- 18 Kasım 2020
- 2.703
- 3.278
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #8.921
Ben 16 temmuza randevumu aldım, doktorum izin verdi canım. İlk üç aydan sonra olmuş oluyor 16 temmuz.Kızlar; malum aşılama hızlandı. Doktorlarda hamilelere 3 aydan sonra yapılmasını tavsiye ediyolar. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bana da 8de kes demişti bugün 8+1im. Tüp bebek hemşiresiyle görüştüm kesebilirsin dedi daha doktora sormicam ne tahlil istiyor ne bişey ulaşmak da zor. Allah bebeklerimizi korusunBitanem benim doktorum bugün kesti. Progestan 10. Haftaya kadar devam dedi, Estrofem ve Prednolu kesti.
Anladım canım teşekkürlerReçete ile 1 kutu alinabiliyor.
2×2 kullanıyorum, 12. Haftaya kadar.kullanacaksın dedi doktor.
Canım gözün aydinyaa benimde öyle oldu,2. cocuk olduğu için mi acaba dedim kendi kendime hatta. Çok mutluyum çokta benimsedim bebeğimi ama nie öyle oldu bende anlamadim
Degere göre 2 tane görünüyor ama ultrasonda net belli olur
İnşallah canım benim. Eve gidince bütün dediklerini toparlayıp yazicam, sizlere de faydası olması için. Hepsini not aldım.Gözünüz aydın, inşallah biz de o günleri görürüz
Yaaa kuzum aldın mı hayırlı olsunBen 16 temmuza randevumu aldım, doktorum izin verdi canım. İlk üç aydan sonra olmuş oluyor 16 temmuz.
Ben eve geçince dediklerinin hepsini toparlayıp yazicam size.Bana da 8de kes demişti bugün 8+1im. Tüp bebek hemşiresiyle görüştüm kesebilirsin dedi daha doktora sormicam ne tahlil istiyor ne bişey ulaşmak da zor. Allah bebeklerimizi korusun
Yaa hadi hayırlısı olsun şifa olsun insallah. Çok kritik bi karar insan ikilemde kalıyor ama sanırım bende olurum diye düşünüyorumBen 16 temmuza randevumu aldım, doktorum izin verdi canım. İlk üç aydan sonra olmuş oluyor 16 temmuz.
Sağol canım benim, evet Biontech. Hepimize şifa olsunYaaa kuzum aldın mı hayırlı olsunbize de çıktı da bilmiyorum doktor ne der Biontech mi olcaksın
Şu durumda izole olduğum için düşünmüyorum doğumdan sonra düşünüyorum. Kalabalığa karışan insanlar yaptırabilir bence inaktif aşı sonuçta zararı olmaz. Sağlıkçıyım ama yaptırmamıştım çok güvenmiyordum aşıya ama şuan fikrim değiştiKızlar; malum aşılama hızlandı. Doktorlarda hamilelere 3 aydan sonra yapılmasını tavsiye ediyolar. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Mayıs ayında yeni veriler yayınlanmış, ilk üç aydan sonra öneriyor benim doktorum. Bebeğe de antikor oluyor, onu da koruyormus.Yaa hadi hayırlısı olsun şifa olsun insallah. Çok kritik bi karar insan ikilemde kalıyor ama sanırım bende olurum diye düşünüyorum
O tahlillere baktım ben hatta cmv ıgg yüksek cmv ıgm düşük. Minik bi kalp krizi geçirdim ama bağışıklığım var demekmiş bu sevindim. Toksoplazmam negatif çıkmış. Diğer bütün tahliller normalBen eve geçince dediklerinin hepsini toparlayıp yazicam size.
Benim birçok testim önceden yapılmıştı, birkaç kalem istedi sadece:
Açlık kan şekeri
hemoglobin
TSH
Toksoplazma ıgm
cmv ıgm
Tam idrar tahlili
Bende kalabalığa karışan biri değilim ama oğlum eylül ayında okula başlayacak . Bu beni düşündürüyor açıkçası.Şu durumda izole olduğum için düşünmüyorum doğumdan sonra düşünüyorum. Kalabalığa karışan insanlar yaptırabilir bence inaktif aşı sonuçta zararı olmaz. Sağlıkçıyım ama yaptırmamıştım çok güvenmiyordum aşıya ama şuan fikrim değişti
İnternetten araştırdım epey, yeterli ve tatmin edici bişey bulamadım.Mayıs ayında yeni veriler yayınlanmış, ilk üç aydan sonra öneriyor benim doktorum. Bebeğe de antikor oluyor, onu da koruyormus.
yok canım düşük yapmıyor, istediğiniz kadar tüketebilirsiniz yazıyor. Doktora da sordum, ekşi şeyler iyi gelir dedi. Fazlası mide yanması vs yapıyor yalnızca..12. haftaya kalmaz geçer dedi.Limonlu şeyler yemek zarar vermez di mi gebeliğe? Bin tane hurafe var insan korkuyor bana nane maydanoz ve limon konusunda düşük yapabilir falan dediler de tabi bilimsel kaynağı yok da insan korkuyor
Minik kalp kriziO tahlillere baktım ben hatta cmv ıgg yüksek cmv ıgm düşük. Minik bi kalp krizi geçirdim ama bağışıklığım var demekmiş bu sevindim. Toksoplazmam negatif çıkmış. Diğer bütün tahliller normal
Bugün doktora bunu da sordum, fitilden kaynaklı değil dedi baş ağrısı... Hamilelikten sanırım dedi.Maşallah diyeyim bende öyle bi etkisi olmadı sadece halsizlik uyku hali ve üşüme var ama kesin bundan mıdır bilmiyorum.
Hayırlı olsun canım. Darısı kalp atışına inşallah.Kızlaaaaaaar ben biraz önce keseyi gördümminnacık nokta gibi bir şey. Hala tam olayı anlayamadım böyle aşırı sevinirmişim gibi geliyordu, hiç öyle olmadı sanki her gün kese görüyor gibiyim
Ben de limonu katır kutur yiyordum da korktum ne bileyim. Ben başlıyorum limon partilerineyok canım düşük yapmıyor, istediğiniz kadar tüketebilirsiniz yazıyor. Doktora da sordum, ekşi şeyler iyi gelir dedi. Fazlası mide yanması vs yapıyor yalnızca..12. haftaya kalmaz geçer dedi.
Bitanem oğlun okula baslayacaksa bence aşı olman lazım. Doktorun da onu önerir heralde değil mi?Bende kalabalığa karışan biri değilim ama oğlum eylül ayında okula başlayacak . Bu beni düşündürüyor açıkçası.
İnternetten araştırdım epey, yeterli ve tatmin edici bişey bulamadım.
Aynen ya zor bulunca kolay kaybederiz gibi geliyor Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMinik kalp krizikıyamam, yazık bize yaa..
Bilmiyorum ki sormadım doktoruma. Cuma günü gideceğim o zaman sorayım. Evet okul olayı riskli bencedeBitanem oğlun okula baslayacaksa bence aşı olman lazım. Doktorun da onu önerir heralde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?