizin canım 5. Gün testinde çıkmamıştı leke falan gelmedi bende ama zaten istenen bir şey değilmiş.InşallahRabbim sevincinizi çoğaltsin
Yerleşme kanamasi lekesi geldi mi sizden hiç ? Birde 5.günde yaptığınız da idrarda çıkmamıştı degil mi ?
Çok güzel çıkmış sonucunuz maşallah neden stres yaşadınız özel değilse?Ben ilk 7. Gün yaptırdım 142 çıktı. Erken yapmakta ayrı stres gününü bekleyin bence![]()
Ben senden 4 gün geriyim canım ama tık yok vallaKızlar mide bulantısı çeken yok mubulantınız olmasında ama yinede belki aranızda vardır. Benim çok bulantım var özellikle 3 gündür meyve salça ekmek karpuz bunlar dışında birşey yiyemiyorum
su içmek çok sıkıntı suyu içtiğim an fena oluyorum
İnşallah sizler böyle olmazsınız
Aynı benBen senden 4 gün geriyim canım ama tık yok valla. Yani elimde Beta testleri olmasa tutmadı diyicem nerdeyse
![]()
Pazartesi mi kan vermeyi düşünüyorsunuz ? İnşallah ikisi de tutunmuşturAmin inşallah hepimizin canım 5. Gün testinde çıkmamıştı leke falan gelmedi bende ama zaten istenen bir şey değilmiş.
İkiye katlar mi diye...9. Güm yeniden yaptırdım 371 çıktı fakat merkez bunu kabul etmiyor 12. Gün olmalıymış öncesini saymiyolarmis. Bende haliyle 12 güne kadar katlamaz mi acaba diye endişeleniyorum yine..Çok güzel çıkmış sonucunuz maşallah neden stres yaşadınız özel değilse?
Hayra alamettir bu halimiz inşallahAynı ben
Neyse ki cumartesi doktor randevum var, inşallah yerinde duruyordur diyorum korkudan![]()
İnşallah katlanır ama 12. Günde yapılsa bile katlanacakmı düşüncesi yine olurdu. Merkezin kabul etmeme olayı kötü olmuş ama şükür ki sizin 9. Günkü sonucunuzda çok güzel içinizi rahat tutun inşallah istediğiniz gibi olur herşeyİkiye katlar mi diye...9. Güm yeniden yaptırdım 371 çıktı fakat merkez bunu kabul etmiyor 12. Gün olmalıymış öncesini saymiyolarmis. Bende haliyle 12 güne kadar katlamaz mi acaba diye endişeleniyorum yine..
İnşallahİnşallah katlanır ama 12. Günde yapılsa bile katlanacakmı düşüncesi yine olurdu. Merkezin kabul etmeme olayı kötü olmuş ama şükür ki sizin 9. Günkü sonucunuzda çok güzel içinizi rahat tutun inşallah istediğiniz gibi olur herşey
Normalde test günüm pazartesi vericem. inşallah seninde benimde ikizlerimiz tutunmuşturPazartesi mi kan vermeyi düşünüyorsunuz ? İnşallah ikisi de tutunmuştur![]()
Canım ben de hiç bilmiyorum böyle şeyleri, ne yenir ne yenmez ama çok önemli bir şey olsa doktorlarımız söylerdi herhalde değil mi? Yani bana verilen formda birtek çay, kahve fazlası, alkol ve sigara yaziyor. Tavuk ciğeri de yenmemesi gerekse yazmaz mı?Kızlarben bugün canım birkaç gündür istediği için biraz tavuk ciğeri yedim. Şimdi araştırdım ki hamileliğin ilk 3 ayında kesinlikle önermiyorlarmış. Fetüste toksik etkisi yapıyormuş çok mutsuzum bir şey olmaz demi ya doktor da çıkmış muayenehaneden soramıyorum cok moralim bozuk .. çok abartmadım ama yine de yedim pişenin yarısını
![]()
Bilmiyorum canım içinde çok miktarda a vitamini varmış, ya ben normalde çok severdim birkaç gündür de canım istiyordu hiç de aklıma gelmedi ki zararlı olabileceği .. eşim dalga geçti benimle leke falan olursa bak diye ben de netten öyle bakayım derken aslında yememem gerektiğini öğrendimCanım ben de hiç bilmiyorum böyle şeyleri, ne yenir ne yenmez ama çok önemli bir şey olsa doktorlarımız söylerdi herhalde değil mi? Yani bana verilen formda birtek çay, kahve fazlası, alkol ve sigara yaziyor. Tavuk ciğeri de yenmemesi gerekse yazmaz mı?
Yaa hiç sevmiyorum o tip doktorları en ufak bi umuda bile ihtiyacımız varken böyle negatif konuşmaları çok sinir ediyor beniİnşallahdoktorum sağolsun o kadar negatif mi sürecin başından beri beni olmayacagina resmen inandırdı. Şuanda da psikolojik olarak baskıya devam ediyor. Allahım beni bidaha onunla karşılaştırmasın inşallah.
Ancak a vitamini içermesi nedeniyle önerilmiyor yazıyor, şimdi arattım. Bi daha yemezsin olur biter bitanem.Kızlarben bugün canım birkaç gündür istediği için biraz tavuk ciğeri yedim. Şimdi araştırdım ki hamileliğin ilk 3 ayında kesinlikle önermiyorlarmış. Fetüste toksik etkisi yapıyormuş çok mutsuzum bir şey olmaz demi ya doktor da çıkmış muayenehaneden soramıyorum cok moralim bozuk .. çok abartmadım ama yine de yedim pişenin yarısını
![]()
Belki arkadaşlarimizdan bilen varsa bizi aydınlatır şimdi, neler yasak öğrenmiş oluruz, yoksa hep böyle yiyip içip sonra pişman olucazBilmiyorum canım içinde çok miktarda a vitamini varmış, ya ben normalde çok severdim birkaç gündür de canım istiyordu hiç de aklıma gelmedi ki zararlı olabileceği .. eşim dalga geçti benimle leke falan olursa bak diye ben de netten öyle bakayım derken aslında yememem gerektiğini öğrendimAllah im sen koru..