• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Benim 2.denememde kızım oldu bunda da ikizlere gebeyim hiç endiselenme. Benim bir de bekarken çikolata kıstım vardı. Ultrasonda 1 tane 8cm patlamış kist göründü ama drum şüphelendi ve açık ameliyat yaptı. Diğer yumurtalimda da 8cm kist varmış meğersem ve o bagirsagin altında kalıp bagirsagima yapışmış ve altında kalınca ultrasonda gorunmemis. Bu ameliyattan 3 sene sonra evlendim 6 ay bekledik olmadı tuplerim de tıkanmış hemen tüp bebek dediler. İçini ferah tut senin de minnoşun olacak
Ayyy aşallah ya ban ada umut oldunuz valla . benmde bagırsaklara kadar yayılmıştı ameliyat olddum hem yumurtalık sayım düştü hem tüp hasarlı hem de tekrarlayan çikolata kistim var 2.5 cm ve 6 mm 2 adet sag tarafta ben de inanılmaz korkuyorum ya olmazsa ya kaliteli cıkmazsa yumurtalar ya tutunmazsa diye .Böyle şeyler duyunca inanılmaz mutlu oluyorum benim de bir şansım var diye

Ayyy aşallah ya ban ada umut oldunuz valla . benmde bagırsaklara kadar yayılmıştı ameliyat olddum hem yumurtalık sayım düştü hem tüp hasarlı hem de tekrarlayan çikolata kistim var 2.5 cm ve 6 mm 2 adet sag tarafta ben de inanılmaz korkuyorum ya olmazsa ya kaliteli cıkmazsa yumurtalar ya tutunmazsa diye .Böyle şeyler duyunca inanılmaz mutlu oluyorum benim de bir şansım var diye
Ben de çikolata kisti ameliyatı oldum, 29 yumurtam toplandı 17si 5. Günde donduruldu. Merak etmeyin🙏

Hayırlı olsun katlanarak ilerlesin 🙏🌸
6. Gün cok adet agrınız olmuştu degil mi ?
inşallah🙏🌸ilk iki gün kasıklarımda sızlama oldu 3.gün şiddetli bel ağrım oldu oturamadım uzanmak istedim sürekli galiba 5.yada 6. gün sabah adet olacakmış gibi agrıyla uyandım bu şekilde oldu belirtiler ama hiç belli olmuyo benim 4. denemem bu tutmayandada benzer şeyler yaşadım

8. Gün akşamı 90. 72 çıktı sizin deygerlerine göre benim tek gibi değil mi
Canım benimde 10.gün 397 çıkmıştı ama benim tek trasfer yani sen çok takılmışsın beta ya ama kesede tam net belli oluyor bu kadar kendini strese sokma Allahım inşallah gönlüne göre nasip eder 🤲🤗

Kızlar doktordan çıktım. Kalp atışı duymayi beklerken bebeğin gelişmediğini öğrendim. Istediğim gibi gelişme olmamış dedi doktorum.
Ben ekranda bir önceki hafta gördüğümü bile göremedim, başta espri yaptım hatta; bebek gitmiş mi yoksa hocam diye. Ama gerçekmiş meğer. Vajinal ultrasonla da baktı. Salı günü tekrar çağırdı ama ümitli değilim dedi. Kanama alanı başlamış çok yoğun bir adet kanaması gibi kanamayla düşecek dedi. Gerçi bastan beri hiç kanamam olmadığı için de rahat hissediyordum. Sebebini sordum. Tek sebebi kromozom bozukluğu dedi. Senin yaptığın bir şeyle ya da başka bişeyle ilgisi yok, doğsa da down sendromu gibi sağlıksız bir durum olacaktı onu da istemeyiz dedi. Ilaclarina şalı gününe kadar devam et dedi.
Benim 2. tüp bebek deneme hikayem de bu şekilde bitiyor anlayacağınız.
Ağlamadan duramıyorum malesef. Bu saatten sonra toparlanmaya çalışacağım, en kısa zamanda tatile giderim:) Hepinizi öpüyorum, gebelerin sağlıkla kucağına almalarını, sonuç bekleyen kardeşlerimin de pozitif sonucu görüp sağlıklı gebelik geçirmelerini dilerim. Belki bir sonraki denemede başka bir konu başlığında buluşuruz 💕😘

Back
X