• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Çok şükür canım 🤲 bende iyiyim salı günü ultrasona çagırdı doktor, iki embriyo transfer olmuştu ama degerlerim hep iki katı artıyor, sanki tek gibi 🤷🏻‍♀️😊
Aramızda 2 gün vardı sanırım bende perşembe gitcem inş görürüz insan endişeleniyor. Benimde 2 embriyoydu değere takılma bence kese de belli oluyormuş çünkü. Bugün iğneye gitcem kan baktırsam mı baktırmasam mı kararsızım 🙈

Lohusayken tekrar hamile kalmayalım sonra 🤭

Kızlar bu kurbanlık koyun bacınıza da el atın😞
Canım transferin ertesi gününde başlayan her an adet olacakmış gibi sancılar, inanılmaz üşüme hala geçmedi içim titriyor sanki,bel ağrısı oldu. Ağrılar kese görene kadar devam etti şuanda sadece bel ağrım var .göğüs ağrısı iki gündür başladı. Herkeste farklı oluyor belirtiler kiminde hiç olmuyor. Sanırım ağrılar yerlesme ağrısıymis.
Benim bel değil de kasıklarımda oluyor çok ayakta kaldığım zaman. Adet sancısına benzer sancı giriyor.
Oğlumda kasık ağrım olurdu bunda bel ağrısı 🙄
Kızlar transfer için hastaneye geldim nolursunuz benim için de dua edin 🤲🏻 her şey gönlümüzce olsun
Ayy cnm Allah yardımcın olsun işini rast getirsin inşallah 😍

Aramızda 2 gün vardı sanırım bende perşembe gitcem inş görürüz insan endişeleniyor. Benimde 2 embriyoydu değere takılma bence kese de belli oluyormuş çünkü. Bugün iğneye gitcem kan baktırsam mı baktırmasam mı kararsızım 🙈
Benim doktor tekrar kan istemişti dün ki degerim 1930 çıktı, keseye az kalmış istersen baktırma sürekli kan vermeklerden yoruluyor insan zaten kansızlık var bende 😞

Kızlar bugün 8. günüm bitiyor. Henüz bir belirtim yok. Sadece hafif arada sırada ağrı gibi bir şeyler oluyor. Pozitif gören arkadaşlar sizde nasıl belirtiler oldu veya belirti oldu mu?😁 Bana da bir el atın😁
Benim belirtim olmadı 5.günde bi baş ağrısı ve mide bulantısı oldu ama çok erken gibi geldi onları saymadım o yüzden ama çok sık wcye gitmeye başladım 1 bardak su içip 10dk bile olmadan wcdeydim. Ve kirpiklerim yapışıktı ve gözlerim dolu dolu duruyomuş ama ağlamaya hiç niyetim yokken belki batıl inanç ama eskiler öyle anlarmış 😁

Benim belirtim olmadı 5.günde bi baş ağrısı ve mide bulantısı oldu ama çok erken gibi geldi onları saymadım o yüzden ama çok sık wcye gitmeye başladım 1 bardak su içip 10dk bile olmadan wcdeydim. Ve kirpiklerim yapışıktı ve gözlerim dolu dolu duruyomuş ama ağlamaya hiç niyetim yokken belki batıl inanç ama eskiler öyle anlarmış 😁
Yüzün gözün sulanmış derler bizim köyde 😁

😂😂 ver artık tahlili erken olsun doktora göre😂😂
İlk 3-5 gün regl olacak gibi bel ve bacak ağrısı
Transfer sonrası sürekli uyuma isteği halsizlik
Hapşırdığımda öksürdüğümde ya da ani kalktığımda kasıklarıma giren ölüm sancıları(hala oluyor)
İlk 3 günden sonra üşüme ama tir tir üşüme yani( hala üşüyorum)
9.günden sonra belirtiler neredeyse bitti sadece halsizlik kaldı benimle, 11.gün pozitifi gördük🧿 darısı isteyen herkesin başına🤲🏼
Veremiyorum, kolum gitmiyor desem🤣 Test günüm yarın. Bende azıcık üşüme dışında hiçbir şey yok, hayırlısı olsun🙏🏼 Teşekkür ederim cevap için☺️🎈

