- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.901
Ayy çookk güzel yaaa maşallahh inşallah kalp atışını da duyarsınKızlaaaaaaar ben biraz önce keseyi gördümminnacık nokta gibi bir şey. Hala tam olayı anlayamadım böyle aşırı sevinirmişim gibi geliyordu, hiç öyle olmadı sanki her gün kese görüyor gibiyim
Olabilir tabii ama bu sayılar tam bilgi vermezmiş, kesede belli olurmuş ancak demişlerdi kızlarkızlar benim 12. Gün beta 443 dü. Bugün ikinci kanın sonucu çıktı 1657 sizde 2 embriyo da tutmuş olabilir miii ?? Çık heyecanlı ve çok meraklıyımmmm
Sıkmayın canınızı 2 gün sonra bir sıkıntı olmadığını görürsünüz inşallah
Hakkınızda hayırlısı olsun, bence Olumsuz düşünmeyin çok garip rakamlar yok ortada, bol bol dinlenin güzel şeylerle kafanızı dağıtmaya çalışıninşallah güzel sonuçlar gelecek
Evet herkes öyle diyo ama işte bi umut belki biri çıkar benim öyleydi derOlabilir tabii ama bu sayılar tam bilgi vermezmiş, kesede belli olurmuş ancak demişlerdi kızlar
Bana da öyle oluyordu, kızlar kese gördüm kalp atışı duydum deyince oturamıyordum oturduğum yerde. Şoka falan mı girdim noldu anlamadımAyy çookk güzel yaaa maşallahh inşallah kalp atışını da duyarsınben çok heyecanlanırım herhalde yaa şimdiden bile sabırsızlık gibi
Hayırlısı olsun strese girip de bebeği de etkilemeyin olur mu? Kanama yok demi?Yok demedi. Cuma bi daha bak goruselim dedi
Demeli bünye alışıyor artıkBana da öyle oluyordu, kızlar kese gördüm kalp atışı duydum deyince oturamıyordum oturduğum yerde. Şoka falan mı girdim noldu anlamadım
Çok sağolun evet Allah'tan kalp atışlarını gördük çok şükürler olsun. insallah geçer tez zamandaÇok geçmiş olsun, endişelenmemeye çalışın. Bebeğinizin iyiymiş. Bazı insanların kanamaları olabiliyormuş, yormayın kendinizi yeter
Benim regl gibi kanamam oldu, hatırlarsınız belki. Hemşire bile kesin düşmüştür zaten beta hcg ye gerek yok dedi. Bugün keseyi gördük maşallah hcg de çok iyi. Anneannemim her ay kanaması oluyormuş kadım hamile olduğnu bile anlamamış. Herhalde bazı insanların gebeliğinde böyle oluyor. O yüzden hiç takılmayınÇok sağolun evet Allah'tan kalp atışlarını gördük çok şükürler olsun. insallah geçer tez zamanda
Tebrikler canımmm yaaa ne kadar sevindimKızlaaaaaaar ben biraz önce keseyi gördümminnacık nokta gibi bir şey. Hala tam olayı anlayamadım böyle aşırı sevinirmişim gibi geliyordu, hiç öyle olmadı sanki her gün kese görüyor gibiyim
Tamam canım zaten o ladar cok kür denedımkı zamanında görğnce modem kalkıyor artık ıncırı meselaBence kür falan yapmayın, tehlikeli. Spor yapın, çok su için ve Akdeniz beslenmesi ağırlıklı olsun. Nescafe tarzı kahveler içmeyin onun yerine filtre kahve ya da Türk kahvesi. Paketli gıdalardan da uzak durun. İyi bakın yani kendinize
Reçete ile 1 kutu alinabiliyor.Merhaba, Rapor yoksa da Oksapar ı ASM yazıyor mu? Reçete yeterli mi?
t
2×2 kullanıyorum, 12. Haftaya kadar.kullanacaksın dedi doktor.Gebe olan arkadaşlar estrofemi kullanmaya devam ediyor musunuz? Ya da kaçıncı haftada kestiniz?
Canım gözün aydinKızlaaaaaaar ben biraz önce keseyi gördümminnacık nokta gibi bir şey. Hala tam olayı anlayamadım böyle aşırı sevinirmişim gibi geliyordu, hiç öyle olmadı sanki her gün kese görüyor gibiyim
Degere göre 2 tane görünüyor ama ultrasonda net belli olurkızlar benim 12. Gün beta 443 dü. Bugün ikinci kanın sonucu çıktı 1657 sizde 2 embriyo da tutmuş olabilir miii ?? Çık heyecanlı ve çok meraklıyımmmm
Ay öasallah canım ne kadar guzel keske yapabilsek en güzelı dogal beslenme zeytınyagı bana cok kokuyo agor gelıyo hıc yıyemıyorum yaBen kendimi bildim bileli bizim evde zeytinyağı, nadiren de tereyağı haricinde yağ olmaz. Kahvaltıda limon sarımsak tuz domates banar yeriz. Et tüketmemeye çalışıyorum hem görüş olarak, hem de faydasından çok zararı olduğunu düşünüyorum bazı et türlerinin. Bunlar genel yaşam biçimim. 2 senedir falan da kapalı gıda bir şey yememeye çalıştım. Tabii arada oluyor ister istemez ama genelde yemedim. Çikolatamı bile evde kendim yaptım. Bu şekilde, inşallah işe yarar
Canım hayırlı olsun Rabbım saga salım kucagına almayı nasıp etsın ıns cok sevındımKızlaaaaaaar ben biraz önce keseyi gördümminnacık nokta gibi bir şey. Hala tam olayı anlayamadım böyle aşırı sevinirmişim gibi geliyordu, hiç öyle olmadı sanki her gün kese görüyor gibiyim
Bitanem benim doktorum bugün kesti. Progestan 10. Haftaya kadar devam dedi, Estrofem ve Prednolu kesti.Gebe olan arkadaşlar estrofemi kullanmaya devam ediyor musunuz? Ya da kaçıncı haftada kestiniz?
Gözünüz aydın, inşallah biz de o günleri görürüzBitanem benim doktorum bugün kesti. Progestan 10. Haftaya kadar devam dedi, Estrofem ve Prednolu kesti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?