• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ilaclara devammı edıyosun canım ınş degıldır ılacları bırakınca degerın duser belkı onlar desteklıyo benım kanamam basladı bugun senınde donmusun var canım bendede o yok sıfırdan olacak hersey
İlaçlara devam ediyorum. Doktorum bırakmamı istemiyor şimdilik. Bakalım cuma günü ne söyleyecek. Bekliyoruz Allah hayırlısını nasip etsin🙏🏻

Merhaba kızlar, cumartesi günü 2 adet 5. gün embriyosu taze olarak transfer edildi. Bu ikinci denemem. Bir önceki denememde ağrı batma falan oluyodu ama bu sefer tık yok😁 İlk denemem kimyasal olmu maalesef. Sizlerde nasıl belirtiler oldu?

Squid Squid E Evrendedust benim doktorum da eşin aşılansın, sen üç ay bitince ol dedi. Ama ben evden çalışıyorum, eşim de hep evde, riskli yerlere gitmiyorum belki de onun için.
Doktorunuz en iyisini bilir tabii, yaklaşımlar çok farklı bu aşı konusuyla ilgili. Dışarı Çıkmıyorsanız, acelesi yok🤗 yabancı kaynakları da bi tarayabilirsiniz. Benim içim öyle de rahat etti🌺

Doktorunuz en iyisini bilir tabii, yaklaşımlar çok farklı bu aşı konusuyla ilgili. Dışarı Çıkmıyorsanız, acelesi yok🤗 yabancı kaynakları da bi tarayabilirsiniz. Benim içim öyle de rahat etti🌺
Sanırım dışarı ciksnlarda risk fayda analizi yapıyorlar, bende gerek kalmadı. Çok teşekkürler canım 🙏

Merhaba kızlar, cumartesi günü 2 adet 5. gün embriyosu taze olarak transfer edildi. Bu ikinci denemem. Bir önceki denememde ağrı batma falan oluyodu ama bu sefer tık yok😁 İlk denemem kimyasal olmu maalesef. Sizlerde nasıl belirtiler oldu?
Merhaba, hayırlısı olsun. Bende kasıkta bi his vardı, sonra lekelenme oldu. Sonra progestan iğneye başladık ve artık ne belirti ararsanız var. Ali Rıza bey gibi kaldım 😒

Teşekkür ederim ☺ ağrılarım dün akşam ki gibi baskin değil iple çarşamba gününü çekiyorum şuan meraktan heyecandan 😍🌸 bacak ağrısı hep adet belirtisi yazmışlar hic erken gebelik belirtilerinde bacak ağrısı yok 😕 Sen nasılsın 💕
Ben aşırı bir şekilde adetten önceki bacak ağrısını yaşadım. Hatta dedim büyüyorum herhalde bu ne ağrı 😂

Merhaba, hayırlısı olsun. Bende kasıkta bi his vardı, sonra lekelenme oldu. Sonra progestan iğneye başladık ve artık ne belirti ararsanız var. Ali Rıza bey gibi kaldım 😒
Merhaba, çok güldüm mesaja😁 Geçen sefer bende de çok batma ve ağrı vardı sonra kimyasal oldu. Bu sefer çok normalim hatta aşırı normalim, kıllanıyorum😒 kaçıncı günün senin? Belki lekelenme yerleşme belirtisidir🙏🏼

Merhaba, çok güldüm mesaja😁 Geçen sefer bende de çok batma ve ağrı vardı sonra kimyasal oldu. Bu sefer çok normalim hatta aşırı normalim, kıllanıyorum😒 kaçıncı günün senin? Belki lekelenme yerleşme belirtisidir🙏🏼
Test pozitif çıktı 5.günde.bi hafta oldu şimdi tam transfer olalı. Belirti olmaması bebek yok anlamına asla gelmiyormuş, o yüzden bence tadını çıkarın 🤗

Bir de bizim bu dönemde kan sulandırıcı kullanıyor olmamız koronaya yakalanma riskimizi minimuma indiriyormuş. Kan vücutta hızlı bir şekilde dolaştığı için (ya da bunun gibi bir şeydi) virüs kapsak bile vücut onu çok hızlı bir şekilde akcigerlere yapışmasına fırsat vermeden dışarı atıyormuş. Koronaya yakalanan çoğu kişiye (ilaç korona yuzunden piyasada az sayıda olduğundan özellikle kritik hasta olarak kabul edilenlere ) kan sulandırıcı ignenin yapilmasinin nedeni de buymuş hatta. Ben de eşimin yalancısıyım (sağlıkçı kendisi) 😊

Bir de bizim bu dönemde kan sulandırıcı kullanıyor olmamız koronaya yakalanma riskimizi minimuma indiriyormuş. Kan vücutta hızlı bir şekilde dolaştığı için (ya da bunun gibi bir şeydi) virüs kapsak bile vücut onu çok hızlı bir şekilde akcigerlere yapışmasına fırsatı vermeden dışarı atıyormuş. Koronaya yakalanan çoğu kişiye (ilaç korona yuzunden piyasada az sayıda olduğundan özellikle kritik hasta olarak kabul edilenlere ) kan sulandırıcı ignenin yapilmasinin nedeni de buymuş hatta. Ben de eşimin yalancısıyım (sağlıkçı kendisi) 😊
Ay ne güzel, eşiniz size güzel güzel bilgiler veriyordur. İğne de yapıyordur 🤗

Öğretmen arkadaşlarım aşı tanımlamaları yapılmış, aşı olacak mısınız? Doktorunuz ne diyor?
Doktorum transfer sürecinde kesinlikle önermedi aşı olmak istiyorsan transferi 3 ay erteleyelim dedi tabiki yaptırmadım. 😅
3 ay dolunca sorucam ama izin vereceğini sanmıyorum emzirenlere de önermiyor.

Back
X