- 30 Mart 2021
- 327
- 496
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
- #7.461
Transfer sonrası 7. GünDaha çok yeni demekki kaçıncı gününüzde bu değer ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer sonrası 7. GünDaha çok yeni demekki kaçıncı gününüzde bu değer ?
İnşallahHakkında hayırlısı olsun canım inşallah yarın güzel haberler verirsin.
Benimde 6.gün bugün inşallah sağlıklı bi şekilde devam ederTransfer sonrası 7. Gün
KIZIMA gebeyken de çok oluyordu. İlacı kesince de oldu hele son haftalarda su gibiydiGunaydiiinn ne kadar güzel enerjiniz varr🏵❤ pozitif çok güzel bi sonuç alın inşallah
Bende de çok akıntı var fitil kullanıyorum o mu yapıyor hamilelik mi bilmiyorum.
Yani şu an emin olamadım ama keseden sonra arttı galiba. Öncesinde daha azdı. Aslında 10.gun ise kan versen çıkar. Ben 9.gun vermiştim ama 5.gun embriyosuPeki mesela tranferden sonra ne zaman başlado akinti yada daha net olma durumu ne zamandi hatirliyormusun canim benim.suan 10. Gunum
Valla elle tutulur genel anlamda bel agrim var ve goguslerimde sızı falan hafifte karnimda dolgunluk ve kasiklar iste![]()
O değeri 7. Gün de aldim yarın test günüm artıkBenimde 6.gün bugün inşallah sağlıklı bi şekilde devam eder![]()
ya benımde 5. gun embrıyosua esıme soz verdım oda totem tutmus hey allahım bana kalsa 30 kere vermıstım kan tahlılı ama ıste soz verınce :) ya benım net bır sekılde belım agrıyor kasıklarımda dolgunluk nblm goguslerımde cok hafıf sızım var suan ıcın valla bakaım son 2 gun am asu 2 gun yemın ederım tam bır ölumYani şu an emin olamadım ama keseden sonra arttı galiba. Öncesinde daha azdı. Aslında 10.gun ise kan versen çıkar. Ben 9.gun vermiştim ama 5.gun embriyosu
bugün kaçıncı gün canımKızlarr erken gebelik testi yaptım kocaman bir tek cizgiyle bakışıp duruyoruzBakalım yarın neler olacak
![]()
ben oksapar vuruyorum etimi sıkıştırıp iğneyi patırıyorum ve yavaş yavaş sıkıyorum böyle dene sorun olmuyo hem az acıyo hemde daha hiç morarmadıKizlar bu kan sulandırıcı mosmor yapıyo ya nasıl olacak böyleenox adı
1bugün kaçıncı gün canım
10. gün bugün hayali çizgi denilen çizgiden vardıbugün kaçıncı gün canım
Canim catlatma ignesi yaptinmi? Benimde degerim <5, 7ci gündü doktorum erken test yaptigimi soyledi 15 Haziran test gunumu beklemem gerektigini soyledi bu ikinci denemem baskada embory kalmadi.. Bugun catlatma ignesi oldum, senin test gunun ne zaman?10. gün bugün hayali çizgi denilen çizgiden vardı
hakkında hayırlı olsun canım hayırlısını dile inşallah alırsın pozitif haberini10. gün bugün hayali çizgi denilen çizgiden vardı
Kan verdikten sonra otele gelince bende test yaptım ikinci çizgi silikti10. gün bugün hayali çizgi denilen çizgiden vardı
Cnim progestan hem ağızdan hemde vajinaldan alınıyor ağızdan alınınca baş dönmesi yapabiliyormus bn alttan alıyorum proutex igneyide göbekten kayınvalidem yapiyo bna kendin de yapabilirsin aslında ama hiç deneyimin yoksa başkası vursun ama sağlık ocaklarına kadar bunun için gitmene gerek yok cnim hayirli haberlerini alırız inşallah burdaKızlar doktordan geldim benim de transferim adetin 21. günü 15 Haziran salı yani tam bir hafta sonra olacakmış. Rahim kalınlığım 8mm çıktı bugün . Estrofeme devam edeceğim ayrıca persembe günü Protestan fitil, göbekten prolutex iğneye başlayacağım ama hemşireler kendin yapamazsın hastaneye veya sağlık ocağına gitmen gerek dediler . Siz ne yapıyorsunuz kendisi yapan var mı ? Bi de Protestan hap şeklinde okudum da ağızdan alınır diyor eczacıya sordum fitil vermişti doktor dedim o ilaç bu başka bu adda bir ilaç yok dedi . Biz normalde ağızdan alınan ilacı fitil olarak mi kullanıyoruz yani saçma geldi biraz![]()
Bize de bilgi verin![]()
Merhabalar tedaviniz hayirli olsun. O hap bize fitil olarak verilen ilacla ayni diye biliyorumKızlar doktordan geldim benim de transferim adetin 21. günü 15 Haziran salı yani tam bir hafta sonra olacakmış. Rahim kalınlığım 8mm çıktı bugün . Estrofeme devam edeceğim ayrıca persembe günü Protestan fitil, göbekten prolutex iğneye başlayacağım ama hemşireler kendin yapamazsın hastaneye veya sağlık ocağına gitmen gerek dediler . Siz ne yapıyorsunuz kendisi yapan var mı ? Bi de Protestan hap şeklinde okudum da ağızdan alınır diyor eczacıya sordum fitil vermişti doktor dedim o ilaç bu başka bu adda bir ilaç yok dedi . Biz normalde ağızdan alınan ilacı fitil olarak mi kullanıyoruz yani saçma geldi biraz![]()
Kuzumm teşekkür ederim sorduğun için iyiyim şimdi dinlendiriyolar