• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar doktordan çıktım. Kalp atışı duymayi beklerken bebeğin gelişmediğini öğrendim. Istediğim gibi gelişme olmamış dedi doktorum.
Ben ekranda bir önceki hafta gördüğümü bile göremedim, başta espri yaptım hatta; bebek gitmiş mi yoksa hocam diye. Ama gerçekmiş meğer. Vajinal ultrasonla da baktı. Salı günü tekrar çağırdı ama ümitli değilim dedi. Kanama alanı başlamış çok yoğun bir adet kanaması gibi kanamayla düşecek dedi. Gerçi bastan beri hiç kanamam olmadığı için de rahat hissediyordum. Sebebini sordum. Tek sebebi kromozom bozukluğu dedi. Senin yaptığın bir şeyle ya da başka bişeyle ilgisi yok, doğsa da down sendromu gibi sağlıksız bir durum olacaktı onu da istemeyiz dedi. Ilaclarina şalı gününe kadar devam et dedi.
Benim 2. tüp bebek deneme hikayem de bu şekilde bitiyor anlayacağınız.
Ağlamadan duramıyorum malesef. Bu saatten sonra toparlanmaya çalışacağım, en kısa zamanda tatile giderim:) Hepinizi öpüyorum, gebelerin sağlıkla kucağına almalarını, sonuç bekleyen kardeşlerimin de pozitif sonucu görüp sağlıklı gebelik geçirmelerini dilerim. Belki bir sonraki denemede başka bir konu başlığında buluşuruz 💕😘
Çok üzgünüm 😔 umarım en kısa zamanda sağlıklı, sorunsuz bir gebelik yaşarsınız 🤲🌸 Yıpranmamak, üzülmemek elde değil fakat bizler tüp bebek anne adayları ve anne aday adayları olarak çooook güçlü olmak zorundayız. Bu sene tatil hepimize iyi gelecek inşallah ❤

Kızlar hamileyim sanırım.transfer sonrası 5. Günüm sabah kan testi 25 çıktı. Düşük önleyici iğneye başlıcam😪
Bu iğne kan sulandırıcı iğne gibi ucu ince mi? Kalçadan yapılacak dedi doktor, eşim yapabilir mi?
Oh maşallah hayırlı uğurlu olsun😍 kalçadan iğneyi sağlık kuruluşunda yaptırmanız lazım,eşiniz yapamaz.

7. Günüm Cok merak ediyorum kan versem çıkar değil mi ?
Çıkar 😊 ama fikrimi söyleyeyim m🙈 gününü bekleyin, gerçekten çok stres oluyor insan.

Kızlar doktordan çıktım. Kalp atışı duymayi beklerken bebeğin gelişmediğini öğrendim. Istediğim gibi gelişme olmamış dedi doktorum.
Ben ekranda bir önceki hafta gördüğümü bile göremedim, başta espri yaptım hatta; bebek gitmiş mi yoksa hocam diye. Ama gerçekmiş meğer. Vajinal ultrasonla da baktı. Salı günü tekrar çağırdı ama ümitli değilim dedi. Kanama alanı başlamış çok yoğun bir adet kanaması gibi kanamayla düşecek dedi. Gerçi bastan beri hiç kanamam olmadığı için de rahat hissediyordum. Sebebini sordum. Tek sebebi kromozom bozukluğu dedi. Senin yaptığın bir şeyle ya da başka bişeyle ilgisi yok, doğsa da down sendromu gibi sağlıksız bir durum olacaktı onu da istemeyiz dedi. Ilaclarina şalı gününe kadar devam et dedi.
Benim 2. tüp bebek deneme hikayem de bu şekilde bitiyor anlayacağınız.
Ağlamadan duramıyorum malesef. Bu saatten sonra toparlanmaya çalışacağım, en kısa zamanda tatile giderim:) Hepinizi öpüyorum, gebelerin sağlıkla kucağına almalarını, sonuç bekleyen kardeşlerimin de pozitif sonucu görüp sağlıklı gebelik geçirmelerini dilerim. Belki bir sonraki denemede başka bir konu başlığında buluşuruz 💕😘
Çok çok üzgünüm 😔 dilerim yeniden ayağa kalkacak gücü biran önce toparlarsiniz. Pes etmeyin nasip olmayacak olsaydı hayalini bile kurdurmazdi Rabbim,buna çok inanırım 🏵

Kızlar hamileyim sanırım.transfer sonrası 5. Günüm sabah kan testi 25 çıktı. Düşük önleyici iğneye başlıcam😪
Bu iğne kan sulandırıcı iğne gibi ucu ince mi? Kalçadan yapılacak dedi doktor, eşim yapabilir mi?
Çok erken ögrenmissiniz, degerleriniz saglikli bir sekilde artar insallah. Kalcadan olan igneyi hemsirenin vurması gerekiyor. Sağlık ocagı ve saglik kabinlerinde yaptirabilirsiniz. Yakininizda saglik kabini varsa eve cagirip 35 lira gibi bir ücret karsiliginda yaptirabiliyorsunuz. Yakinlarda olup olmadigini kontrol etmek icin Googleden bakabilirsiniz.

Galiba erkenden kan vermeyen @Hediye_ömer ikimiz kaldık 🙈 Sabırsızlanıyorum inşallah tutunmuşlardır 🙏😊
Hahahah bn dayanamayıp az önce kan verdim 😬🤲😅ilkinde bile daha sabirliyim sanki bunda dayanamadım inşallah hayırlı bı sonuc çıkar çıkmazda rabbim böyle uygun görmüş diyip yolumuza saunlik tek çocukla devam ederiz iki 3 yıl sonra tekrar tüp bebek için baştan başlarız artık rabbim hepimiziz gönlüne göre versin inşallah hepimiz burdan mutlu ayrılalım hakkımızda hayırlısı olsun ❤️🌼🥰🤲🤲🤲

Hahahah bn dayanamayıp az önce kan verdim 😬🤲😅ilkinde bile daha sabirliyim sanki bunda dayanamadım inşallah hayırlı bı sonuc çıkar çıkmazda rabbim böyle uygun görmüş diyip yolumuza saunlik tek çocukla devam ederiz iki 3 yıl sonra tekrar tüp bebek için baştan başlarız artık rabbim hepimiziz gönlüne göre versin inşallah hepimiz burdan mutlu ayrılalım hakkımızda hayırlısı olsun ❤️🌼🥰🤲🤲🤲
Gerçekten mii bende yoldayim vermeye gidiyorum yuregim agzimda 🙊🙈🙏İnşallah hayırlı sonuçlar aliriz 🙏 Rabbim olmayan herkse nasip etsin 🙏🙏🙏🙏

Gerçekten mii bende yoldayim vermeye gidiyorum yuregim agzimda 🙊🙈🙏İnşallah hayırlı sonuçlar aliriz 🙏 Rabbim olmayan herkse nasip etsin 🙏🙏🙏🙏
Aminnn cnim ayyy şuan çok duygulandım rabbim nasip etsin sanada bu gruptaki bu kızlarada rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah 🥰🤲❤️🌼🤲🤲🤲

Ya hadi güzel sonuclarinizi görürüz. İnşallah sağlıkla bebisler size tutunuyordur. Heyecanlı bekleyisssss

Hayırlısı olsun peşpeşe güzel haberler vereceksiniz msgl0 msgl0 ile birlikte 🥰😍

Back
X