- 26 Şubat 2019
- 4.658
- 6.778
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
- #8.341
Gözün aydın canımKızlaaaarrrr 9.gün değerim 217 çıktı çok şükür pozitifrabbim devamını da getirsin inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canımKızlaaaarrrr 9.gün değerim 217 çıktı çok şükür pozitifrabbim devamını da getirsin inşallah
![]()
Amiiiiin inşallah çok sağolunGözün aydın canımçok sevindim, Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
![]()
Tebriklerrrr maşallahKızlaaaarrrr 9.gün değerim 217 çıktı çok şükür pozitifrabbim devamını da getirsin inşallah
![]()
Ahhh ayni gün, aceba ayni merkezmiBenim de 31 mayıs, iki kere test yaptık. Maşallah size valla beklemişsiniz bu güne kadar5. Gün embriyosu ise çıkar. Doktorunuz ne dediyse yine onu dinlemekte fayda var
![]()
Kızlaaaarrrr 9.gün değerim 217 çıktı çok şükür pozitifrabbim devamını da getirsin inşallah
![]()
Tebrik ederim çok güzel değeriniz❤Kızlar benim son regli 13 mayıs
Opu 28 mayıs
Transfer 2 haziran
Doğum tarihini hesaplarken hangisine göre hesaplayacağım ?
Çok teşekkürlerTebrik ederim çok güzel değeriniz❤
Sanırım transfer tarihini baz almanız lazım .
6. haftaya girdiğim gün başladı bende canım. pek birşey yiyemiyorum. Limonlu su içiyorum. yediklerim sınırlı, patates makarna peynir ekmek vs.. et ve süt ürünlerinden direkt midem ağzıma geliyor.Kızlar bulantılarınız ne zaman başladı ben bu gün hiç iyi değilim erken başladı sanki![]()
Evet etkiler, o yüzden test gününüzü geçe atmıştır doktorunuz. İnşallah hayırlısı ile pozitif haberlerinizi alırızAhhh ayni gün, aceba ayni merkezmiYaa aslinda 7ci gün yaptim ama negative cikti doktorum halen cok erken dedi hata kizdi niye yaptin diye morelini sadece etkiler dedi
hakli gerci uzulmustum ogrenince ama daha erken dedi tutunmasi filan var dedi.. 5ci gün dondurulmus embriyodu iki tane
ve halen catlatma igneyi uyguluyorum 14 Haziran son dozu kulancam bitanesini 3e böldürdü yani 15 Haziran test günüm ama kafami kurcaliyan catlatma ignesi testimi etkilemezmi
![]()
Tebrik ediyorum canım, çok sevindimsenin adına. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına nasip almak nasip olsunKızlaaaaaaarrr müjdemi isterim bgn 9. Günümdü kan testi vermiştim, az önce hemşire aradı değerim 145 çıkmış ❤❤❤❤ ben bu değerlerden hiç anlamıyorum sanırım iyi çıkmış, çünkü ikinci test fln istemedi 10 gün sonra kese görmeye çağırdı.darısı bekleyen dıger tüm arkadaşlarıma inşallahhh. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.
@beklededibgn senden de müjdeli bir haber bekliyoruz canım Allah'ın izniyle![]()
H Haneisaadet Canım, bende de belirti yok denecek kadar azaldı. Sadece kusma oluyor arada. az yorulsam hafif kramp giriyor. Göğüslerim biraz indi, bel ağrım yok....Ayy çok zor öylesi. İnşallah bu kez rahat geçer
Yerlesme tamamlandı ya o ağrılarin kesilmesi normal bende de kalmadı.
Amin canım, cümlemizin inşallahTebrik ediyorum canım, çok sevindimsenin adına. Sağlıkla ilerlesin, sağlıkla kucağına nasip almak nasip olsun![]()
Endişe doğuma kadar olacak canım yok kalbi attı mı testler iyi çıktı mı pozisyonu iyi mi suyu var mı bitmez endişeEvet bende 11.günde bir daha test vericem bakalım inşallah katlanırdeğerim güzel diye endişelenmek istemiyorum ama artar inşallah
![]()
Nasıl yani? Doktorunuz mu söyledi?Kızlar tüplerim alındığı halde yine dış gebe kalmışım tüplerin ağzına tutunmuş Rabbim hepinizin yardımcısı olsun destekleriniz için sağolun
Degerleriniz güzeldi nasıl fış gebelik oluyor kiKızlar tüplerim alındığı halde yine dış gebe kalmışım tüplerin ağzına tutunmuş Rabbim hepinizin yardımcısı olsun destekleriniz için sağolun
En zor aşamayı geçtik diye düşünüyorum inşallah bi sorun yaşamadan sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız yavrularımızıEndişe doğuma kadar olacak canım yok kalbi attı mı testler iyi çıktı mı pozisyonu iyi mi suyu var mı bitmez endişe![]()
Evet halen şoktayım araştırma Hastanesi'ne gidecem şimdi ameliyat olmam gerekebilirmisNasıl yani? Doktorunuz mu söyledi?