• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Sen ne zaman transfer olacaksın canım banada erken dogum yapınca doguma kadar devam demıstı doktorun bırısı cok karısık bu durum bende 20kıloya yakım verdım suan dıyet yapamıyorum canım yuruyuste aynı sekılde pskolojım dıyete musaıt deıl suan cok ıstyorum aslında ama yapamıyorm senın boyun kılon suan kac canım
Bu salı olacağım inşallah bir aksilik çıkmaz ise 🙏🏻 Boyum 1.70 kilom 72 . Bir ara 65 e kadar düştüm ama hormon iğneleri falan almaya başladım yine . Zor bir süreçten geçiyoruz gerçekten zor hem bu süreci sağlıklı yürüyüp hem de sağlıklı beslenmek 🥺 elimizden geldiği kadar artık yapıyoruz bir şeyler . Siz de başka problem var miydi ? Bizde eşimin sperm değerleri çok düşük aslında birincil neden benim PKO degil sperm değerleriydi.

Bu salı olacağım inşallah bir aksilik çıkmaz ise 🙏🏻 Boyum 1.70 kilom 72 . Bir ara 65 e kadar düştüm ama hormon iğneleri falan almaya başladım yine . Zor bir süreçten geçiyoruz gerçekten zor hem bu süreci sağlıklı yürüyüp hem de sağlıklı beslenmek 🥺 elimizden geldiği kadar artık yapıyoruz bir şeyler . Siz de başka problem var miydi ? Bizde eşimin sperm değerleri çok düşük aslında birincil neden benim PKO degil sperm değerleriydi.
Benımde 1.52boyum 58kıloyum canım suan bnde veremıyorm benımde pko var esımde sayı suan ıyı ama ılerı hareket sorunu vardı ama suan yok yaptırmadık son zaman ama tedavının ılk basladıgı zamanlarda sayı ve ılerı hareket sorunumuz vardı

Benımde 1.52boyum 58kıloyum canım suan bnde veremıyorm benımde pko var esımde sayı suan ıyı ama ılerı hareket sorunu vardı ama suan yok yaptırmadık son zaman ama tedavının ılk basladıgı zamanlarda sayı ve ılerı hareket sorunumuz vardı
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun . Eğer durumun varsa doktor randevuna kadar kafanı dağıt, gez eğlen düşünme unut bir süre . Sürekli düşünmek insanı kötü etkiliyor . Mola vermişsin gibi düşün sağlıklı beslenmene bak dinlen 💐🙏🏻

Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsun . Eğer durumun varsa doktor randevuna kadar kafanı dağıt, gez eğlen düşünme unut bir süre . Sürekli düşünmek insanı kötü etkiliyor . Mola vermişsin gibi düşün sağlıklı beslenmene bak dinlen 💐🙏🏻
Malesef canım o ımkanım yok suan pko olup normal kalan cok ınsan var sanırım bızım eslerımızden kaynaklı dogal yolla olmuyor tedavıde bu sefer daha kotu oldu ınş bır daha aynı durumu yasamam canım ınş sende pozıtıf sonuc alırsın duamdasın❤️

Malesef canım o ımkanım yok suan pko olup normal kalan cok ınsan var sanırım bızım eslerımızden kaynaklı dogal yolla olmuyor tedavıde bu sefer daha kotu oldu ınş bır daha aynı durumu yasamam canım ınş sende pozıtıf sonuc alırsın duamdasın❤️
Çok sağolun umarım sizin de süreciniz çok kolay geçer bu sefer ne olduğunu bile anlamadan pozitif haberi alırsınız ❤️

Kızlar bugün 8. günüm bitiyor. Henüz bir belirtim yok. Sadece hafif arada sırada ağrı gibi bir şeyler oluyor. Pozitif gören arkadaşlar sizde nasıl belirtiler oldu veya belirti oldu mu?😁 Bana da bir el atın😁
Kızlar bu kurbanlık koyun bacınıza da el atın😞

Onuda heryerde bulamayız sanırım hiç gormedım
Ben transfer öncesi sonrası hiçbir kür farklı besin vs kullanmadım. Buna incir de dahil nar suyu da dahil. Sadece ilaçlarım yemeklerim düzenliydi. Günde 3-4 litre su, her yemeğin yanına salata, 1.30 saat ve ya daha fazla yürüyüş yaptım. Abur cuburu zaten çok sevmiyordum yemişsem de tek tüktür. Sigarayı transfere kadar birkaç adet içtim transferden bi gün önce bıraktım. Alkol yoktu hiç. Eşim sigara içti ama fosur fosur onun tahlilleri yüksekti zaten sorun olmadı. 13 yumurta toplandı,11 döllendi. 5.güne a kalite 4 embriyo geldi 2 transfer edildi 2 donduruldu. Çok şükür ikiside tuttu. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Allah gebelerimizin de saplıkla doğum yapmasını sağlasın. Allah senin de gönlüne göre versin ♥️🤲🏼

😂😂 ver artık tahlili erken olsun doktora göre😂😂
İlk 3-5 gün regl olacak gibi bel ve bacak ağrısı
Transfer sonrası sürekli uyuma isteği halsizlik
Hapşırdığımda öksürdüğümde ya da ani kalktığımda kasıklarıma giren ölüm sancıları(hala oluyor)
İlk 3 günden sonra üşüme ama tir tir üşüme yani( hala üşüyorum)
9.günden sonra belirtiler neredeyse bitti sadece halsizlik kaldı benimle, 11.gün pozitifi gördük🧿 darısı isteyen herkesin başına🤲🏼

canım benim 4. günden sonra kasık agrısı ve aşırı üşüme oldu. zaten 7. gün kanda öğrendim ben.. suandada üşüme hala var başdönmeyle mücadeledeyim onun dışında bir belirti yoktu ama en belirgini kasıkta batma oluyordu sonradan ağrı yaptı suanda yok mesela ağrım seninde çıkar sonucun aslında test günün ne zaman

Kızlar bugün 8. günüm bitiyor. Henüz bir belirtim yok. Sadece hafif arada sırada ağrı gibi bir şeyler oluyor. Pozitif gören arkadaşlar sizde nasıl belirtiler oldu veya belirti oldu mu?😁 Bana da bir el atın😁
Ben tam hazırlandım hastaye gidicem (9.gün), o esnada 10 snlik bir regl sancısı yaşadım o kadar. Bir de normalde benim reglime 1-2 hafta kala gögüslerimde hassasiyet başlardı bu ay o hassasiyet olmayınca acaba mı demiştim. İlk gebeligimde de olmamıştı ordan biraz işkillendim. Bir de yine 9. Gün sabahı çok açık rengi sulu kahve rengi lekelenmem oldu. Bu lekelenme 10. Güne kadar devam etti; şu an yok çok şükür.

Son düzenleme:
Mirketcim çok bı belirti yoktu bende, hatta 8. haftaya girdim, hala yok☺️ Kasık ağrısı vardı ama onu zaten ilaçlar yapıyor. Yani belirti arama boşuna, bu kadar erken belirti olmuyor, olduğunu sandıklarimiz da ilaçların etkisi aslında kuzum.

İyiyim canım burdaki yoğunluktan dolayı pek giremiyorum foruma. Sorun olmadı şükür perşembe gitmeyi düşünüyorum inşallah görebiliriz. Sen ne zaman gideceksin? Herşey yolundadır umarım
Çok şükür canım 🤲 bende iyiyim salı günü ultrasona çagırdı doktor, iki embriyo transfer olmuştu ama degerlerim hep iki katı artıyor, sanki tek gibi 🤷🏻‍♀️😊

Back
X