• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Doktordan şöyle emin olamıyorum, ne kalitesi ne de diğer detaylarla ilgili tek kelime etmedi, kaliteli demek dışında. Burada bakıyorum kaç hücreli olduğundan kaçıncı sınıf kaliteye kadar biliyor herkes. Rahmimde zararsız bir myom olduğunu söylemişti, bazı doktorlar onun bile etkileyebileceğini yazıyor, bilemiyorum; ama aynı doktorla asla istemiyorum
İçinize sinmiyorsa boşverin. Bazı şeyleri insanlar kendilerine bile açıklayamıyor ama ters gittiğinin gayet farkında olabiliyor. Benim doktorum da bana ne kaç hücreli olduğunu ne kalitesini söyledi.
Süper en iyi kalite dedi sadece.

Benim de ilk öyleydi sonra 6. Güne 2 tane daha gelişiyor çok iyi ilerliyorlar diyip 6. Günde 2 tane daha dondurdular belki sizde de öyle olur
İnanın ben süreçle ilgili bir tane transfer edeceğiz cümlesinden başka bir şey duymadım, diğerlerinin ne olduğu hakkında bile fikrim yok 🤷‍♀️ Bu kaliteliydi, 3.gün embriyosu dediler ve yaptılar. İlk denememde anladığım şu ki, çok araştırılıp öyle gidilmeli. Her sorunuza hatta gerektiğinde hasta sormadan detaylı bilgilendirme yapacak doktor önemli; ben şahsen o detayları hiç öğrenemedim.

Beklenen adet tarihinde Beta HCG 100 mıu/ml den çok daha yüksekse veya iki günde 2 katından daha fazla artış varsa ikiz gebelik ihtimali düşünülebilir. İkiz gebelik olup olmadığı esas ultrasonla belli olur...
2 embriyo transferimiz olmuştu inşallah ikisi de tutunmuştur 😍

Maşallah 🙏 bende tek embriyo. Bölünmüş olabilir mi acaba yaa🤔 haydaaa yeni anksiyetem hoş geldin 😄
Bence fazla takılmamak gerekir kuzenimizden bahsetmiştim daha önce 8. Gün 57 çıktı kan sonucu ikiz gebelikti ama 😀 keseyi sonrasında da kalp atışını görünce rahat bi nefes alırız sanırım 😍

Evet ben şuan iki büklümüm. Bacağım, belim, popom alt tarafım felç. Kasığım da ağrımaya başladı valla korkuyorum wcye girmeye kırmızı bişi görcem diye🥺
Beta değeri yükseldikçe oluyor sanırım 🙈 şuan bacaklarım inanılmaz derece de agriyo bu şekilde hiç olmamıştı 😐

Back
X