• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Arkadaşlar yarın gebeliğin 7.haftasina gireceğim insallah. Ama çok fazla mide yanması ve bulantı yaşıyorum bisey yiyip içemiyorum benim durumumda olan var mi😔😔😔 nasıl geçer acaba
Bende 6+5 im bugün sadece zencefil çayı ile çözüm buldum bulantı başladığı anda iki yudum içiyorum çok şükür ki geçiriyor en azından yemek yiyebiliyorum. İnternetten de araştırdım ve hamile olan arkadaşlarım da kullanmışlar bende faydasını gördüm

Bende testi ozel bir hastanede vermeyi düşünüyorum . Bizim burada ki acil de çok acil olmadıkça beta hcg bakmıyorlar bende başka doktora sonuç göndereceğim dedim öyle baktılar. Sürekli bakilmadigi için laboratuvara güvenemiyorum bence benim değerim bundan daha yüksek. Carsamba özel bir hastane de verecegim Allah'in izniyle 🤗

Bende testi ozel bir hastanede vermeyi düşünüyorum . Bizim burada ki acil de çok acil olmadıkça beta hcg bakmıyorlar bende başka doktora sonuç göndereceğim dedim öyle baktılar. Sürekli bakilmadigi için laboratuvara güvenemiyorum bence benim değerim bundan daha yüksek. Carsamba özel bir hastane de verecegim Allah'in izniyle 🤗
seninde güzel haberlerini alcaz inş ben inanıyorum 😍

Back
X