• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Peki mesela tranferden sonra ne zaman başlado akinti yada daha net olma durumu ne zamandi hatirliyormusun canim benim.suan 10. Gunum
Valla elle tutulur genel anlamda bel agrim var ve goguslerimde sızı falan hafifte karnimda dolgunluk ve kasiklar iste 🥰🥰
Yani şu an emin olamadım ama keseden sonra arttı galiba. Öncesinde daha azdı. Aslında 10.gun ise kan versen çıkar. Ben 9.gun vermiştim ama 5.gun embriyosu

Yani şu an emin olamadım ama keseden sonra arttı galiba. Öncesinde daha azdı. Aslında 10.gun ise kan versen çıkar. Ben 9.gun vermiştim ama 5.gun embriyosu
ya benımde 5. gun embrıyosua esıme soz verdım oda totem tutmus hey allahım bana kalsa 30 kere vermıstım kan tahlılı ama ıste soz verınce :) ya benım net bır sekılde belım agrıyor kasıklarımda dolgunluk nblm goguslerımde cok hafıf sızım var suan ıcın valla bakaım son 2 gun am asu 2 gun yemın ederım tam bır ölum :D

Kızlar doktordan geldim benim de transferim adetin 21. günü 15 Haziran salı yani tam bir hafta sonra olacakmış. Rahim kalınlığım 8mm çıktı bugün . Estrofeme devam edeceğim ayrıca persembe günü Protestan fitil, göbekten prolutex iğneye başlayacağım ama hemşireler kendin yapamazsın hastaneye veya sağlık ocağına gitmen gerek dediler . Siz ne yapıyorsunuz kendisi yapan var mı ? Bi de Protestan hap şeklinde okudum da ağızdan alınır diyor eczacıya sordum fitil vermişti doktor dedim o ilaç bu başka bu adda bir ilaç yok dedi . Biz normalde ağızdan alınan ilacı fitil olarak mi kullanıyoruz yani saçma geldi biraz 😁

10. gün bugün hayali çizgi denilen çizgiden vardı
Canim catlatma ignesi yaptinmi? Benimde degerim <5, 7ci gündü doktorum erken test yaptigimi soyledi 15 Haziran test gunumu beklemem gerektigini soyledi bu ikinci denemem baskada embory kalmadi.. Bugun catlatma ignesi oldum, senin test gunun ne zaman?

Kızlar doktordan geldim benim de transferim adetin 21. günü 15 Haziran salı yani tam bir hafta sonra olacakmış. Rahim kalınlığım 8mm çıktı bugün . Estrofeme devam edeceğim ayrıca persembe günü Protestan fitil, göbekten prolutex iğneye başlayacağım ama hemşireler kendin yapamazsın hastaneye veya sağlık ocağına gitmen gerek dediler . Siz ne yapıyorsunuz kendisi yapan var mı ? Bi de Protestan hap şeklinde okudum da ağızdan alınır diyor eczacıya sordum fitil vermişti doktor dedim o ilaç bu başka bu adda bir ilaç yok dedi . Biz normalde ağızdan alınan ilacı fitil olarak mi kullanıyoruz yani saçma geldi biraz 😁
Cnim progestan hem ağızdan hemde vajinaldan alınıyor ağızdan alınınca baş dönmesi yapabiliyormus bn alttan alıyorum proutex igneyide göbekten kayınvalidem yapiyo bna kendin de yapabilirsin aslında ama hiç deneyimin yoksa başkası vursun ama sağlık ocaklarına kadar bunun için gitmene gerek yok cnim hayirli haberlerini alırız inşallah burda 🤲❤️

Bize de bilgi verin 😁

Sordum, homurdandi valla 😅 kac yil bekledin bi gün daha bekle diye 🤣 9.gün yap en erken dedi o da 5.gun embriyosu. Kendisi kadin dogumda hemsire bu arada. Doktorun dediği gün yapcam yani. Kafan da karismaz ideal olur diyo. Bi gün erkene alamadim öf ya 😅
Yine de insallah guzel haberler getiririz birbirimize de sonra bu yazdiklarimiza güleriz 🤣😂🤗
Merhabalar tedaviniz hayirli olsun. O hap bize fitil olarak verilen ilacla ayni diye biliyorum 🤣 okudum cunku prospektusunde kullanim seklinde hap diyor ama hemsire bana kesinlikle fitil diye acikladi eve gidince size foto atabilirim üstünde el yazisi var 😅

Back
X