• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar benim son regli 13 mayıs
Opu 28 mayıs
Transfer 2 haziran
Doğum tarihini hesaplarken hangisine göre hesaplayacağım ?

Benim de 31 mayıs, iki kere test yaptık. Maşallah size valla beklemişsiniz bu güne kadar 😄🥳 5. Gün embriyosu ise çıkar. Doktorunuz ne dediyse yine onu dinlemekte fayda var🤗
Ahhh ayni gün, aceba ayni merkezmi 🙈🥰♥️ Yaa aslinda 7ci gün yaptim ama negative cikti doktorum halen cok erken dedi hata kizdi niye yaptin diye morelini sadece etkiler dedi 🙈 hakli gerci uzulmustum ogrenince ama daha erken dedi tutunmasi filan var dedi.. 5ci gün dondurulmus embriyodu iki tane 🙈 ve halen catlatma igneyi uyguluyorum 14 Haziran son dozu kulancam bitanesini 3e böldürdü yani 15 Haziran test günüm ama kafami kurcaliyan catlatma ignesi testimi etkilemezmi 🙈

Kızlar bulantılarınız ne zaman başladı ben bu gün hiç iyi değilim erken başladı sanki 😔
6. haftaya girdiğim gün başladı bende canım. pek birşey yiyemiyorum. Limonlu su içiyorum. yediklerim sınırlı, patates makarna peynir ekmek vs.. et ve süt ürünlerinden direkt midem ağzıma geliyor.:63:

Ahhh ayni gün, aceba ayni merkezmi 🙈🥰♥️ Yaa aslinda 7ci gün yaptim ama negative cikti doktorum halen cok erken dedi hata kizdi niye yaptin diye morelini sadece etkiler dedi 🙈 hakli gerci uzulmustum ogrenince ama daha erken dedi tutunmasi filan var dedi.. 5ci gün dondurulmus embriyodu iki tane 🙈 ve halen catlatma igneyi uyguluyorum 14 Haziran son dozu kulancam bitanesini 3e böldürdü yani 15 Haziran test günüm ama kafami kurcaliyan catlatma ignesi testimi etkilemezmi 🙈
Evet etkiler, o yüzden test gününüzü geçe atmıştır doktorunuz. İnşallah hayırlısı ile pozitif haberlerinizi alırız 🥳

Kızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı. 💃💃💃💃💃💃 darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

@beklededibgn senden de müjdeli bir haber bekliyoruz canım Allah'ın izniyle 🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Tebrik ediyorum canım, çok sevindimsenin adına. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına nasip almak nasip olsun :emir_bebek::anneadayı::KK200:

Back
X