• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar doktordan geldim benim de transferim adetin 21. günü 15 Haziran salı yani tam bir hafta sonra olacakmış. Rahim kalınlığım 8mm çıktı bugün . Estrofeme devam edeceğim ayrıca persembe günü Protestan fitil, göbekten prolutex iğneye başlayacağım ama hemşireler kendin yapamazsın hastaneye veya sağlık ocağına gitmen gerek dediler . Siz ne yapıyorsunuz kendisi yapan var mı ? Bi de Protestan hap şeklinde okudum da ağızdan alınır diyor eczacıya sordum fitil vermişti doktor dedim o ilaç bu başka bu adda bir ilaç yok dedi . Biz normalde ağızdan alınan ilacı fitil olarak mi kullanıyoruz yani saçma geldi biraz 😁
Ek tavsiye bilgi: belki size bilgisi verilmemistir diye soylemek istedim. O fitili vajinadan gecirmeden önce elleri guzel guzel yikiyoruz. Sonra hapi ve parmagi islatip ittiriyoruz. Daha kolay kayiyor ve ilerliyor 👍😊

Cnim progestan hem ağızdan hemde vajinaldan alınıyor ağızdan alınınca baş dönmesi yapabiliyormus bn alttan alıyorum proutex igneyide göbekten kayınvalidem yapiyo bna kendin de yapabilirsin aslında ama hiç deneyimin yoksa başkası vursun ama sağlık ocaklarına kadar bunun için gitmene gerek yok cnim hayirli haberlerini alırız inşallah burda 🤲❤️
Sağol canım hepimizin hayırlı haberleri olur inşallah . Doktor kendin yapabilirsin demişti ama hemşire kendin yapamazsın dedi o yüzden kafam karıştı 😬 galiba ilkinde giderim sağlık ocağına bi de oraya sorarım ilki oraya yaptırdıktan sonra karar veririm kendim yapıp yapamayacağıma

Merhaba kızlar az önce transfer edilen embriyoların 2aa ve 1aa olduğunu öğrendim yani durum hiç iyi değil. Sanırım bu sefer de tutmayacak, moralim aşırı bozuk😭🥺

Ek tavsiye bilgi: belki size bilgisi verilmemistir diye soylemek istedim. O fitili vajinadan gecirmeden önce elleri guzel guzel yikiyoruz. Sonra hapi ve parmagi islatip ittiriyoruz. Daha kolay kayiyor ve ilerliyor 👍😊
Çok teşekkürler aslında ayrıntılı soramamıştım nasıl kullanıldığını . Eczanede erkek eczacı vardı sordu biliyor musun kullanımı diyince evet dedim 🤣 hapı da ıslatmak gerekiyor demek ki bunu bilmiyordum prospektüsunde de yazmıyor sadece ağızdan alınır yazıyor

Sağol canım hepimizin hayırlı haberleri olur inşallah . Doktor kendin yapabilirsin demişti ama hemşire kendin yapamazsın dedi o yüzden kafam karıştı 😬 galiba ilkinde giderim sağlık ocağına bi de oraya sorarım ilki oraya yaptırdıktan sonra karar veririm kendim yapıp yapamayacağıma
Hayırlısı olsun canım simdiden inşallah bebişin sımsıkı tutunur 🥰❤️🌼🤲

Merhaba kızlar az önce transfer edilen embriyoların 2aa ve 1aa olduğunu öğrendim yani durum hiç iyi değil. Sanırım bu sefer de tutmayacak, moralim aşırı bozuk😭🥺
Hayırlı olsun lütfen moralinizi bozmayın . Dondurulmuş mu taze miydi transfer ? Güzel düşünün güzel enerjiler yollayın embriyolarınıza ihtimal düşük de olsa var ki transfer edilmiş şu an olmadı demek için çok erken 🙏🏻

Canım öyle düşünme morelini yüksek tut rabbim ol der oluverir herşey sen tevekkül et dua et bolca inşallah tutunur bebişin sana sımsıkı 🤲🤲🤲

Hayırlı olsun lütfen moralinizi bozmayın . Dondurulmuş mu taze miydi transfer ? Güzel düşünün güzel enerjiler yollayın embriyolarınıza ihtimal düşük de olsa var ki transfer edilmiş şu an olmadı demek için çok erken 🙏🏻
Çok teşekkür ederim, taze transfer. Güzel düşünmeye çalışıyorum ama duyduğumdan beri moralim yerlerde. Eşime de söylemedim o bari üzülmesin diye😔

