• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Haahah aynen bizde de valla. Eşim sürekli hesap kitap yapıyor daha ay başı kara kara düşünüyoruz valla. Doktoruma söyledim hocam imkanımız yok kalçadan olanıda vurulamıyorum lütfen iğneyi keselim dedim olmaz en etkilisi iğne dişinizi azcık daha sıkın dedi 🙄

Kaç hafta olana kadar iğne veriyorlar ?
Kimisi doğuma kadarmış benim 12. Haftaya kadar dedi doktor.

Bu foruma bi arkadaş daha önce gebeyken alttan baktırdığını ve düşük olduğunu söylemişti ondan baya kötü etkilendim. Çevremde hamile olan herkes aynı uyarıyı yaptı ben de riske atamam herkesin kendi bileceği şey🌺
Ben de riske atamam o zaman yaa

çok şükür canım sağlıkla ilerlesin inşallah🙏💐bu arada ben pozitifi alınca belirtiler durdu gibi hissediyorum 🙈 sen nasılsın
Amin canım, hepimizin ki inşallah 🙏🏻🐣Benim de arada bel ve karın ağrısı dışında hiçbir şeyim kalmadı...bugün test çıkana kadar öldüm öldüm dirildim.. daha ilaçlardan esas hamilelik belirtilerini hissedemiyoruz bence

FlyingHummingbird FlyingHummingbird @Hazel9 kızlar ben de bugün doktora gittim doktorum rahmime baktı "rahim çiçek gibi olmuş"dedi😂 8.8mm olmuş rahim 14 haziran pazartesi günü transfer günüm 💃🏻 yanlız bana çooook fazla ilaç verdi ama gittiğim hastane bana en başında biz çok ilaç veriyoruz demişti... şimdi size ilaçları sıralıyorum: estrofem, dekort, coraspin, omepa, oksapar, progestan fitil, duphaston, zitromax, proluton(kalçadan yapılan iğne) bir de transfer oncesi tekrar covid testi istedi onu da cumartesi yaptırıcam... bi de size bişey sorucam transfer öncesi ilişkiye girmek yasak mı? Bu konu hakkında hiç bişey demediler de
Hayırlı olsun canım çok sevindim 🤗 benim de bugün 8mm çıktı 15 haziranda transfer 🥰 bana bir şey söylemedi ilişki konusunda . Evet sana baya ilaç vermişler ben sadece estrofem kullanıyorum persembe progestan fitil ve prolutex iğneye başlıcam . Her doktorun yöntemi başka ama hepimizin amacı aynı Allah’ım en kısa zamanda doldursun kucaklarımızı sağlıkla 😍 az önce trendyoldan 10 lu gebelik testi sipariş ettim hazırlıklar tamam şimdiden 😁

Amin canım, hepimizin ki inşallah 🙏🏻🐣Benim de arada bel ve karın ağrısı dışında hiçbir şeyim kalmadı...bugün test çıkana kadar öldüm öldüm dirildim.. daha ilaçlardan esas hamilelik belirtilerini hissedemiyoruz bence
olabilir canım bekliycez artık kese gününe kadar hayırlısını versin allahım🙏💟

FlyingHummingbird FlyingHummingbird @Hazel9 kızlar ben de bugün doktora gittim doktorum rahmime baktı "rahim çiçek gibi olmuş"dedi😂 8.8mm olmuş rahim 14 haziran pazartesi günü transfer günüm 💃🏻 yanlız bana çooook fazla ilaç verdi ama gittiğim hastane bana en başında biz çok ilaç veriyoruz demişti... şimdi size ilaçları sıralıyorum: estrofem, dekort, coraspin, omepa, oksapar, progestan fitil, duphaston, zitromax, proluton(kalçadan yapılan iğne) bir de transfer oncesi tekrar covid testi istedi onu da cumartesi yaptırıcam... bi de size bişey sorucam transfer öncesi ilişkiye girmek yasak mı? Bu konu hakkında hiç bişey demediler de
Bize yasak olduğu söylenmişti.

Opudan sonra bize yasak dediler transferden sonrada teste kadar eğer gebelik olursa doktorunuz uygun görürse dediler

Haahah aynen bizde de valla. Eşim sürekli hesap kitap yapıyor daha ay başı kara kara düşünüyoruz valla. Doktoruma söyledim hocam imkanımız yok kalçadan olanıda vurulamıyorum lütfen iğneyi keselim dedim olmaz en etkilisi iğne dişinizi azcık daha sıkın dedi 🙄

Kaç hafta olana kadar iğne veriyorlar ?
Henüz birşey söylemedi. Kalp atışını duyduktan sonra da devam edecek galiba 😔

Back
X