• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Rabbim evlatlarını sana bağışlasın canım sana tavsiyem bol bol dinlen yat uyu çünkü bu günleri çok ariycaksin benim yengemin de ucuzu var şuan kafayı yemek uzere çok zor bakmak diyor hamileliğinin son 3 ayını hep yatarak geçirdi yanlış hatırlamıyorsam 33 haftada doğdular biraz kuvezde kaldılar şuan okadar tatlılar ki biri tek diger ikisi tek yumurta ikizi üçüde kız biz sevmelere doyamiyorum lakin perdenin arkasını o yaşıyor şu an artık yetisemeyince 6 aylığına annesine gitti tavsiyem bol bol dinlen uyu uykuya hasret kaliyorsun çünkü senin adına çok sevindim rabbim ucunude sağlıklı kucağına almayı nasip etsin Allah'ın çok büyük bir nimeti herkese nasip olmaz ❤️❤️❤️
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Baya zorlu bir süreç bekliyor benide rabbim sabrını bol versin inşallah 🙏😍

Bence farketmiyor hiç bende aynı adet olacakmışım gibi hissettim. İnşallah pozitif alırsın sende sevindirirsin bizi 😍 bende iyiyim geziyorum kendimi çok yormadan 😃
Proluton ignenin recetesini okudum bacaklar da şiddetli ağrı yazıyor . Ya vallahi söyledim yine söylüyorum agrimasin da değilim yeter ki adet olacağım için agrimasin 🤗🙏🏻 Değerim yükselsin inşallah 🙏🏻🤗

Dayanamadim gittim kan verdim bugun <5 cikti 😩 sizce nasil doktorum gunumu bekle dedi simdi yorum yapamadigini soyledi henuz catlatma ignelerim olmadim yarin basliycam Ayh stress oldum 😩 31 mayis transferim gerceklesmisdi

Dayanamadim gittim kan verdim bugun <5 cikti 😩 sizce nasil doktorum gunumu bekle dedi simdi yorum yapamadigini soyledi henuz catlatma ignelerim olmadim yarin basliycam Ayh stress oldum 😩 31 mayis transferim gerceklesmisdi
En iyisi gününüzü bekleyin kendinizi herşeye hazırlayarak 🤗 inşallah pozitif sonuç alırsınız

Back
X