- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
- #6.901
Kaçtan kaça kaç günde bu değer oldu?Şimdi çıkmış 107.04 çıkmış çok yüksek değilmi3 katından fazla artmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçtan kaça kaç günde bu değer oldu?Şimdi çıkmış 107.04 çıkmış çok yüksek değilmi3 katından fazla artmış
Bende 6+5 im bugün sadece zencefil çayı ile çözüm buldum bulantı başladığı anda iki yudum içiyorum çok şükür ki geçiriyor en azından yemek yiyebiliyorum. İnternetten de araştırdım ve hamile olan arkadaşlarım da kullanmışlar bende faydasını gördümArkadaşlar yarın gebeliğin 7.haftasina gireceğim insallah. Ama çok fazla mide yanması ve bulantı yaşıyorum bisey yiyip içemiyorum benim durumumda olan var minasıl geçer acaba
6. Gün 30:51 8 gün yani bugün 107Kaçtan kaça kaç günde bu değer oldu?
Bence çok güzel artmış. Aksilik olduğunu sanmıyorum. Tekrar tebrik ederim6. Gün 30:51 8 gün yani bugün 107
Çok teşekkür ederim embriyolog arkadaşımız var onu aradık oda güzel olduğunu söyledi içim rahatladı birazBence çok güzel artmış. Aksilik olduğunu sanmıyorum. Tekrar tebrik ederim![]()
Benimde 10 dk kaldı çıkmasına 1 saate çıkıyor habire bakıyorum ama çıkmadı dahaKatlar Allah 'in izniyle
En geç 1 saate çıkar canım garanti olsun diye öyle söylüyorlar
TebriklerBugün transferin 18. Gün 134.5 çıktı sabah değer düşük ama 2 kata devam ediyor![]()
10 dk kaldı canm bekliyorumSizin sonucunuz çıktı mı? İnşallah güzel bi şekilde artmıştır
Hadi inşallah güzel haberlerle10 dk kaldı canm bekliyorum![]()
Ayy canım tebrik ederimŞimdi çıkmış 107.04 çıkmış çok yüksek değilmi3 katından fazla artmış
Çok teşekkür ederim darısı bütün arkadaşlarıma olsun inşallahAyy canım tebrik ederimen az iki katı artması lazım o yüzden harika artışolmuş çok güzel
![]()
Tebrik ederimBugün transferin 18. Gün 134.5 çıktı sabah değer düşük ama 2 kata devam ediyor![]()
Benimde 10 dk kaldı çıkmasına 1 saate çıkıyor habire bakıyorum ama çıkmadı daha
Değerlerimiz yakın baya, bel ağrınız oldu mu hiç ya da oluyor muÇok teşekkür ederim darısı bütün arkadaşlarıma olsun inşallah![]()
Çok iyi diyor katlanmasına.Ama değer de düşük tabi dedi yarın bir daha yapıp randevu verecekmişTebrikler. Katlansın yeter. Doktorunuz ne diyor?
Tebrik ederimsizin ki son anda kalmaya karar vermiş anlaşılan aferim ona❤
![]()
Biraz oluyo çok şiddetli değil. İğnede yapıyo bence pruluton oluyorum 3 güne bir iğne olduğum günler daha çok ağrıyo eşim ovunca azalıyo ağrısıDeğerlerimiz yakın baya, bel ağrınız oldu mu hiç ya da oluyor mu![]()
seninde güzel haberlerini alcaz inş ben inanıyorumBende testi ozel bir hastanede vermeyi düşünüyorum . Bizim burada ki acil de çok acil olmadıkça beta hcg bakmıyorlar bende başka doktora sonuç göndereceğim dedim öyle baktılar. Sürekli bakilmadigi için laboratuvara güvenemiyorum bence benim değerim bundan daha yüksek. Carsamba özel bir hastane de verecegim Allah'in izniyle❤
Benim de ilk öyleydi sonra 6. Güne 2 tane daha gelişiyor çok iyi ilerliyorlar diyip 6. Günde 2 tane daha dondurdular belki sizde de öyle olurMaalesef beş yumurta toplandı biri döllendi. Donmuş olsa bir umut derdim de işte olmayınca olmuyor demek ki, nasip değilmiş