- 18 Kasım 2020
- 2.704
- 3.278
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
- #7.261
Olabilir kuzum, o da olabilir.progestan da olabilir, kullandım kullanalı göbek önde gidiyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir kuzum, o da olabilir.progestan da olabilir, kullandım kullanalı göbek önde gidiyor...
İlaçlara devam ediyorum. Doktorum bırakmamı istemiyor şimdilik. Bakalım cuma günü ne söyleyecek. Bekliyoruz Allah hayırlısını nasip etsinIlaclara devammı edıyosun canım ınş degıldır ılacları bırakınca degerın duser belkı onlar desteklıyo benım kanamam basladı bugun senınde donmusun var canım bendede o yok sıfırdan olacak hersey
Bana da aşı çıkmış canım ama ben yaptırmayacağım. Yeni transfer oldum. Doktorum ilk üç ay sonrası olabilirsin dedi.Öğretmen arkadaşlarım aşı tanımlamaları yapılmış, aşı olacak mısınız? Doktorunuz ne diyor?
Aşı oldum, doktor kesinlikle yan etkisi olmayacağını 36262 kez falan söyledi çünkü sürekli sordumÖğretmen arkadaşlarım aşı tanımlamaları yapılmış, aşı olacak mısınız? Doktorunuz ne diyor?
Doktorunuz en iyisini bilir tabii, yaklaşımlar çok farklı bu aşı konusuyla ilgili. Dışarı Çıkmıyorsanız, acelesi yokSquid E Evrendedust benim doktorum da eşin aşılansın, sen üç ay bitince ol dedi. Ama ben evden çalışıyorum, eşim de hep evde, riskli yerlere gitmiyorum belki de onun için.
Sanırım dışarı ciksnlarda risk fayda analizi yapıyorlar, bende gerek kalmadı. Çok teşekkürler canımDoktorunuz en iyisini bilir tabii, yaklaşımlar çok farklı bu aşı konusuyla ilgili. Dışarı Çıkmıyorsanız, acelesi yokyabancı kaynakları da bi tarayabilirsiniz. Benim içim öyle de rahat etti
![]()
Bu arada biontech ikinci dozda hafif ateşlendim ve kafamı kaldıramadım. Aklınızda bulunsunSanırım dışarı ciksnlarda risk fayda analizi yapıyorlar, bende gerek kalmadı. Çok teşekkürler canım![]()
Merhaba, hayırlısı olsun. Bende kasıkta bi his vardı, sonra lekelenme oldu. Sonra progestan iğneye başladık ve artık ne belirti ararsanız var. Ali Rıza bey gibi kaldımMerhaba kızlar, cumartesi günü 2 adet 5. gün embriyosu taze olarak transfer edildi. Bu ikinci denemem. Bir önceki denememde ağrı batma falan oluyodu ama bu sefer tık yokİlk denemem kimyasal olmu maalesef. Sizlerde nasıl belirtiler oldu?
Ben aşırı bir şekilde adetten önceki bacak ağrısını yaşadım. Hatta dedim büyüyorum herhalde bu ne ağrıTeşekkür ederim ☺ ağrılarım dün akşam ki gibi baskin değil iple çarşamba gününü çekiyorum şuan meraktan heyecandanbacak ağrısı hep adet belirtisi yazmışlar hic erken gebelik belirtilerinde bacak ağrısı yok
Sen nasılsın
![]()
Merhaba, çok güldüm mesajaMerhaba, hayırlısı olsun. Bende kasıkta bi his vardı, sonra lekelenme oldu. Sonra progestan iğneye başladık ve artık ne belirti ararsanız var. Ali Rıza bey gibi kaldım![]()
Test pozitif çıktı 5.günde.bi hafta oldu şimdi tam transfer olalı. Belirti olmaması bebek yok anlamına asla gelmiyormuş, o yüzden bence tadını çıkarınMerhaba, çok güldüm mesajaGeçen sefer bende de çok batma ve ağrı vardı sonra kimyasal oldu. Bu sefer çok normalim hatta aşırı normalim, kıllanıyorum
kaçıncı günün senin? Belki lekelenme yerleşme belirtisidir
![]()
Bir de bizim bu dönemde kan sulandırıcı kullanıyor olmamız koronaya yakalanma riskimizi minimuma indiriyormuş. Kan vücutta hızlı bir şekilde dolaştığı için (ya da bunun gibi bir şeydi) virüs kapsak bile vücut onu çok hızlı bir şekilde akcigerlere yapışmasına fırsat vermeden dışarı atıyormuş. Koronaya yakalanan çoğu kişiye (ilaç korona yuzunden piyasada az sayıda olduğundan özellikle kritik hasta olarak kabul edilenlere ) kan sulandırıcı ignenin yapilmasinin nedeni de buymuş hatta. Ben de eşimin yalancısıyım (sağlıkçı kendisi)Doktorunuz en iyisini bilir tabii, yaklaşımlar çok farklı bu aşı konusuyla ilgili. Dışarı Çıkmıyorsanız, acelesi yokyabancı kaynakları da bi tarayabilirsiniz. Benim içim öyle de rahat etti
![]()
Gözün aydın çok sevindim, inşallah sağlıklaKızlarrr tekrar test verdim bugün . 745 cıktı sonuç, çok iyi dedi artışa doktor. 2 gün sonra kese görünme ihtimali var dua edin ❣❣
Ay ne güzel, eşiniz size güzel güzel bilgiler veriyordur. İğne de yapıyordurBir de bizim bu dönemde kan sulandırıcı kullanıyor olmamız koronaya yakalanma riskimizi minimuma indiriyormuş. Kan vücutta hızlı bir şekilde dolaştığı için (ya da bunun gibi bir şeydi) virüs kapsak bile vücut onu çok hızlı bir şekilde akcigerlere yapışmasına fırsatı vermeden dışarı atıyormuş. Koronaya yakalanan çoğu kişiye (ilaç korona yuzunden piyasada az sayıda olduğundan özellikle kritik hasta olarak kabul edilenlere ) kan sulandırıcı ignenin yapilmasinin nedeni de buymuş hatta. Ben de eşimin yalancısıyım (sağlıkçı kendisi)![]()
Doktorum transfer sürecinde kesinlikle önermedi aşı olmak istiyorsan transferi 3 ay erteleyelim dedi tabiki yaptırmadım.Öğretmen arkadaşlarım aşı tanımlamaları yapılmış, aşı olacak mısınız? Doktorunuz ne diyor?
Evet, o yapıyorAy ne güzel, eşiniz size güzel güzel bilgiler veriyordur. İğne de yapıyordur![]()