Canım öyle düşünme morelini yüksek tut rabbim ol der oluverir herşey sen tevekkül et dua et bolca inşallah tutunur bebişin sana sımsıkı 🤲🤲🤲
Teşekkür ederim canım, bu ikinci deneme olunca doğal olarak daha çok üzülüyorum. Allah’ım bana da tüm bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah🙏🏼🙏🏼

Canim catlatma ignesi yaptinmi? Benimde degerim <5, 7ci gündü doktorum erken test yaptigimi soyledi 15 Haziran test gunumu beklemem gerektigini soyledi bu ikinci denemem baskada embory kalmadi.. Bugun catlatma ignesi oldum, senin test gunun ne zaman?
Catlatma iğnesi olmadim. 7. Gün degerim 5.75 ... Yarın test günüm hepimiz için hayırlısı olsun 🙏😊

İnşallah vakit geçse artık bizde öğrensek 😁
Test gününüz gelmeyince yapmayın sonrasi insana tam bir eziyet gibi yükseldi mi düştü mü ? Kafa hep dolu en güzeli olduğuna inanarak test gününü beklemek şimdiki aklim olsaydi oyle yapardim 😶 7. Gün gittiğim için pişman oldum ama vardır herşeyde bir hayır 🙏

Kızlar gebelik günlüğü gibi bir şey var ya, onu nasıl ekliyorsunuz
ya benımde 5. gun embrıyosua esıme soz verdım oda totem tutmus hey allahım bana kalsa 30 kere vermıstım kan tahlılı ama ıste soz verınce :) ya benım net bır sekılde belım agrıyor kasıklarımda dolgunluk nblm goguslerımde cok hafıf sızım var suan ıcın valla bakaım son 2 gun am asu 2 gun yemın ederım tam bır ölum :KK70:
Perşembe mi vereceksiniz? Transfer sonrası Kaçıncı gün olmuş oluyor?

Kızlar doktordan geldim benim de transferim adetin 21. günü 15 Haziran salı yani tam bir hafta sonra olacakmış. Rahim kalınlığım 8mm çıktı bugün . Estrofeme devam edeceğim ayrıca persembe günü Protestan fitil, göbekten prolutex iğneye başlayacağım ama hemşireler kendin yapamazsın hastaneye veya sağlık ocağına gitmen gerek dediler . Siz ne yapıyorsunuz kendisi yapan var mı ? Bi de Protestan hap şeklinde okudum da ağızdan alınır diyor eczacıya sordum fitil vermişti doktor dedim o ilaç bu başka bu adda bir ilaç yok dedi . Biz normalde ağızdan alınan ilacı fitil olarak mi kullanıyoruz yani saçma geldi biraz 😁
Hayırlı olsun🙏, ağızdan alınan progestanı fitil olarak kullanıyoruz. Doktorunuz fitil dediyse öyle kullanın bence. Ben o iğneyi popodan oluyorum ve bana sen ya da eşin yapamaz, acile git dediler. Öyle yapıyorum

Test gününüz gelmeyince yapmayın sonrasi insana tam bir eziyet gibi yükseldi mi düştü mü ? Kafa hep dolu en güzeli olduğuna inanarak test gününü beklemek şimdiki aklim olsaydi oyle yapardim 😶 7. Gün gittiğim için pişman oldum ama vardır herşeyde bir hayır 🙏
E 14 ünde test verince 2 gün sonra bir daha istemiyorlar mı artış nasıl diye?

Çok teşekkür ederim, taze transfer. Güzel düşünmeye çalışıyorum ama duyduğumdan beri moralim yerlerde. Eşime de söylemedim o bari üzülmesin diye😔
Şimdiden morelini bozma. Esoca38 Esoca38 'e doktoru, bir tane embryo transfer ederken kalitesi kötü olan başka bir embriyo daha (çöpe atmaya kıyamamışlar) transfer etmiş. Yani bir iyi kalite bir kötü kalite embriyo transferi yapılmasına rağmen ikisi de tuttu ve şuan üçüz bekliyor. 😊 bu arada toplamda kaç yumurtan vardı ve kaç adet kaldı?

Back
X