canım benim 4. günden sonra kasık agrısı ve aşırı üşüme oldu. zaten 7. gün kanda öğrendim ben.. suandada üşüme hala var başdönmeyle mücadeledeyim onun dışında bir belirti yoktu ama en belirgini kasıkta batma oluyordu sonradan ağrı yaptı suanda yok mesela ağrım seninde çıkar sonucun aslında test günün ne zaman
Cevap için teşekkür ederim canım🙏🏼 Bende sadece ara ara üşüme var bunun dışında hiçbir belirti yok, hayırlısı olsun artık☺️💜

Dualarımız seninle bitanem 🙏🏻 Senin transfer yanlış okumadıysam saat 14.00 te degil miydi erken neden gittin ?
Yok kuzum 9.30 da çağırdı ön muayene için rahim kalınlığına bakmak için 9.5 olmuş harika dedi 12 de tekrar gidicem o zaman olacak transfer

Ben tam hazırlandım hastaye gidicem (9.gün), o esnada 10 snlik bir regl sancısı yaşadım o kadar. Bir de normalde benim reglime 1-2 hafta kala gögüslerimde hassasiyet başlardı bu ay o hassasiyet olmayınca acaba mı demiştim. İlk gebeligimde de olmamıştı ordan biraz işkillendim. Bir de yine 9. Gün sabahı çok açık rengi sulu kahve rengi lekelenmem oldu. Bu lekelenme 10. Güne kadar devam etti; şu an yok çok şükür.
Teşekkür ederim canım💜 Benim 9. günüm bugün, inşallah yarın test yapılacak. Hiçbir belirtim yok gibi bir şey. Sadece ara ara üşüme var o kadar, hayırlısı olsun🙏🏼☺️

Mirketcim çok bı belirti yoktu bende, hatta 8. haftaya girdim, hala yok☺️ Kasık ağrısı vardı ama onu zaten ilaçlar yapıyor. Yani belirti arama boşuna, bu kadar erken belirti olmuyor, olduğunu sandıklarimiz da ilaçların etkisi aslında kuzum.
Teşekkür ederim canım, haklısın aslında biliyorum ilaçlar yapıyor ama insan okudukça merak da ediyor😁 Sadece ara ara üşüme var, bir de bu gece çok terlemiştim o var. Hayırlısı olsun🙏🏼💜

Canım transferin ertesi gününde başlayan her an adet olacakmış gibi sancılar, inanılmaz üşüme hala geçmedi içim titriyor sanki,bel ağrısı oldu. Ağrılar kese görene kadar devam etti şuanda sadece bel ağrım var .göğüs ağrısı iki gündür başladı. Herkeste farklı oluyor belirtiler kiminde hiç olmuyor. Sanırım ağrılar yerlesme ağrısıymis.

Oğlumda kasık ağrım olurdu bunda bel ağrısı 🙄

Ayy cnm Allah yardımcın olsun işini rast getirsin inşallah 😍
Teşekkür ederim canım🙏🏼 Benim de sadece üşümem var, hayırlısı olsun🙏🏼💜

Yok kuzum 9.30 da çağırdı ön muayene için rahim kalınlığına bakmak için 9.5 olmuş harika dedi 12 de tekrar gidicem o zaman olacak transfer
Her şey gönlünüze göre olsun, stres yapmamaya çalışın. Ben transfer sonrası odaya geldiğimde elimi karnımın üzerine koyup güzel enerjiler yollamaya çalıştım, size de tavsiye ederim. 🤗💕

Cevap için teşekkür ederim🙏🏼 Benim de belirtim yok gibi bir şey. Şimdi yatıyorum birazdan lavaboya koşacağım bakalım benim gözler ne durumda🤣

Back
X