Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bitanem benim doktorum bugün kesti. Progestan 10. Haftaya kadar devam dedi, Estrofem ve Prednolu kesti.
Bana da 8de kes demişti bugün 8+1im. Tüp bebek hemşiresiyle görüştüm kesebilirsin dedi daha doktora sormicam ne tahlil istiyor ne bişey ulaşmak da zor. Allah bebeklerimizi korusun

Anladım canım teşekkürler

Bana da 8de kes demişti bugün 8+1im. Tüp bebek hemşiresiyle görüştüm kesebilirsin dedi daha doktora sormicam ne tahlil istiyor ne bişey ulaşmak da zor. Allah bebeklerimizi korusun
Ben eve geçince dediklerinin hepsini toparlayıp yazicam size.
Benim birçok testim önceden yapılmıştı, birkaç kalem istedi sadece:
Açlık kan şekeri
hemoglobin
TSH
Toksoplazma ıgm
cmv ıgm
Tam idrar tahlili

Kızlar; malum aşılama hızlandı. Doktorlarda hamilelere 3 aydan sonra yapılmasını tavsiye ediyolar. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Şu durumda izole olduğum için düşünmüyorum doğumdan sonra düşünüyorum. Kalabalığa karışan insanlar yaptırabilir bence inaktif aşı sonuçta zararı olmaz. Sağlıkçıyım ama yaptırmamıştım çok güvenmiyordum aşıya ama şuan fikrim değişti

Ben eve geçince dediklerinin hepsini toparlayıp yazicam size.
Benim birçok testim önceden yapılmıştı, birkaç kalem istedi sadece:
Açlık kan şekeri
hemoglobin
TSH
Toksoplazma ıgm
cmv ıgm
Tam idrar tahlili
O tahlillere baktım ben hatta cmv ıgg yüksek cmv ıgm düşük. Minik bi kalp krizi geçirdim ama bağışıklığım var demekmiş bu sevindim. Toksoplazmam negatif çıkmış. Diğer bütün tahliller normal

Bende kalabalığa karışan biri değilim ama oğlum eylül ayında okula başlayacak . Bu beni düşündürüyor açıkçası.
Mayıs ayında yeni veriler yayınlanmış, ilk üç aydan sonra öneriyor benim doktorum. Bebeğe de antikor oluyor, onu da koruyormus.
İnternetten araştırdım epey, yeterli ve tatmin edici bişey bulamadım.

Limonlu şeyler yemek zarar vermez di mi gebeliğe? Bin tane hurafe var insan korkuyor bana nane maydanoz ve limon konusunda düşük yapabilir falan dediler de tabi bilimsel kaynağı yok da insan korkuyor
yok canım düşük yapmıyor, istediğiniz kadar tüketebilirsiniz yazıyor. Doktora da sordum, ekşi şeyler iyi gelir dedi. Fazlası mide yanması vs yapıyor yalnızca..12. haftaya kalmaz geçer dedi.

yok canım düşük yapmıyor, istediğiniz kadar tüketebilirsiniz yazıyor. Doktora da sordum, ekşi şeyler iyi gelir dedi. Fazlası mide yanması vs yapıyor yalnızca..12. haftaya kalmaz geçer dedi.
Ben de limonu katır kutur yiyordum da korktum ne bileyim. Ben başlıyorum limon partilerine inşallah biter yaa son 4 haftam der boynumu bükerim çok amin

Bitanem oğlun okula baslayacaksa bence aşı olman lazım. Doktorun da onu önerir heralde değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…