- 10 Ağustos 2020
- 189
- 325
- 23
- Konu Sahibi Sade frappe
- #6.121
Eve bile sokmam eğerAncak a vitamini içermesi nedeniyle önerilmiyor yazıyor, şimdi arattım. Bi daha yemezsin olur biter bitanem.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve bile sokmam eğerAncak a vitamini içermesi nedeniyle önerilmiyor yazıyor, şimdi arattım. Bi daha yemezsin olur biter bitanem.
Yani o kadar tehlikeli bir şey olsa söylerdi doktorlarımız bence canım. Rahat ol.Eve bile sokmam eğerInşallah bir sıkıntı olmaz ya ödüm koptu resmen canım
inşallah tek seferden bir şey olmuyordur
Inşallah değildir canım, inşallahYani o kadar tehlikeli bir şey olsa söylerdi doktorlarımız bence canım. Rahat ol.![]()
Millet sigara içmek kesinlikle yasak denmesine rağmen çatır çatır sigara içiyor .Siz içinizi ferah tutun 1 kerelik yemeden bence hiç birşey olmaz .Eve bile sokmam eğerInşallah bir sıkıntı olmaz ya ödüm koptu resmen canım
inşallah tek seferden bir şey olmuyordur
Amin canımTesekkür ederim canım ıns hamıle haberımızı verırız bu sefer bırbırımıze❤
Bende transferin 5. Günündeyim ve otelde kalıyoruz dolayısıyla da dışardan alıyoruz sürekli bu konuda bende çok rahatsız oluyorum. Izgara türü yeme fırında tavada pişenleri tercih et dediler. Hamilelikte daha farklıdır tabiBelki arkadaşlarimizdan bilen varsa bizi aydınlatır şimdi, neler yasak öğrenmiş oluruz, yoksa hep böyle yiyip içip sonra pişman olucaz.
Off bunalıma girdim şu an. Ne yiycez biz. Balıkta şimdi riskli değil mi Marmara'nın son hali problem olur mu? Ben tavuk ve kırmızı et bayağı bayağı tükettimBenim veteriner hekim arkadaşım ciğer asla yemeyin, hayvanın tüm toksik maddeleri orada birikiyor dedi. Üroloğumuz direkt tavuğu yasakladı.balık dışında et tüketmiyorum ben
İşte böyle şeyleri kimse söylemedi ben de hiç bilmiyorum ne bulsam yedim valla şimdiye kadar. Bundan sonra ızgaraya ve ciğere dikkat edeyim, çok teşekkürlerBende transferin 5. Günündeyim ve otelde kalıyoruz dolayısıyla da dışardan alıyoruz sürekli bu konuda bende çok rahatsız oluyorum. Izgara türü yeme fırında tavada pişenleri tercih et dediler. Hamilelikte daha farklıdır tabi
Inşallah ya inşallah bir kereden bir şey olmaz Allahtan çok yememiştimMillet sigara içmek kesinlikle yasak denmesine rağmen çatır çatır sigara içiyor .Siz içinizi ferah tutun 1 kerelik yemeden bence hiç birşey olmaz .
Artık ben bebek doğana kadar acaba bir şey oldu mu diye kendimi yerimBenim veteriner hekim arkadaşım ciğer asla yemeyin, hayvanın tüm toksik maddeleri orada birikiyor dedi. Üroloğumuz direkt tavuğu yasakladı.balık dışında et tüketmiyorum ben
Ayy ne biliim yazdirmak istemedim ben oyle bir his gelmedi icime bosverrrYaa hadi bakalım heyecanlı bekleyişler başlıyorbenim daha kontrol 10 Haziran listeye yazdır adını belli olmuş senin ben meraktan aylar öncesinden girdim listeye
![]()
Canım konuyla alakalı pek bir fikrim yok. açıkcası dolapta saklamak 30 derecelik bir sıcaklıkta kalmasından daha mı iyidir bilmiyorum. En iyisini doktorum bilir bence, o koyabilirsin dediyse sıkıntı yoktur.Canım okudum ama oda sıcağı 29 30 derece yani dışarıda mı bırakayım sizce ben ilaçları ben progestanın fitili göbekten iğnesi ve kalçadan iğnesini kullanıyorum ve ampulleri dolaba koyuyorum kararsız kaldım yaa
Senın kan ne zmn cnm tekrarAmin canım![]()
ben göbekten yapılanı diyorum ama sizinki kalcadnmı yapılıyoBen dışarıda saklıyorum, vurulmaya gitmeden önce de avucumda ısıtıyorum sonrasındaki ağrıyı azaltmak için :) biraz şey bir iğne:) soğuk olduğunda iğneden bile geçmiyor gecen enjektörün ucunda tıkandı bir arkadaşta ilaç
Anladım, hayırlısı olsun bekleyip göreceğiz..İlk denememde de 5 12 40 80 370 565 oldu kimyasal oldu sonra. Bunda da benzer değerler oldu işte
Evet canım kalçadan yapılıyor benimkiben göbekten yapılanı diyorum ama sizinki kalcadnmı yapılıyo
bn kullanmadım cnm dondurulmuş embriyo benimkiler sadece progestan kullandım onunda etkisi yokmuş betaya bn direk kan vercem zaten valla bklemekten usandık iyice bndede sabır hiç yokTransferden once ovitrelle kullanmis miydin? Ovitrellede de hcg hormonu oldugu icin etkisi 12 gunde geciyormus. Ben o yuzden yalanci pozitif gorecegimi bildigim icin simdilik yapmayacagim
Transferden 6 gun once ovitrelle kullandim, uzerine 12 gun ekleyince 7. gune denk geliyor. İste o gun bakalim beni tutabilecek bir gjn olacak mi![]()
Çok şükür, bizi de bilgilendirdigin için çok teşekkürler canımKızlar doktoruma ulaştım şimdi , iyi pişen hiç bir şey zarar vermez hiç korkma dedi :) çok şükür ❣❣