- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
- #7.601
Kızlar baya kanamam var, değerim 169 olmuş. Doktor olumsuz konuşmadı sağ olun dualarınız için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok hafif bi şişkinlik var o da ilaçlardan bence sabah uyanınca dümdüz akşama şişiyorAy amin inşallah. Benim şimdiden karnım şişti ikiz diye herhalde. Kızımda 11 haftalıkken falan bu kadardı![]()
Ohhh maşallah canım, bebişin seninleKızlar baya kanamam var, değerim 169 olmuş. Doktor olumsuz konuşmadı sağ olun dualarınız için![]()
İnşallah ikisi de tutunmuşturevet canım 2 taneydi
hayırlısı olsun canım hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsunİnşallah ikisi de tutunmuştur![]()
Allah yardımcın olsun canım sıkı sıkı tutunurlar inşallahKızlar baya kanamam var, değerim 169 olmuş. Doktor olumsuz konuşmadı sağ olun dualarınız için![]()
geçmiş olsun canım moralini yüksek tut kanama olabiliyor inşallah sağsalim atlatırsınKızlar baya kanamam var, değerim 169 olmuş. Doktor olumsuz konuşmadı sağ olun dualarınız için![]()
Evet bitanem, 7. Haftaya girdim. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinSizin sonucunuz ne oldu olumludur inşallah
MasallahhKızlar baya kanamam var, değerim 169 olmuş. Doktor olumsuz konuşmadı sağ olun dualarınız için![]()
Geçmiş olsun canım benim, sımsıkı tutunsun minoosun sana inşallahKızlar baya kanamam var, değerim 169 olmuş. Doktor olumsuz konuşmadı sağ olun dualarınız için![]()
Tam 48 saat olmamıştı , 46 saat sonraki değerim 166Sizin değerlerinizi gördüm de 129 ile 166 arasında tam olarak iki gün mü var yani 2 gün sonra aynı saatlerde miydi
İdrara bide sonra karışıyor canım. Dualarım seninleBenim ki aşırı belirgin değil ama ilk idararla yapmadım belki de değer cok yukselmedi bilmiyorum ki yarın herşey belli olur inşallah hayırlısı ne ise o olur ☺Siz nasılsınız
![]()
Geçmiş olsunKızlar baya kanamam var, değerim 169 olmuş. Doktor olumsuz konuşmadı sağ olun dualarınız için![]()
İdrara bide sonra karışıyor canım. Dualarım seninlebende kan testini tekrarladım bugün perşembe tekrar vercem
Yok vallahi benim aşağı kısmım sis artık şişiyor göbeğim. 4 artı 4 gr can taşıyorum içimdeBende çok hafif bi şişkinlik var o da ilaçlardan bence sabah uyanınca dümdüz akşama şişiyorBiraz korkuyorum çok kilo alırım diye ama göreceğiz
![]()
Ya çok afedersiniz üsteliyorum ama mesajınızda aynı gün 19.00 da tekrar yaptırdım yazmışsınız 129 ile 166 aynı gün değil mi ben anlamadım benimde çok az artıyor o yüzden bu kadar soruyorumTam 48 saat olmamıştı , 46 saat sonraki değerim 166
Kaç çıktı sonucunuzİdrara bide sonra karışıyor canım. Dualarım seninlebende kan testini tekrarladım bugün perşembe tekrar vercem
284 çıktı canım perşembe tekrarlamamı söylediler 2 hafta sonra da ultrasonda baktırabilirsin dediler. Kalp atışını görünce rahatlıcam sanırım. Sabah sabırsızlıkla sonucunu beklicemKaç çıktı sonucunuzBeni de bugün merkezden aradılar değerin 7. Gün olduğu için düşük çıkabileceğini söylediler
❤ umut vericiydi
![]()
Çok geçmiş olsun canım rabbim korktuğuna uğratmasın değerinde artmış sanırım çok güzelKızlar baya kanamam var, değerim 169 olmuş. Doktor olumsuz konuşmadı sağ olun dualarınız için![]()
Masallah Rabbim kucagina almayi doya doya koklamayi da nasip etsin insallah284 çıktı canım perşembe tekrarlamamı söylediler 2 hafta sonra da ultrasonda baktırabilirsin dediler. Kalp atışını görünce rahatlıcam sanırım. Sabah sabırsızlıkla sonucunu beklicem![]()